Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A-S05TR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
5
Favori
68.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbdmetehan

bende bugün asus k53sd mi verip bu pc yi aldım 6 gb ram 1000 gb hdd 1 gb gt520 ekran kartı umarım gta4 ü rahatça oynarım ama gta 4 cd si buldum biyerden oyunu kurdum fakat açılmıyor
    social grup cart curt yapıyor buna bi çare bulmam lazım yardım edin lütfen

''Skip'' seçeneği olacak.Ona tıkla geç ve oyunu aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

bende bugün asus k53sd mi verip bu pc yi aldım 6 gb ram 1000 gb hdd 1 gb gt520 ekran kartı umarım gta4 ü rahatça oynarım ama gta 4 cd si buldum biyerden oyunu kurdum fakat açılmıyor

ya valla skipe de skip loginede tıklıyorum gene açılmıyor play yazısı çıkıyor sol altta tıklıyorum social grup yazısı gene çıkyıor delirecem ya interneyt cafeye 20 tl verip yükletecem az kaldı param da yok

yaşasın şirinler allah belanı versin rockstargames

• quote:

quote:

quote:

ya valla skipe de skip loginede tıklıyorum gene açılmıyor play yazısı çıkıyor sol altta tıklıyorum social grup yazısı gene çıkyıor delirecem ya interneyt cafeye 20 tl verip yükletecem az kaldı param da yok

Usta interneti kes bunları yaparken

• arkadaşlar bi sorum daha olacak şarj olmuyor pc şimdi yüzde 80 de fişe takılı ama dolmuyor yazıyor delirecem ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Usta interneti kes bunları yaparken

vov hemen deniyorum hemen hemen

• quote:

arkadaşlar bi sorum daha olacak şarj olmuyor pc şimdi yüzde 80 de fişe takılı ama dolmuyor yazıyor delirecem ya

şarjını sabitleyen bir mod bu. Merak etme iyi birşey bence bırak ole kalsın''Samsung Easy Settings'' diye bir program var.O programda ''GENEL'' başlığı altında ''Pil Ömrünü Uzatıcı'' var onu açarsan %80' e kadar dolar ondan sonra dolmuyor der.Kapatırsan %100 dolar bataryan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 13 Haziran 2012; 16:07:53 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bi sorum daha olacak şarj olmuyor pc şimdi yüzde 80 de fişe takılı ama dolmuyor yazıyor delirecem ya

şarjını sabitleyen bir mod bu. Merak etme iyi birşey bence bırak ole kalsın''Samsung Easy Settings'' diye bir program var.O programda ''GENEL'' başlığı altında ''Pil Ömrünü Uzatıcı'' var onu açarsan %80' e kadar dolar ondan sonra dolmuyor der.Kapatırsan %100 dolar bataryan

hocam bitanesin yaa

gta 4 cd si virüslü çıktı yüklemedim en kısa zamanda düzgün bi tane yükleyecem. zaten pc almamın sebebi gta 4 ve bikaç oyun

• Merhaba arkadaşlar ben bu pc yi dün aldım. Fakat bir kaç sorum olaack. Mesela ben bilgisayarı uyku moduna aldığımda kapağı kaldırır kaldırmaz açılıyor. Ama ben tuşa bastığında açılmasını istiyorum ne yapabilririm ? Ve normal kapatmayımı yoksa uyku modunumu tavsiye edersiniz ?
    Verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın genel olarak boşta ve oyun oynadıktan sonraki sıcaklıklarını paylaşabilirmisiniz
  • boştaki sıcaklıkları işlemci ve ekran kartı için oda sıcaklığında 40-45 aralığında olabilir.oyunda ise tek fan çıkışı olmasıyla birlikte ben test ettiğim kadarıyla mesela bf3 oyununu tets ettim yarım saatlik oynama sonunda işlemci 88 ekran kartı 82 derece gördü bu tek fan çıkışı olmasından ileri geliyor işlemci ve ekran kartı sıcaklığı birbirini etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Arkadaşlar bu bilgisayarın genel olarak boşta ve oyun oynadıktan sonraki sıcaklıklarını paylaşabilirmisiniz

hocam hangi programla yapacağımı söylerseniz yardımcı olabilirim.
  • bu bilgisayarda sıcaklık degelerini hangi programla ölçebilirim acaba?

Birde recovery yapmak istiyorum ilk aldıgım gune göre nasıl yapabilirim-Bir arkadaşım kısaca özetlerse sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba..benim bluetooth ile ilgili bir sorunum var..uzun zamandır uğraştım yazılanları yaptım ancak bir sonuç elde edemedim..pc den telefonuma, telefonumdan başka bir pc ye veri aktarabiliyorum..ancak kendi telefonumdan kendi pc me birtürlü veri aktaramadım..gönderim başarısız diyor hep..
  • önceden aktarabiliyorum bi sorun yoktu..yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1negatheef

bu bilgisayarda sıcaklık degelerini hangi programla ölçebilirim acaba?

Birde recovery yapmak istiyorum ilk aldıgım gune göre nasıl yapabilirim-Bir arkadaşım kısaca özetlerse sevinirim.

hw monitör programını sıcaklık için kullanabilirsin.ilk güne döndürmek için eğer üzerindeki recovery bölümünü silmediysen başlangıçta samsung ekranı geldiğinde f4 tuşuna bas otomatik başlar.3 seçenek gelecek karşına sistem yedekleme,sistem yazılım yükleme,sistem geri yükleme geri yükleme seçeneğine gir tam geri yüklemeyi işaratleyim ilk güne geri yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylcn_ky

önceden aktarabiliyorum bi sorun yoktu..yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim

aygıt yöneticisinden telefonunuzu silin tekrarbilgisayara tanıtın eşleştirme kodunu girin bilgisayardan telefona veri aktarın sizden kodu isteyecektir o kadu girdinizmi tanımlanır bazen sürücü hata verdiğinde eşleşme sağlanamayabiliyor.
  • Slmlar arkadaslar bende Araniza katildim lenovo i3 islemci ile bu bilgisayar arasinda kaldim bunu aldim hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: ylcn_ky

önceden aktarabiliyorum bi sorun yoktu..yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim

aygıt yöneticisinden telefonunuzu silin tekrarbilgisayara tanıtın eşleştirme kodunu girin bilgisayardan telefona veri aktarın sizden kodu isteyecektir o kadu girdinizmi tanımlanır bazen sürücü hata verdiğinde eşleşme sağlanamayabiliyor.

teşekürler ..yalnız ben aygıt yöneticisinden telefonumu bulamadım
  • demekki telefonunuz kurulu değil gönderme yapmamasının nedenide bu zaten öncelikle telefonunuzu tanıtın.bluetooth ayarlarında aygıtları arayın telefonunuzu bulacaktır daha sonra bilgisayarın size vereceği eşleştirme kodunu girin yazılımı yükleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

demekki telefonunuz kurulu değil gönderme yapmamasının nedenide bu zaten öncelikle telefonunuzu tanıtın.bluetooth ayarlarında aygıtları arayın telefonunuzu bulacaktır daha sonra bilgisayarın size vereceği eşleştirme kodunu girin yazılımı yükleyecektir.

vercenik 53 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. telefonu eşitledim..hatta hem pc den hem telefondan sildim tekrar arattırıp buldum eşitledim..pc imden telefona veri aktarırken sorun yaşamıyorum..telefondan pc ye akratırken gönderim başarısız diyor devamlı.daha önceleri gönderebiliyordum..benim telefondamı sorun var diye düşündüm başka bir bilgisayarda sorunsuz veri gönderebiliyorum..ama benim bilgisayara gönderemiyorum..telefonda sorun olsa başka bilgisayara göndermez..pc de sorun olsa telefonuma göndermez..ben çıkamadım işin işinden anlayacağın. şu an eşleşme var kodları girdim ancak gene başarısız diyor..blutooth dosya aktarımından dosya al seçeneğini tıklıyorum aygıt bekleniyor diyor dosyayı göndermeye çalışıyorum ekranda bile bişey görünmüyor..dosya gönder seçeneğinde bi problem yok sorunsz çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.