Şimdi Ara

Samsung N8005 Yavaş Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı üzere tablet yavaş şarj oluyor. Orjinal adaptörü kayıp ancak kendi orjinal kablosunu hangi alternatif orjinal bir adaptöre taktıysam şarj sorunu düzelmedi. Sorun kablodadır diye düşündüm ancak denediğim alternatif kablolarda sorunu çözmedi. Ancak yavaşta olsa 20 saat içinde şarj oluyor yalnız şarja taktığımda şarj olmuyor yazıyor böylesine garip bir sorun.

Sizce illa ki kendi adaptörümü olması gerekiyor? Bahse konu Samsung n8005 gibi tabletlerde kendi adapötü ile şarj edilmesi gereklidir diye bir durum söz konusumudur yoksa böyle bir şey hurafe bir bilgimidir?

İnternetten adaptör ve kablo sipariş geçebilirim ancak sorun bunlardan kaynaklı değilse para israf olacaktır.

Bunun dışında önerleriniz varsa çok mutlu olurum.

• Orijinal sarj dan değil o. İnan ben de aynı yoldan geçtim. Ve bende 10 tane orijinal adaptör kablo var. Hatta telde Samsung hızlı yavaş hepsini denedim. En son sarj soketini değiştirdim. Baktım sorun aynı. Pil değiştirdim sorun bir tık düzeldi.
    Bende 2014 edition la yaşadım p602
    Açıkken pil üzeri x çıkıyordu kapalı şarj oluyordu. Birde cihaz olaki şarj oluyorken kullanım esnasında şarjı bitiyordu. Ve şarj süresi aşırı uzundu. En son kanser oldum yenisini aldım.
    Şarj süresi pil edişiminden sonra yine biraz uzun. Kaldı bu 3. Pil değişiminden sonra yaşadım. Büyük ihtimal de devrede uzun yıllar kullanıma bağlı ısınma korezyon VS bir pok oluyor.

Bu arada kablon kötü ise daha da uzuyor süre hatta bazı kablolar da şat olmaz şarja oluyor gösterse de.
    Demem şu a101 deki kablo orijinal ile aynı etkiye sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Elimde orijinal kablosu, ki bu kabloyla 4.4.2 romunu attım, bir de Syrox'un 2,6 amperlik J48 şarj adaptörü var. Bir arkadaşta orijinal kablosu ve adaptörü var, onda bu sorun yok, ondan isteyip deneyeceğim.

Güncelleme: 2 amperlik orijinal şarj adaptörüyle sorunsuz. Şimdi bu cihaza uygun şarj adaptörü bulmak lazım. Bulursam, yine yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 8 Aralık 2020; 1:16:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.