Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.892
Cevap
75
Favori
254.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son güncellemeler ile bu sorun büyük ölçüde ortadan kalktı mağazada farklı videolar kullanarak deneyin tv yi hangi tv olursa olsun denemeden almayın.
  • Arkadaşlar okulların yarı yıl tatilinde öğluma karne hediyesi olarak ps4 pro almayı düşünüyorum.Bizde de ps4 silim kasa var onu da satacağım. Ama mu 9000 ile pro kullanan arkadaşlar içime şüphe düşürdü. 5 dakkada bir ekran gidiyormuş öbür arkadaşın yarım saatte ekran görüntüsü gidiyormuş.. Mu 9000 televizyon ile ps4 pro kullanan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.. Acaba herkeste var mı bu sorun varsa çok rahatsız ediyorum.Ps4 pro almamızı tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRST kullanıcısına yanıt
    Bende normal ps4 varken sorun yoktu pro ya geçince böyle olmaya başladı.
    Acaba pro dan kaynaklı mı yoksa tv den mi anlamadım
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    Televizyondan degil ps den dolayı. Google zaten bunla ilgili bi çok şikayet var. hatta sadece Pro da degil, normal ps4 yasayanlarda var

• Bizde silim var sorun yaşamıyoruz pro da alsak yaşamazmıyız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokbey T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tv yi 1,5 ay önce aldım..aldığımda 1147 güncellemesi vardı yakın zamanda 1151 e güncelledim..Ne aldığımda ne de şu anda titreme-takılma gibi bir sorunum hiç olmadı(digitürk ve sabit disk kullanıyorum bu arada)..eğer ki (inş. olmaz) sizde olursa bu durum tutanak tutturun servise bence
  • Soran çok var ama rtings den başka cevap bulamadım. Arkadaşlar mu9000 için görüntü ayarı öneriniz nedir. Bir de normal uydu izlerken hdr+ açık tutsak ne olur. Ne işe yarar

• DEMDEL kullanıcısına yanıt
    Tv nin standart ayarları gayet yeterli düzeyde sadece arka ışık ve auto motion ayarını kişisel ayarlayabilirsiniz kendi göz zevkinize göre diğer ayarlar ile oynamanıza çokta gerek yok.
  • SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI

Arkadaşlar MediaMarkt'tan 55mu9000 satın aldım fakat bana ellerinde olmayan, tedarik sürecindeki bir ürünü satmışlar bugün tam 7 gün oldu sipariş vereli ve ben hala bekliyorum ne gibi bir yol izlemeliyim sizce? Televizyonun geleceğine dair umudum kalmadı çünkü.
  • Arkadaslar merhaba youtube uygulamasina girdigimde siyah ekran cikiyor ve herhangi bir anasayfa ekrani gelmiyor. Boyle bir sorun var mi sizde de? (Tv guncel durumda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atc06 -- 5 Ocak 2018; 16:38:6 >
  • Ben de mediamarktan aldım kargo ile birlikte 10-15 günü bulabiliyor. Bunun dışında hiç bir sorun yaşamadım. Bence sabret.

• 15 gun cok fazla 3 5 is gunu icinse gelmesi lazim sartlar boyle

• Bu tv 100 HZ sanırım, bunu nereden anlayacağız acaba, tv nin arkasında 50/60 HZ yazıyor.
  • TV' de gördüğüm bir kaç kusuru daha söyleyim. Arkasındaki girişleri kapatan ufak kapak tam anlamıyla oturmuyor,hepsinde mi böyle bilmiyorum ama kapağın arkasında da 55mu8000 yazıyor.Kalite malzemesi iyi fakat montaj biraz daha iyi olabilirdi.Arka kasada bazı birleşim yerleri tam olarak oturmuyor,ön taraf alt kısımdaki siyah ince şerit uc kısımları tam olarak oturmuyor.Ayrıca panelin sol kenarında çok küçük bir çatlama gibi bir şey var.Karşıdan bakınca belli olmuyor fakat dikkatli bakınca görülüyor,hani kalite kontrolcü olsam bende geçirebilirim bunları ama insanın gözüne batıyor işte.
  • 55mu9000 tv mi yaklaşık 8 gündür kullanıyorum ve artık sizleri de bilgilendirmek için yorumlarımı yazabilirim.. Ben daha önce 40c650 Samsung lcd kullanıyordum. C650 kullandıktan sonra tam bir Samsung hayranı oldum.. Telefonlarımı bile Samsung aldım. Ama inanın 6-7 yıllık c650 Den mu9000 e geçişimde hiçte beni fazla etkileyemedi ve bazı yönleri ile de çok üzüyor.. Tabi ki c650 o zamanların şehir efsanesiydi.. Şimdi 55mu9000 de beni nelerin Mutlu edip yüzümü güldürdüğü nelerinde beni c650 me göre hayal kırıklığına uğrattığını yazmak istiyorum.. İlk başta görüntü olarak mu9000 salonumuza ve mobilyalarımıza çok ama çok yakıştı. Gayet modern 360 derece güzellik veriyor. Biz duvara asmadık tv ünitesinin üzerine koyduk..Televizyonun arkası yerine ufak kutuya kabloları takmak çok güzel bir fikir olmuş beğendim.. Hele ki o ufacıcık kumandaya aşık oldum. Bütün cihazlara uyumlu olması da ayrıca güzel.. Tek kumanda ile hayat daha güzelmiş.. İnternet işletim sistemi çok hızlı.. Aşırı stabil.. 5 yaşındaki oğlum bile hemen youtube açıyor videolarına bakıyor.. Tabletten video seyretmekten kurtuldu.. 4K demolara bakıyorum muazzam bir güzel.. HD digitürk kanallar c650 ile yarışır. C650 yayınları çok iyi gösteriyordu.. Tabi bu 140 ekran olması da görüntüyü az bozabiliyor ama yinede çok güzel yayınlar.. Mu9000 de kırmızı ve mavi renkler çok güzel.. Her cihazın resmi çıkması mesela digitürk ps4 Sony vaio iyi olmuş. Ps4 de ise bazı oyunlar çok iyi bazı oyunlar c650 ye göre yerlerde sürünüyor.. Mesela canlı renkte oyunları oynamaya doyulmuyor.. Ama mesela yerler krem ve bayaz türü ise oyunlar silik oluyor nerede ise.. Mesela litle planet big 3 oyunum bu tv de çok silik arkadan ışıklı olan yerlerde.. Mesela başka oyunda Adam kumda dolaşıyor ekran çok silikleşiyor aslında tarif de edemiyorum ama güzel olmuyor.. Zaten ps4 pro alacagım bir de ona bakalım.. Mu9000 in en kötü yanı ve beni hayal kırıklığı na uğratan yanı hard Disk'ten 1080p filmleri seyrederken kenarlıkları açamıyorum.. Yani ekranın yüzde otuzunu siyah şeritlere feda etmek zorunda kalıyorum.. Zaten bizim televizyonda en çok seyrettiğimiz hard Disk'ten film seyretmek.. Benim eski aşkım c650 de Tools diye bir tuş vardı mod 2 yapıp bütün filmlerin siyah kenarlarından kurtulurdum.aynı Zaman'da Tools da filmi digital mi dts mi ses alacağımı ayarlardım. Bunda sesleri bile at genel ayarlara dönüp yapabiliyorsun kı boşuna Zaman kaybi.. Ve 1080p 14-15gb filmlerde eski yedi senelik televizyonumdan yalnız olsa olsa bir tık üstün olabilir.. Ve en kötüsü evde bizimkiler maç izlerken top gerçekten silik gidiyor.. Birde kutuya taktığımız hard disk açıp kapanınca görülmüyor her zaman hard Disk'i tanıtmakla uğraşıyoruz.. C650 de takılı olan hard disk her açışımızda görünüyor.. Şimdi Nasıl oluyor kaç senenin televizyonu filmdeki kenarlıkları açarken hard Disk'te sorun çıkarmazken bu tv böyle yapıyor.. Samsung a bu konuda zayıf veriyorum.. Yani genel olarak televizyon çok iyi ama mükemmel değil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün akşam 4k yüklettiğim filmleri izledim, gerçekten bu tv nin hakkını 4k çekimler veriyor.harddiski kutuya bağladım hemen tanıdı ve her açışımda tekrar tanıtma gereği duymadım her defasında tanıyordu. Bana göre tv karanlık bir odadan ziyade loş bir ışıkta çok daha güzel renkler veriyor,sanki ışığa göre kendini çok iyi ayarlıyor siyahlar falan çok daha güzel oluyor.Bu arada böyle harddiskten film izlerken media player takılı olsa daha iyi bir sonuç alabilirmiyim.Hani 4k bir görüntüyü media player ve tv'nin kendi oynatıcısı ile karşılaştıran oldumu?
  • meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    Siyah bant videodan kaynaklaniyor kumandadan tam.ekran yaparsin ama ozaman goruntu bozulur.film video butip siyah bantlar vericiden kaynakli

• atc06 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar dan destek içinde smart hub sıfırla seçeneği var bunu sıfırladığında düzelecektir.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Youtube uygulamasi silinemiyor ama tekrar yukle diye bir secenegi varmis. Onu yaptim halloldu.

Ama wireless baglanma sorunum devam ediyor. Televizyonu bir sure kapatip sonra acinca wirelesstan cikmis oluyor. Ag ayarlarini sifirlamadan da girmiyor tekrar. Samsung'u aradim modeminiz eski ise olabilir ttnet kullanicilarindan cok sikayet geliyor bu yonde dediler. Baska bir modemle de henuz denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atc06 -- 9 Ocak 2018; 12:57:15 >
  • Merhaba arkadaşlar.

55pus7502 4700tl ye vatandan aldım. Kurulum yapılmadan fikrim değişti. Kurulum yapılmadı ve yarına kadar sürem var.

55pus9000 5300 tl fiyat aldım ve kararsız kaldım. Philips sonrası forumları kurcaladıkça fikrim değişti.

Digitürk ile kullanılacak ve herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde ömrü 8-10 yılsa o kadar süre kullanmak istiyorum. Şimdiki kullandığım Sony 10 yıl doldurdu.

Sizce aradaki 600 tl fark Samsung almaya değer mi ?

Tv genellikle Digitürkde normal yayın (çoğunlukla maç)ve haftada 1 film amaçlı kullanılacak. Birde YouTube izlemek için.

Yardımınızı ve görüşlerinizi rica ediyorum.

Bu iki tv den birine yarına kadar Karar vermem gerekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.