Şimdi Ara

Samsung Note 3 mü, Iphone 5S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz cumartesi Blackberry Q10 cihazım 2. katta düşerek paramparça oldu :( şimdi servise versem masrafı büyük olasılıkla yeni cihaza denk gelecek. Blackberry Q 10 içinde o parayı tekrar veremeyeceğim. :(

şimdi Bütçem ile, Iphone 5S mi yoksa Samsung Note 3 mü almalıyım karar veremiyorum arkadaşlar. Sizce hangisi daha mantıklı? Blackberry Q10 almamak için kendimi zor tutuyorum çünkü boyutları itibari ile cebimde taşıması kolay ve klavye kullanımı çok üst düzeydeydi.

Note 3 çok büyük geliyor bana birde Hangi CPU ile geleceği halen belli değil.

Iphone ise gerek tasarımı gerekse desteği ile zirvedeki marka.

düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Herkese selamlar,

Geçtiğimiz cumartesi Blackberry Q10 cihazım 2. katta düşerek paramparça oldu :( şimdi servise versem masrafı büyük olasılıkla yeni cihaza denk gelecek. Blackberry Q 10 içinde o parayı tekrar veremeyeceğim. :(

şimdi Bütçem ile, Iphone 5S mi yoksa Samsung Note 3 mü almalıyım karar veremiyorum arkadaşlar. Sizce hangisi daha mantıklı? Blackberry Q10 almamak için kendimi zor tutuyorum çünkü boyutları itibari ile cebimde taşıması kolay ve klavye kullanımı çok üst düzeydeydi.

Note 3 çok büyük geliyor bana birde Hangi CPU ile geleceği halen belli değil.

Iphone ise gerek tasarımı gerekse desteği ile zirvedeki marka.

düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İki farklı kategoride iki farklı cihaz. Biri telefon diğeri phablet.

Taşınma ile ilgili kaygınız olduğu düşüncesi ile Note 3 sizin kullanabileceğiniz bir cihaz değil geriye tek seçeceğiniz kalıyor.

Note 3 büyük ekran ve spen nedeniyle tercih edilebilir bir cihazdır ve her kişiye uygun değildir. Ayrıca İşlemci de belirsiz değildir. Distribütörler Exynoss 5420 li cihazı getirecektir zira Samsung 4G LTE olmayan ülkelere bu cihazı resmi yollardan sokacak bu demek değil ki S800 lü cihaz bulunmayacak o modeli de paralel ithalat yapan firmalar getirecek aynı s4 de olduğu gibi. Bu yorumunuza bir bilgi ilavesi yoksa o cihaz sizin için uygun değil.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios7 yi bugün kullanma fırsatı buldum gerçekten süper note 3 den iphone 5s e kaydım
  • uzumymw8520 U kullanıcısına yanıt
    Evet benimde Iphone 5S de takılı kalmamın tek sebebi ios7 gerçekten çok hoş bir yazılım yapmışlar. Bütük eksikler giderilip üzerine birde mükemmel görsellik gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 26 Eylül 2013; 9:47:45 >
  • O zaman Iphone al, internet sitelerinde gezinirken sürekli ekranı büyütüp küçültürsün, harika bir film izleme deneyimi sunar, zaten herhangi bir bilgisayarından film atmak çocuk oyuncağıdır.Koskoca 16gb belleği doldur doldurabilirsen. Hiçbir çeviriciye gerek kalmadan tak çalıştır at özelliği vardır. Şarj olayı ise efsanedir. Yoğun olarak kullandığında tam tamına 6 saat seni idare edecektir. Ekran parlaklığını açmanın pek bi anlamı yoktur, evde şarja takılıyken en son ayarına getirip onun tadını çıkartabilirsin. Sırf bu nedenler bile Iphone almak için yeterlidir. Hee bi de STABİL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

O zaman Iphone al, internet sitelerinde gezinirken sürekli ekranı büyütüp küçültürsün, harika bir film izleme deneyimi sunar, zaten herhangi bir bilgisayarından film atmak çocuk oyuncağıdır.Koskoca 16gb belleği doldur doldurabilirsen. Hiçbir çeviriciye gerek kalmadan tak çalıştır at özelliği vardır. Şarj olayı ise efsanedir. Yoğun olarak kullandığında tam tamına 6 saat seni idare edecektir. Ekran parlaklığını açmanın pek bi anlamı yoktur, evde şarja takılıyken en son ayarına getirip onun tadını çıkartabilirsin. Sırf bu nedenler bile Iphone almak için yeterlidir. Hee bi de STABİL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Evet benimde Iphone 5S de takılı kalmamın tek sebebi ios7 gerçekten çok hoş bir yazılım yapmışlar. Bütük eksikler giderilip üzerine birde mükemmel görsellik gelmiş

de birde nfc olsa note 3 e bakmamda nfc onemliq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sorun S4 mu iPhone 5S mi olmaliydi. Cunku bunlar ayni sinifta yer aliyor. Note 3 tablet telefon sinifinda. Note 3 ve Xperia Z Ultra ornegin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.