Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A-S03TR'da renk sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi laptopu bir kaç gün önce aldım ama uzun süreli laptop kullanımım olmadığı için midir artık bilemiyorum ama renkte bi sıkıntı var gibi geliyor bana.Özellikle açık renk arka plana sahip internet sitelerini gezerken donanım haber'de dahil,epey gözümü alıyor mecburen parlaklık ayarını falan kısmak zorunda kalıyorum o zamanda çok karanlık oluyor bi ortasını bulamadım.

Bunun dışında renk ayarı olarak yapılabilecek başka bir yer var mı pc'de parlaklık ayarı dışında.Xp kullanırdım hep win7'ye hakim değilim ayarlar konusunda falan.Bu modeli veya samsung'un benzer modellerini kullanan arkadaşlardan yardımları bekliyorum.Son olarak kullandığım pc'yi de net görmeniz açısından koyayım.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/SAMSUNG/NP300E5A-S03TR-p-62658-c-24.htm

Teşekkürler şimdiden..

• masaüstü nvidia denetim masasına gelin video renk ayarları seçeneği var oradan kendinize göe ayarlamayı deneyin.
  • Başka bilgisi olan yok mu bu konuda?
  • Ekran Çözünürlüğü'nü açmak için Başlat düğmesini , Denetim Masası'nı ve ardından Görünüm ve Kişiselleştirme altından Ekran çözünürlüğünü ayarlayın'yı tıklatın.

Gelişmiş ayarlar'ı, ardından da Monitör sekmesini tıklatın.

Renkler altında Gerçek Renk (32 bit) seçeneğini seçin
  • Aynı cihazı dartyden bende aldım öyle bir sorun yok eğer müsaitsen servise bir göster derim yada recovery kullanarak win7 tekrar kur
  • pc'de sıkıntı yok arkadaş uzun süre aradan sonra kullanmanın sıkıntısını yaşayabilir.dün arkadaşın pc'sinde aynı sıkıntıyı yaşadım ekran kartını güncelledim düzeldi.sürücüyü güncellemeyi deneyin
    nvidia
    Geforce Driver Results | NVIDIA
    http://www.geforce.com/Drivers/Results/39066
    bunu kurup öyle deneyin eğer son sürümü kurmadıysanız.

• merhaba,
    ben dizüstünü aldığım ilk gün içinden çıkan orjinal samsung cd'si ile formatladım. fakat driver cd'sinin olmadığını formattan sonra farkettim. sürücüleri nasıl yükleyebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisfaith

merhaba,
    ben dizüstünü aldığım ilk gün içinden çıkan orjinal samsung cd'si ile formatladım. fakat driver cd'sinin olmadığını formattan sonra farkettim. sürücüleri nasıl yükleyebilirim ?

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/essential/NP300E5A-S03TR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support sürücü bölümünden bütün sürücüleri,yazılım bölümündende yazılımları güncelleyebilirsiniz,sürüm bölümünden bios yükseltme yapabilirsiniz.

• daha ilk günü olduğun için soruyorum bu işlemi yaparsam cihaz garanti dışı kalır mı ?
  • yok kalmaz hemen işleme başlayın makinenin hızlandığını anlayacaksın windows güncwllwmwlwrinide güzel kurun aklıma gelmişken nvidia'nın sitesinden ekran kartı sürücüsünüde kurarsınız.
  • Cihazla ilgili bir sorun var
    pes 2012 gibi yüksek çözünürlükteki oyunları açmıyor. üzerinde GeForce GT 520MX Graphics var. oynatmaması normal midir? yoksa yazılım güncellemesi yapmadım henüz o yüzden mi oynayamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisfaith -- 11 Şubat 2012; 19:33:32 >
  • nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünden harici kartı seçtinizmi birde kartı güncelledinizmi.benim arkadaştada aynısından temiz bir ayar yaptım her oyunu oynatıyor. ekran kartı geçişlerinde sorun olmuyor.
  • Çok sağol bu küçük detayı atlamışım moralim bozulmuştu. ndvidia masasından ayarları yaptım şimdi açamadığım oyun yok.. bu arada klavyede F7-F8 tuşlarından ses açıp kapatamıyorum herhangi bir kısayol ataması mı yapmam gerekiyor?
  • easy display manager programından oluyor tekrar kurun
  • Teşekkürler ilgilenen arkadaşlara.Bi müddet giremedim foruma yazamadım o yüzden.Tamamen benim yıllardır masaüstü pc rengine alışmamdan ötürü olan bişey.Alıştım artık laptopun renk olayına :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.