Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.892
Cevap
75
Favori
254.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni gelen güncellemeyi yükleyen varmı neyi değiştirdiler acaba bu 5. güncelleme etti :)
  • Dün gece teknosa nın gece kampanyası ile 55mu9000 i 5199 tl + 100 tl bonusa yani 5099 tl ye aldım..Sizce iyi almış mıyım.Biraz bekleyim diye düşündüm ama bu modeller tükenmek üzere.Sakaryada ki hiçbir samsung bayii de kalmamış..Birde sizlere bir sorum olacak.Ben teknosa dan internetten aldım ama mağzadan alınsın seçeneğini kullandım.İnternetten alınan ürünlerde geri iade şansı oluyordu acaba ben mağzadan alacağım için bu hakkım olmaz mı?ama siparişi yine internetten verdim..
  • Mu9000 içindeki uydu alıcı kullanışlı mı ve görüntü kalitesi güzel mi? Bende digitürk var ama onu 4k ya yükseltmem lazım ayrıca da para vermem lazım eğer televizyonun uydu alıcısı 4k destekliyorsa ve güzelse digitürkü iptal edeyim. Digitürk kurnaz her yerden para istiyor insanları eneyi yerine koyuyorlarmış..
  • Arkadaşlar bu TV de tivibu izleyeniniz var mı? Uygulamlar da Tivibu'yu bulamadımda.
  • Bir onu desteklemiyor sansınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hard Disk'ten film izlerken alttaki ve üsteki siyah kenarlıklar kapanmıyor mu?Benim eski Samsung c650 tv de Tools diye bir secenekle o kenarları kaldırabiliyordum. Bu soruna Nasıl bir çare bulabilirim acil yardım istiyorum. Yoksa wd media player mi alayım?

• Arkadaslar merhaba, bende araniza 55mu9000 alarak katilmis bulunmaktayim, vatandan 5100 TL ye aldim. 3 gun sonra teslim olacak bir sikinti yasamayiz insaallah. Bir sorum olacak, netfilksten veya internetten 4k,hdr veya uhd yayin izlemek icin en az kac mb bit intrnet hizim olmasi gerekir?

• meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    Eğer sadece ulusal kanalları izliyorsanız kendi alıcısı yetecektir gayet iyi bir uydu alıcısı var.

• meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile bu durum izlediğiniz videonun formatı ile ilgili tv ile bu düzelmez diye biliyorum.

• Arkadaslar tvyi 5100e falan nasil aliyosunuz magazada extra yapiyolar mi ?Bir de bu indirimler ne zaman bitiyor

• Bugun 5.300 TL etiket fiyati vardi, uzun bir pazarlikla 5.100 TL ye magazadan aldim. İki uc gundur magazaya gidiyordum fiyati degisiyor mu diye calisanlar da bezdi artik :) hatta iki gun once 5.500 TL ye bir yil garanti uzatma ve kasko dahil fiyati vardi.

• Acaba 450 TL ye bir yil uzatma ve kasko alsamiydim diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

Arkadaslar merhaba, bende araniza 55mu9000 alarak katilmis bulunmaktayim, vatandan 5100 TL ye aldim. 3 gun sonra teslim olacak bir sikinti yasamayiz insaallah. Bir sorum olacak, netfilksten veya internetten 4k,hdr veya uhd yayin izlemek icin en az kac mb bit intrnet hizim olmasi gerekir?

En az 24 mbps lazım o da kurtarır mı muamma...
  • Yarın nasipse bende alıyorum bu tv'yi ama benim merak ettiğim inceleme olsun, kendi resmi sitesinde olsun ürünün yanında One Connect diye bir aparattan bahsediliyor bu ürün yanında mı veriliyor ? yoksa özel olarak alınıp kablo dağınıklığından sözde kurtaracak vs. denen ek bir parçaya da mı sahip oluyoruz.

Birde bizim salonda Lg 42 inç eski tv miz duvara asılı halde bulunmakta bunun yerine bunu koymak istiyorum onuda küçük odaya oğluma vereceğim sıkıntı salonun duvarı saten boya ve tutma demiri eski Lg ürününe göre monta edilmiş orantılanmış onu bu yeni tv'de kullanamazmıyız çünkü yeniden bir duvarı delme işi olursa hanım beni boşar.
  • Arkadaşlar samsung 55mu9000 tv im ile ilgili kısa bir video çektim bu tv yi düşünenler için umarım faydalı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=jgRqzD1Z1Rc&t=213s
  • quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

Arkadaslar merhaba, bende araniza 55mu9000 alarak katilmis bulunmaktayim, vatandan 5100 TL ye aldim. 3 gun sonra teslim olacak bir sikinti yasamayiz insaallah. Bir sorum olacak, netfilksten veya internetten 4k,hdr veya uhd yayin izlemek icin en az kac mb bit intrnet hizim olmasi gerekir?

Merhaba,

En doğru bilgiyi Netflix'in ilgili sayfasında bulabilirsiniz.

Sayfada yazanlar özetle şöyle;

Saniyede 0,5 Megabit - Gerekli geniş bant bağlantı hızı
    Saniyede 1,5 Megabit - Tavsiye edilen geniş bant bağlantı hızı
    Saniyede 3,0 Megabit - SD kalite için tavsiye edilir
    Saniyede 5,0 Megabit - HD kalite için tavsiye edilir
    Saniyede 25 Megabit - Ultra HD kalite için tavsiye edilir

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balthier

Yarın nasipse bende alıyorum bu tv'yi ama benim merak ettiğim inceleme olsun, kendi resmi sitesinde olsun ürünün yanında One Connect diye bir aparattan bahsediliyor bu ürün yanında mı veriliyor ? yoksa özel olarak alınıp kablo dağınıklığından sözde kurtaracak vs. denen ek bir parçaya da mı sahip oluyoruz.

Birde bizim salonda Lg 42 inç eski tv miz duvara asılı halde bulunmakta bunun yerine bunu koymak istiyorum onuda küçük odaya oğluma vereceğim sıkıntı salonun duvarı saten boya ve tutma demiri eski Lg ürününe göre monta edilmiş orantılanmış onu bu yeni tv'de kullanamazmıyız çünkü yeniden bir duvarı delme işi olursa hanım beni boşar.

Merhaba,

İlk sorunuza cevap vereyim. One Connect kutu içinden çıkıyor. Televizyonun ayağının içinde kablo kanalı var. Bu kanaldan enerji kablosunu ve One Connect'e ait HDMI kablosunu geçirebiliyorsunuz. Sonrasında tüm girişleri One Connect denen hub üzerinden yapabiliyorsunuz.

Selamlar.

• FIRST kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum söz konusu fakat görüntü ortalama her 5 dakkada bir gidip geliyor ? Sizde böyle bir durum söz konusu mu ? Ps4 oynarken sorun yoktu pro ya geçtim böyle oldu

• buludag89 kullanıcısına yanıt
    Bendede ara sıra gidip geliyor bi çok Pro kullanıcısı yaşıyor galiba bu sorunu ama bende 5 dk degil bazen hic olmuyor bazen yarım saatde bir felan yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_26

Arkadaşlar samsung 55mu9000 tv im ile ilgili kısa bir video çektim bu tv yi düşünenler için umarım faydalı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=jgRqzD1Z1Rc&t=213s

Video engellenmiş. Gösterilmiyor.

Bu tv yı ciddi ciddi düşünüyordum bilhassa smart hub ı için ancak ilk sayfalarda bahsedilen takılmalar beni düşündürüyor. 5000 tl bir tv ye vereceksin ve maçda filimde vs takılma olacak. Çok can sıkıcı bir durum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.