Şimdi Ara

Samsung mu yoksa Wiewsonic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi monitör almaya karar veridim.İki seçenek arasında kaldım.Sizce hangisi daha kaliteli? samsung da sıfır pixel garantisi yok.ama wiewsonic'de var.yada bunların dışında önerebilceğiniz başka model varmı?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2259 seçenek 1 samsung

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1922 seçenek 2 wiewsonic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayko -- 25 Mayıs 2007; 12:39:04 >

• Sanki bence zamsunk... neden dersen 2 hafta ölü pixel garantisi var falan yani. Kontrast oranı da daha yüksek. Ben olsam zamsunk alırdım... Benim yorumum bu şekilde pek sayın ve kıymetli ve önemli ve değerli arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

Sanki bence zamsunk... neden dersen 2 hafta ölü pixel garantisi var falan yani. Kontrast oranı da daha yüksek. Ben olsam zamsunk alırdım... Benim yorumum bu şekilde pek sayın ve kıymetli ve önemli ve değerli arkadaşım

sadece nova bilgisayar da sıfır pixel garantisi var.aynı ürün diğer yerlerde sıfır pixel garantisiz olarak satılıyor
  • darkhardware de bu iki monitör karşılaştırılmış ve seçimlerini samsungtan yana yapmışlar. bende bu sabaha kadar bu iki monitör arasında kalmıştım bende tercihimi samsungtan yana yaptım.
  • HDCP desteği olduğundan ben kesinlikle Samsung diyorum.

HDCP siz 22" alacaksanız, Sıcak Fırsatlar da, 470 TL fiyata Mirage marka bir üye getirecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

HDCP desteği olduğundan ben kesinlikle Samsung diyorum.

HDCP siz 22" alacaksanız, Sıcak Fırsatlar da, 470 TL fiyata Mirage marka bir üye getirecek.

ben kdv dahil 585 ytl ye şuan samsung alabilirim.Tanıdık bi arkadaş sağolsun indirim yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayko -- 25 Mayıs 2007; 11:55:17 >
  • sanırım wiewsonic daha ucuz.Arada fazla fark yoksa samsung olabilir.ama wiewsonic'in de ekran piyasasında çok iyi bir yeri var.Bu markaya güvenim tam benim.
  • IPS VE PVA Monitörler yaygınlaşada kadar ikisinede hayır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alobar

IPS VE PVA Monitörler yaygınlaşada kadar ikisinede hayır.

Bu terimlerin ne anlama geldiğini açılarmısın
  • bence ikisini de alma ama illa al1cam diyosan viewsonic al. cunku su an al1cag1n 226bw lerin tumu C panel yani 226bw ler icinde kullan1lan en kotu panel. topic lerin birinde A-S paneller aras1ndaki farklar1 inceleyen bir yazi linki vermi_ arkadas. benc e bi bak ozellikle grafik dizayn konusunda S panel A panele fark at1yor. Su an al1cag1n monitorun C panel olacag1n1 dusunursek A panelden bile kotu verim al1cag1n kesin.biraz bekel 24 ler yayg1nlas1nca onlardan al1rs1n
  • Samsung kullanıyorum. Çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compadrex

Samsung kullanıyorum. Çok memnunum.

Bende Viewsonicten memnunum Ne olacak şimdi
  • valal ikiside güzel cihaz

samsung yerinde garanti sayaesinde daha mantıklı gibi eğer uzak yerde isen

bi ara vatan 1 ay ölü pxel garantisi veriyodu bütün lcd lere
  • Yerinde olsam 50-60 ytl fark ile,

HDCP desteği olan,2 ms tepkime süresine sahip şu an piyasadaki en güncel monitörlerden biri olan ve daha sonra satarken başını ağrıtmayacak Samsung 226 bw alırdım...

Ki aldım da zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evon610c -- 26 Mayıs 2007; 13:13:31 >
  • SAMSUNGTAN ŞAŞMA DERİM KOLAY KOLAY BOZULMAZ BOZULSA BİLE ADAMLAR EVİNDEN KARGOYLA İLE ALIP 1 HAFTA İÇİNDE MONİTÖRÜNÜ YAPIYOLAR VE EVİNE TESLİM EDİYOLAR.. HİÇ BİR ÜCRETTE ALMIYOLAR BUNA DİKKAT ET İLERİDE SANA DİYER MARKALAR SORUN ÇIKARABİLİR AMA SAMSUNG TAN ŞAŞMA DERİM 2 YILDIR SAMSUNG KULLANIYORUM ÇOK TA MEMNUNUM
  • işte hayatında samsung 226bw yi vitrinden bile görmemiş bi arkadaşımız, ordan burdan duydukları üzerine atıyorda tutuyor...

quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

bence ikisini de alma ama illa al1cam diyosan viewsonic al. cunku su an al1cag1n 226bw lerin tumu C panel yani 226bw ler icinde kullan1lan en kotu panel. topic lerin birinde A-S paneller aras1ndaki farklar1 inceleyen bir yazi linki vermi_ arkadas. benc e bi bak ozellikle grafik dizayn konusunda S panel A panele fark at1yor. Su an al1cag1n monitorun C panel olacag1n1 dusunursek A panelden bile kotu verim al1cag1n kesin.biraz bekel 24 ler yayg1nlas1nca onlardan al1rs1n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 1 Haziran 2007; 16:10:51 >

• model bazında konuşmazsak marka olarak viewsonic, samsung'dan daha prestijli bir markadır.
  • Yav türkiyeden bakın ca dünya kücük sanırsın .View Sonic ABD de lcd üzerine başka bir firma yok ilk sıralara bakın ne göreceksınız hele birde vx2230 serisi uff.rENK KONUSUNDA YARIŞACAK VARMI DIYE SORUYORLAR HODRİ MEYDAN NOKTA ARALIGINA BAKIN AZ SAMSUNGMU İYİ VİEWMİ İYİ.Bende memnunum lcd den höpörleride var tv olarakda kulanıyorum:)))
  • Viewsonic kullanıyorum ve her zaman belirttiğim gibi sizden aldığı 22'' için makul olan parayı fazlasıyla geri ödüyor,bence 22''monitörlerde kesinlikle fiyat/performans birincisi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.