Şimdi Ara

Samsung Note 2 - Ekranın kendiliğinden açılıp kapanması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
18.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum daha yeni sayılır ve imkanım doğrultusunda araştırdım ancak, bir sonuç alamadım. Konuya hakim ve bilgili arkadaşlardan destek bekliyorum.

Problem;Telefonumun tuş kilidi ile beklemeye aldığımda kendi kendine açılarak ekranı aydınlanıyor, bu şekilde 1-2 dk kaldıktan sonra tekrar kapanıyor ve 2dk sonra tekrar açılıyor. Dolayısıyla periyodik olarak açılıp kapanan telefonumun şarjı çok kısa sürede bitiyor.
    Fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı.. Sitede yazan formatlama yöntemini de deneyerek formatladım ama problem devam ediyor.

Yardımlarınızı bekliyorum..

Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Note 2 Ekranının Kendiliğinden Açılıp Kapanması Sorunu

Anahtar Kelimeler:

• Telefon kilit ekranı açılıp kapanıyor
    • Telefon ekranı sürekli açılıp kapanıyor
    • Samsung telefon ekran açılıp kapanıyor
    • Samsung açılıp kapanıyor
    • Telefon ekranı açılıp kapanıyor
    • Ekran kilidi kendiliğinden kapanıyor
    • Samsung çok fazla hatalı kilit açma denemesi

Samsung Note 2 kullanıcıları, ekranlarının kendiliğinden açılıp kapanması sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Sorunun Olası Nedenleri:

• Donanım Arızası: Ekran konektörü gevşemiş veya hasar görmüş olabilir.
    • Yazılım Hataları: İşletim sistemi veya üçüncü taraf uygulamalarında yazılım hataları, ekran sorunlarına neden olabilir.
    • Hatalı Kilit Açma Girişimleri: Birçok hatalı kilit açma denemesi, kilit ekranının kendiliğinden kapanmasına neden olabilir.
    • Manyetik Etkileşim: Cihazınız bir mıknatıs veya metal nesnenin yakınındaysa, ekran kilidini açabilir.
    • Sensör Sorunları: Yakınlık sensörü veya ivmeölçer gibi sensörlerdeki sorunlar, ekranın kendiliğinden açılıp kapanmasına yol açabilir.

Çözüm Önerileri:

• Cihazı Yeniden Başlatın: Bazı durumlarda cihazı yeniden başlatmak sorunu çözebilir.
    • Ekran Koruyucuyu Kaldırın: Ekran koruyucu, ekran konektörüne müdahale ediyor olabilir. Koruyucuyu çıkarın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
    • Güncellemeleri Yükleyin: Samsung, ekran sorunlarını gideren yazılım güncellemeleri yayınlıyor olabilir. Cihazınızın güncel olduğundan emin olun.
    • Üçüncü Taraf Uygulamaları Kaldırın: Şüpheli veya sorunlu üçüncü taraf uygulamalarını kaldırın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Diğer tüm seçenekler tükendiyse, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamak sorunu çözebilir. Ancak sıfırlama işlemi tüm verilerinizi silecektir, bu nedenle bu seçeneği son çare olarak kullanın.

Profesyonel Yardım:

Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, profesyonel yardım almanızı öneririz. Bir Samsung yetkili servis merkezine başvurarak donanım arızasını kontrol ettirebilir veya sorunlu yazılımı onartabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey DeMaio

Merhaba,

Telefonum daha yeni sayılır ve imkanım doğrultusunda araştırdım ancak, bir sonuç alamadım. Konuya hakim ve bilgili arkadaşlardan destek bekliyorum.

Problem;Telefonumun tuş kilidi ile beklemeye aldığımda kendi kendine açılarak ekranı aydınlanıyor, bu şekilde 1-2 dk kaldıktan sonra tekrar kapanıyor ve 2dk sonra tekrar açılıyor. Dolayısıyla periyodik olarak açılıp kapanan telefonumun şarjı çok kısa sürede bitiyor.
    Fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı.. Sitede yazan formatlama yöntemini de deneyerek formatladım ama problem devam ediyor.

Yardımlarınızı bekliyorum..

Teşekkürler

Aynı sorun mevcut ama çare yokk :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canverse C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bendede aynı sorun vardı sonradan yüklediğim bazı programlardan kaynaklanıyor. yüklenen programları sırayla silin hangisinden kaynaklıysa o programı tekrar yüklemeyin.
  • Aynı sorun bende de var... sorunu çözebilen var mı?
  • Joey DeMaio J kullanıcısına yanıt
    Sürekli şekilde telefona yukledigin bir Program sebep oluyor bu soruna.. Hangi programın yaptığından şüpeleniyosan onu sil kaldır deneme yanılma bulman lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de vardı bu sorun. hatta sinir etmeye başlamıştı. biraz inceleme yapınca Samsung APPS programının ekranın kilit konumuna geçmesini engelleme izni özelliğini gördüm. Bu programı devre dışı bıraktım. bildirim özelliğinide kapadım
    AYARLAR> UYGULAMA YÖNETİCİSİ>HEPSİ>SAMSUNG APPS seçtiğinizde devre dışı bırak özelliğini görebilirsiniz.
  • Format çek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var fabrika ayarlarına döndüm hafıza kartını değiştirdim duzelmedi
  • Bende de vardıııı

Uygulamadan kaynaklandığını duydum, lockerlar şüpheleniyorum uğraşamadım hard attım düzeldi, hafıza kartına da format atın, bi arada bişi duymuştum kılıfınız mıknatıslımı acaba bilmiyorum ne alaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.