Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.892
Cevap
75
Favori
254.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha 10 gün önce 55mu9000 5100 TL ye satıldı bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Daha 10 gün önce 55mu9000 5100 TL ye satıldı bilgin olsun.

10 gün önceye göre fiyatlar farklı malesef

hatta forumda 5000 e satıldıgıda yazmıs arkadas.

fiyat 5500 dü fiyat istiyerek önce 5400 sonraki günde 5300 e indiler.

bunun başka taktiği yolu varsa ve paylaşırsanız sevinirim ama asıl mera kettiğim hangi tv bu konuda yardım rica ediyorum
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Siyah band videodan kaynaklanıyor diyorsunuz ama benim yed sene önceki Samsung c650 tv o ekrandaki siyah kenarlıkları kaldırıyordu ve hiç görüntü de sıkıntı olmuyordu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    bazı tv ler otomatik tam ekran yapar.fark etmezsiniz.bazı filmlerde tam ekran yayınlanıyor
  • kalemlikek kullanıcısına yanıt
    Kontrasta çok fark varmış
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 54.6" Philips 55PUS7502/12, 54.6" Samsung UE55MU9000
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/6842291a6
  • quote:

Orijinalden alıntı: meryembetul54

Siyah band videodan kaynaklanıyor diyorsunuz ama benim yed sene önceki Samsung c650 tv o ekrandaki siyah kenarlıkları kaldırıyordu ve hiç görüntü de sıkıntı olmuyordu..

Her tv o siyah bantları kaybeder. Ama görüntünün EN BOY oranı bozulur. O şekilde film izlenmez...

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Ben size diyorum benim eski c650 Samsung televizyonumda veya arkadaşındaki Samsung ev sinema sisteminde mod 2 yapıyorsunuz sadece siyah kanarlar kapanıyor.. Yani görüntü kalitesi de bozulmuyor.. Arkadaşımda mu8000 var Samsung sinema sistemi ile benim evde seyrettiğim aynı filmi( zaten hard diskteki filmlerimiz aynı) siyah bantları kaldırarak izliyor.. Neden bizim tv ye o özelliği koymamışlar diyorum.. Benim 6 senelik tv bunu yapıyor son model Sinema sistemleri yapıyor wd media playerler yapıyor ama benim 5200 tl verdiğim mu9000 yapamıyor ...

• meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    Bu özellik mu8000'de de yok, arkadaşının yapabilmesi harici cihazı ile alakalı.

Ayrıca yapacağınız işlem orjinal videoyu alttan ve üstten çektirmek olduğu için videonun orjinalliğini bozar buda görüntünün bozulmasın neden olur.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Zaten mu8000 de var demiyorum.. Arkadaşımda mu8000 var Samsung sinema sistemi ile siyah kenarları atıyor diyorum.. Zaten görüntü bozuk olsa yani kenarlar çıkınca zaten bu konuyu buraya getirmem .. Ben yıllardır böyle seyrediyorum.. Yani kenarlar olmadan..

• Merhaba mu9000 kullanıcıları spotçu bir satıcıdan 5000 liraya yılbaşı günü satın aldım ertesi günü %15 e gakın zam geleceğini duyunca ve ilk izlenimlerin çok olumlu oldu ju7500 kullandıktan sonra kontrast değeriyle gerçekten çok etkiledi beni ps4 pro da dediğiniz görüntü gitmeleri bendede oldu ancak bu bence tamamen yazılımsal ve konfigürasyon ayarları ile ilgili düşünmekteyim başlarda yaptığı için oyuna etkisi olmadı şu ana dek sorun teşkil etmedi ancak note 8 telinden tvye samsung connectle bağlanmak tam bir facia bir yerde yanlışmı yapıyorum yoksa bilmedğim birşeymi var çözemedim daha detaylı deneyimlerimi de ekleyeceğim en azından ps4 pro ile almayı düşünenler için gerçekten iyi bir seçenek olduğunu düşünmekteyim.Almadan önce mediamarkta gittim eg920 lg oled vardı 7200tl teşhir bide sony 9005 vardı 6400tl ve mu9000 vardı 5300tl oled iyi teknoloji ancak 2 sene öncesinin cihazı bir iki hdd tanıması çok sorunluydu webos 2 sıkıntılı biraz ve mağaza ışıklarıylada alakalı olabilir sahneler çok karanlıktı alet bir çok detayı veremiyordu vivid modundaydı ayrıca parlklığı açıktı beğenemedim sonra sonye geçtim ondada benzer durum vardı ond batman vs superman filmini açtım ortalama kalite olmasına rağmen karanlık sahnelerde muhtemelen ev karanlığında görüntü oldukça iyi olacaktır şüphem yok ama artık önüne nası bişey kullanmışlarsa cam değilde plastik havası var bide samsung daki o tatlı piyano siyahını alamadım mağaza ışığı bi yere kadar 2 saate yakın izledim ps4 4k videolar indiripte kontrol ettim gerçekten hangi görüntünün beni mutlu edebileceğini tarttım evde hangisi nasıl olabilir die tahmin yürüttüm açıkçası şu an hala gözüm bu seneki oledlerde ancak o paralarıda hayatta vermeyeceğimden alabileceğim bu fiyattaki en iyi tv yi aldığımı düşünüyorum şu anda teknosad 5700 gibi bir fiyat var aman aman artmadı lg ve philips uçmuş fiyatlarda nasıl satılacak o tv' ler çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shely kullanıcısına yanıt
    Ps4 Pro ekran kararma sorunu ile ilgili ayar linkteki videodaki ayarı yapınca düzeliyor. Deneyin düzelirse herkes yararlanır.
    https://www.youtube.com/watch?v=B6ny04oFQSg
  • Benim tv de galiba 2-3 adet küçük ölü piksel var

• pesimist0101 P kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-artik-garanti-dahilinde-1-tanesi-bile--77205591-3

Linkte konusu mevcut tek ölü piksel bile garanti dahilinde hakkınızı arayınız.

• Bir şey soracağım, benim internetim 16mb ama 11 mb yukarı görmüyorum ve çoğu zamanda 7mb hızlarda geziyor.youtubeden 4k videoları kesinlikle izleyemiyorum çok kasıyor.Ama Netflixten ultra hd dizi veya sinemaları rahatlıkla izleyebiliyorum hiç kasmıyor.Bu nasıl oluyor acaba ?
  • Sağol kardeşim bilgim var daha önce başıma geldi ama çok uğraştırıyor ya. Piksellerin resmini cektim bakalım şimdilik ama herkeste vardır bence dikkatli incelerseniz

• Şu anda teknosa internet sitesinde 55mu 9000 4.949 tl ye satılıyor ve ayrıca yanında da 495 tl hediye çeki fırsatı da var bence almayı düşünenler için harika fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: eydmir

Şu anda teknosa internet sitesinde 55mu 9000 4.949 tl ye satılıyor ve ayrıca yanında da 495 tl hediye çeki fırsatı da var bence almayı düşünenler için harika fiyat

Haber için çok teşekkürler.Kampanya bekliyordum siparişi verdim çok sağolun.
  • Killknight kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim de hiç bişey anlamadım

• Kumandanın kendi kendine ayarlara falan girmesi sizde de oluyor mu ?
  • Killknight kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam bende alacaktım ama hesapta olmayan ödemeler yüzünden ertelemek zorunda kaldım ama sürekli bakınıyordum yine işinize yaramasına sevindim gerçekten iyi fiyata aldınız.. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.