Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A-S05TR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
5
Favori
68.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim ekliyorum üzerine tıklayip 1 ve ikinci adımları yaptıgında pil en fazla %80 doluluk yapacaktır ve 1 yılda 1000 sefer şarj etsen bile 1 yıl sonra yine en az %80 verimlilik ile pili kullanabileceksin, tabi bu samsung söyledigi
     SAMSUNG NP300E5A-S05TR
  • bu modu fişe devamlı takılı olduğunda etkilidir.haftada 2-3 gere doldur boşalt yapmak yeterli gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu modu fişe devamlı takılı olduğunda etkilidir.haftada 2-3 gere doldur boşalt yapmak yeterli gelir.

1 yılda 1000 şarjı haftada 3 kere şarj ederek dolmayacagını bildigi için sanırım samsung, 1 yılda 1000 şarjdan sonra %80 verimlilik sözü vermesinin sebebinin günde 3 kere doldurursak ancak 1000 şarj'a ulasabiliyoruz. Film izleyen biri sürekli fişte bırakmayacak ise 30-40dk şarj oldugunu düşünürsek 4 saat şarjı gitse en az 3 kere takacaktır şarja %80 doluluk için, oyun oynayan biri zaten pili sürekli şarjda olur pilde oyun oynamak pilin cabuk bitmesi ve ömrünün kısalmasına sebeb olucaktır vss vs.. iyidir ve hoş bir uygulamadır

• http://www.electroworld.com.tr/urunler/samsung-np300e5a-s0gtr-dizustu-bilgisayar.aspx

buu ürün gta 4
    pes12
    dirt3
    wrc2

gibi oyunları kaldırır mı?

• gta4 oyununu yüksek ayarlarda ortalama 20-25 fps'de oynatır belki orta ayar gerekebilir denemek lazım diğer oyunları yüksek ayarlarda kaldırır arkadaşımda bu bilgisayarın i5 olanından var bf3'ü yüksek ayarlarda 18-23 fps aralığında oynatıyor orta ayarlarda daha akıcı gta4 bf3 kadar güçlü değil yüksek ayarlarda kaldırabilir diye düşünüyorum 20 küsürlerde oynanır.fiyatıda uygun alınabilir
  • yani diyosunki gta 4'ü orta diğerlerini yüksek ayarda oynayacaksan al oyleme yanlıiş anlamadım demi
  • niyetiniz varsa alın fiyatıda iyi.

• Hahta sonu nasipse almayı düşünüyorum..

• bu ürün yukarıda yazdığım oyunları rahat oynar mıhttp://www.electroworld.com.tr/urunler/samsung-np300e5a-a02tr-dizustu-bilgisayar.aspx
  • Merhaba bu makinadan bende aldım i3 benimki ekran aynı güzel makina ısınmadı , gerçi buz heryer
    craysis 2 , yüzüklerin efendisi , Exodus From The Earth Network Game
    gibi oyunları kurdum elimde vardı yüksek çözünürlükde 1366 en fazla zaten hard çok iyi oynuyor.

ekran güncellemesine baktım bunu buldum kurucam güncelleyen oldumu yanlış olmasın

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win7-winvista-64bit-295.73-whql-driver-uk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 1 Mart 2012; 15:06:09 >
  • ekran kartı sürümünün son çıkanı doğru nvidia'nın sitesinde son çıkanlar yayınlanır zaten oradan indirdiğiniz en son sürümüdür.
  • 520m ekran güncellemesini yapanlar yararı veya zarırını gören varmı i3 için ??
  • dün yeni ekran sürücüsünü yükledim 200 mb tutuyo oyunlarda bir fark yok gibi , sadece alev topları daha netleşmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bold_death

Benimde bir sorum olacak. F6 ve F7 ye bastığım zaman ses kısılıp açılmıyor neden böyle ? Nerden aktif edebilirim?..

Ayrıca ekranın arkadaşların da dediği gibi sanki sol tarafı biraz daha canlı gibi ama bana öyle geliyor ya da :)

Sistem çok güçlü ya verdiğim para helal olsun.

