Mart'ın 16'sın da aldığım Samsung Note 2'nin maalesef ekranı saçma sapan bir nedenden sebep çizildi. Farkında olmadan çantamdan düştü. Bundan önce S2 kullanan biri olarak defalarca düştüğü halde hiç bir şey olmadığı için film taktırma gereğide duymamıştım. Ama arada ki kalite farkı zaten yanında ki metal yerine plastik kaplamanın kalitesizliğinden belli etti kendini çünkü orası da aşındı. Yeni olduğu için çok canımı sıkıyor bu durum. Yaklaşık 4mm olan bu çiziği temizlemenin bir yolu var mı? Saatçilerin saat camı silmesi gibi bir işlem veya satılan bir ürün? Yoksa eğer film kullan derseniz hangi markayı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Kapatmanın bir yolu yok. Ama ekran koruyucu takarsanız çiziği kapatır kullanırken belli olmaz. En büyük sıkıntıyı elden çıkarmak istediğinizde gösterir, fiyatını etkiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
açıkcası böyle hassas ekranlı aletleri çeşitli ürünlerle silmek tehlikeli bizim arkadaş bir ara bir temizleyiciyle silmişti ekranı bildiğiniz şaftı kaydı ekranın bence çizik için hiç dert etmeyin ama bundan sonrası için ekran koruyucuda kullanmayın bilmiyorum çok iyi çok kaliteli ekran koruyucular vardır belki ama olmuyor hassaslığı bozuyor görüntü yeterince hoş olmuyor. telefonu tamamen saracak bir kap alabilirsiniz isterseniz tabi seçim yinede sizin
Bende onun için ekran koruyucu taktırmadım. Ama S2'nin dayanıklılığından sonra bunun bu kadar hassas olacağını düşünemedim. Samsung'dan soğumama resmen neden oldu dünden sonra. S2'yi anahtarın yanında taşıyordum tek çizik oluşmamıştı. 100 200tl zararla elden çıkarılacak o kesin zaten.
Umuyorum ciddi bir çizik değildir.Arkadaşımın başına gelmiş bir durum maalesef uzun araştırmaların sonucunda herhangi bir gelişme gösteremedi çizikle yaşamaya alıştı.Çizik yaklaşık 2 cm kadar ekran ışığı açıkken belli olmuyor.Parlak ekran koruyucu (mat değil) ile kullanmaya başladı daha sonra bir nebze olsada daha hoş oldu çizikli halinden diyebilirim. Geçmiş olsun mat olmayan şeffaf ekran koruyucuları ekrandan ayırt etmek pek mümkün değil.Biraz hata yapmışsınız bence takmamakla.Note 2 büyük bir telefon elde tutmak bile marifet.S3 için ben şahsen koruyucu kullanmıyorum şuana kadar da hiç çizik olmadı telefonumda.Hor kullanan bir insan olmama rağmen.Bu işlerde şans önemli bir faktör.
quote:
Orijinalden alıntı: pergamonist
Umuyorum ciddi bir çizik değildir.Arkadaşımın başına gelmiş bir durum maalesef uzun araştırmaların sonucunda herhangi bir gelişme gösteremedi çizikle yaşamaya alıştı.Çizik yaklaşık 2 cm kadar ekran ışığı açıkken belli olmuyor.Parlak ekran koruyucu (mat değil) ile kullanmaya başladı daha sonra bir nebze olsada daha hoş oldu çizikli halinden diyebilirim. Geçmiş olsun mat olmayan şeffaf ekran koruyucuları ekrandan ayırt etmek pek mümkün değil.Biraz hata yapmışsınız bence takmamakla.Note 2 büyük bir telefon elde tutmak bile marifet.S3 için ben şahsen koruyucu kullanmıyorum şuana kadar da hiç çizik olmadı telefonumda.Hor kullanan bir insan olmama rağmen.Bu işlerde şans önemli bir faktör.
aynen öyle dostum. Peki senin kullandığın koruyucunun modelini vs hatırlıyor musun internette veya başka bir yerde bulabilirsem alabilirim hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: LIFAD
quote:
Orijinalden alıntı: pergamonist
aynen öyle dostum. Peki senin kullandığın koruyucunun modelini vs hatırlıyor musun internette veya başka bir yerde bulabilirsem alabilirim hemen.
Hocam klasik şeffaf ekran koruyucu.Telefoncuların ortalama on lira ücret aldıkları.Biraz parmak izi lekesi tutuyor ama onun dışında ekranı fazla engellemiyor.Bende kullanmaya başladım iki gündür açıkçası memnunum. Mat koruyucular leke tutmuyor fakat görüntüyü çok fazla etkiliyor bu nedenle şeffaf tercih etmelisin.
Hocam klasik şeffaf ekran koruyucu.Telefoncuların ortalama on lira ücret aldıkları.Biraz parmak izi lekesi tutuyor ama onun dışında ekranı fazla engellemiyor.Bende kullanmaya başladım iki gündür açıkçası memnunum. Mat koruyucular leke tutmuyor fakat görüntüyü çok fazla etkiliyor bu nedenle şeffaf tercih etmelisin.
Tamamdır dostum teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme