Meraba arkadaşlar Samsung Mv800 foto makinam var. art arda foto çekememe sorunu yaşıyorum. Flaş gerekmiyen ortamlarda sorun olmuyo ama gece çekimin diyelim bir foto çektim sonra bidaha çekmek istediğimde kırmızı renkte flaş uyarı uyarısı yanıp sönüyor 6-7 sn sürüyor flaş'ın tekrar doldurması. flaş doldurmadan çektiğim fotoyoda bakamıyorum donup kalıyo makina bekletiyo. Varmı bunun bi çözümü. yoksa satma noktasına gelicem artık :)
Meraba arkadaşlar Samsung Mv800 foto makinam var. art arda foto çekememe sorunu yaşıyorum. Flaş gerekmiyen ortamlarda sorun olmuyo ama gece çekimin diyelim bir foto çektim sonra bidaha çekmek istediğimde kırmızı renkte flaş uyarı uyarısı yanıp sönüyor 6-7 sn sürüyor flaş'ın tekrar doldurması. flaş doldurmadan çektiğim fotoyoda bakamıyorum donup kalıyo makina bekletiyo. Varmı bunun bi çözümü. yoksa satma noktasına gelicem artık :)
slm bende bu makineden aldım ama fark etmedim sizin dediğinizi başka türlü memnun musunuz? sizce kaliteli fotograf çekiyor mu? 16mp olmasına ragmen birat net çekmiyor gibi geldi bana sizce nasıl?
Yukarda yazdıgım sorundan baska sorun yok. netlik konusunda memnunum idare ediyo. yüz fotolarını güzellik modunda çekmeyi öneririm maymunu insan yaparcasına iyi çekim sunuyo :) ben babama sattım makınayı. ve canon sx50 sipariş verdim bekliyorum 4 gözle :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme