|
Bildirim
Zaten bu tarz işler de çalışanlar işten anlayan, donanım/yazılım manyağı tipler değil memur tarzı düz mantık adamlar oluyor genellikle. Onların da iPhone kullanması gayet normal bana göre.
|
Samsung'un kendi çalışanı bile telefonunu kullanmıyor. Yıllar önce de bir benzeri Microsoft cephesinde yaşanmıştı. Windows Phone'dan sorumlu başkan yardımcısı Joe Belfiore'un da iPhone kullandığı ortaya çıkmıştı. Bu tamamen Apple'ın sunduğu kullanıcı deneyiminin başarısıdır. Herkes sonuçta telefonunu bağlayıp doğrudan veri atmıyor ya da dosya sistemine girip şurayı kurcalayayım ekleme yapayım demiyor. Zaten kullanıcıların büyük kısmı pratik ve kolay kullanımı öncelik olarak gördüğü için iPhone'u tercih ediyor. Tüketicilerin gözünde iPhone'u diğer telefonlardan ayıran nokta bu. Ayrıca bu Samsung için ilk de değil. Daha önce de Samsung'un reklam yüzü olan Ksenia Sobchak da iPhone kullanırken yakalanmıştı. Hatta marka imajını zedelediği için Samsung dava açmıştı.
Ha bir iPhone kullanıcısı olarak iOS benim kullanım şeklime uymuyor esasında. Çünkü ben kabloyu takıp ya da bluetoothu açıp doğrudan veri alıp gönderemiyorum, dosya sistemine erişemiyorum bu gibi yönleri can sıkıcı. Ama bir taraftan da düzenli, hızlı ve pratik olan aynı zamanda da yıllarca güncel kalabilecek bir cihaz da istiyorum. Bunların hepsini bir arada sunabilen tek ürün iPhone. Dolayısıyla özgür kullanımdan bu sebeple feragat etmek zorunda kalıyorum. Belki de Samsung CEO'su bile evinde gizli gizli iPhone kullanıyordur. |
Bu nasıl bakış açısı? Kullanıcı deneyimi denen bir şey var. Sen ve senin gibilere göre Android kullanan işten anlıyor iPhone kullanan anlamıyor. Adamın işi gücü yok da telefondan sistem dosyalarına erişeyim bunu ekleyeyim şunu çıkarayım diye mi uğraşacak? Hızlı ve pratik kullanıma bakar. Bu insanlar öyle damdan düşer gibi koskoca şirketin başına geçmiyor. Küresel şirketlerin o ülkedeki genel müdürlerini sıradan memurlar sanarak kimin işten anlamadığı anlaşılıyor. Makine mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi bölümlerden mezun olup işe alınan kişiler. O kişiler de senden benden çok daha iyi yazılım/donanım bilgisine sahip kişiler. İşten anlamak ROM yüklemekle sisteme erişmekle olmuyor.
|
3 yildir Samsung s7 kullaniyorum isyerinden ayfon 7 verdiler elime almiyorum nasil kullanici dusmani bir telefondur arkadas insan neden eziyet cekip ayfon kullanir ki
|
Bu mesaj Nokia 3310 ile gönderilmiştir.
"Connecting People" |
Dostunu yakın tut. Düşmanını daha yakın tut! Boşuna söylememiş atalarımız. Hey yavrum heyy
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |