Şimdi Ara

Samsung Note (S Note) SPD formatını nasıl açarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Zamanında Samsung Note 3 ve Note 4 kullanırken Notlar uygulamasıyla kaelmle yazıp çizdiğim ve kaydettiğim notlarım vardı. Bunlar bilgisayarda yedek olarak duruyor. Yıl olmuş 2024 ve bana bu notlar şuan lazım oldu. Ben bu notları android üzerinde veya bilgisayarda (win 7) nasıl görüntülerim? Yani, açıp düzenleme yapamam içinde belki ama içini görmem lazım. PDF gibi bana göstersede yeter. Samsung Note uygulaması var ama telefonum Honor 90. Arıyorum tarıyorum ama bulamıyorum çözümünü.

• Microsoft store'da SNote uygulaması indirip notları içe aktarabilirsiniz. Yüklemek için Samsung tablet gerektiriyordu bir ara. Hala aynı ise komut istemi üzerinden de yükleyebilirsiniz. Link aşağıda.

https://apps.microsoft.com/detail/9WZDNCRFHWG6?hl=en-us&gl=US

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JrGrendel kullanıcısına yanıt

Sanırım bu Windows 10 veya 11 sistemler için. Yani ben windows 7 kullanıyorum .Bende market uygulaması yok. Android telefonum var. Android sürümü 13. S note için eski cihazları destekliyor diyor. Samsung Note içinde cihazınız desteklenmiyor diyor. APK sitelerinden bulup kurdum ama uygulama açılır açılmaz kapanıyor. Notları telefona attım ama PDF olarakta açılmıyor, jpege de dönmüyor. Kendi not uygulamam var (horon yerleşik Note uygulaması) çizimi desteklesede Samsungun SPD uzantılı dosyalarını tanımadığı için açmıyor. Eski bir Samsung telefon bulmakta olacak iş değil.

• excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Şahsi, özel veya gizli olmayan bir not dosyası varsa örnek olarak özelden gönderin açmayı deneyelim diyeceğim ama içeriğini siz de bilmiyorsunuz tabii. Ben de zan altında kalmak istemem. Alternatif bakalım.

• JrGrendel kullanıcısına yanıt

Bana ilham verdin. Dedim ki, eğer windows 10 için varsa windows 7 içinde eski sürümü var mıdır diye "S Note windows 7" yazarak arattım.

Google arama sonuçlarında şu linkteki uygulamayı indirip kurdum. Şuan için notları tanıdı ve görüntülemeyi başardım. Emeğin için sağol. Bende bunu açabilecek android apkları ile uğraşıyordum. Bu da işimi gördü. Çok sağolasın.

download.freedownloadmanager.org
    Download free S Note 5.04.615
    https://download.freedownloadmanager.org/Windows-PC/S-Note/FREE-5.04.615.html
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, sevindim sorunun çözüldüğüne. Başka arkadaşlar da yararlanır bu uygulamadan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.