Sol alttaki "Fn" tuşuna basarak F6 F7 basıyorsunuz değil mi ?
  • Arkadaşlar bu bilgisayardaki cyberlink youcam ürününü kaldırdım yanlışlıkla ve tekrar yükledim sonra messengerda görüntülü sohbett yapmak istediğimde sadece cyberlinkin resmi çıkıyor kamera açılmıyor. Kamera çalışıyor fakat messengerde açılmıyor nasıl düzeltirim

sorunu çözdüm tamam arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bold_death -- 25 Mart 2012; 2:02:43 >
  • windowsta bitürlü saydam yapamadım nasıl olcak anlamadım bitürlü ekran artı driverimi eski acaba
    ya arkadaslar bu ekranın bi kontrast ayarı yokmu ışık ayarı var ama contrast yok gözüm agrıdı 2 saaatir bulamadım kontrastı ??
    ürün bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np300e5a-s0ptr-np300-core-i5-2450m-250ghz-4gb-ddr3-1000gb-156-dvdrw-1gb-gt520mx-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 26 Nisan 2012; 0:24:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

Orijinalden alıntı: lyberl

kırkleehammet, wireless sorununa çözüm bulabildinmi acaba, çünkü aynı sorun bendede var, ocak2012 de aldım, sorun ilk günden basladı, eski bilgisayarımın canavar gibi cektiği odada , yeni pc çok çok berbat, ve arada birde sinyal göstergesinde hata işareti veriyor, bu durumdada modemi açıp kapamam belli bir süre sorunumu çözsede, gene aynı durum baslıyor, yada bana bu konuda yardımcı olabılecek arkadas varmı

Sorun kablosuz baglantının düşük çekmesinden kaynaklanan bir problem ve bu problem pc güç seceneklerinden güç tasarrufu yada en iyi duruma getirilmiş samsung sectigimde oluyordu. Güç seceneklerini acip, Plan ayarlarını degiştirip sececeksin, gelişmiş güç ayarlarını sectikten sonra, kablosuz güç ayarlarına gelip pil'de ve prize takılı seceneklerin ikisinide en yüksek performans secersen sorun ortadan kalkıyor. Yada kısaca güç seceneklerinden Yüksek performans secersen baglantın normal cekmeye baslayacaktır. Laptop'un şarjı ve klavyesi çok hoş, ilk başta ekran kartı düşük olur düşüncesi vardı 520MX, ama Dirt 3 kurup bir kac ayar yaptıktan sonra (yüksek ve orta ayarlar genelde) çok rahat 30Fps üstüde oynatıyor ama pil koruma olayı ve şarj süresinin %80 doluluk ile 3-4 saat gitmesi çok süper, bu süre içinde enerji tasarruf modunda kablosuz açık ve film izlerken aldıgım degerlerdir, %100 1 kere şarj ettim ortalama film izlerken kablosuz acık 4 saatten fazla 5 saatten az gitti.
    Samsung control merkezinden Pil ömrü uzatmayı mutlaka acın, daha önce kullandıgım dell markali dizüstünde uzatılmış pil ömrü ile aynı işi gören bir uygulama ve bu uygulama süreklü açık olursa 1 sene sonra 1000 şarjda bile en düşük %80 verimlilik ile pili kullanabilecegiz :) Samsung reklamını yaparken söylemişti bunu, ilk başta sevmesemde kullandıkca hoş bir bilgisayar kurcalamak için zamanım olsa daha iyi olucak

Bilgisayarı beğenerek almıştım fakat bu kablosuz olayı çok canımı sıkmıştı. Ne yaptıysam düzeltemedim uzun sürede anca sayfayı yeniliyordu ki genelde onuda yapmıyordu. İnternette araştırırken bi sitede "Samsung np-300 almayın kablosuz modemi çok kötü" vs yazmışlar canımı iyice sıkmıştı sonra sizin yazdığınızı gördüm, uygular uygulamaz internet anında hızlandı ve normale döndü . Gta IV yükledim donmalar takılmalar vs yaptı sonra kaldırdım şuana kadar tek sorunum bu oldu onun dışında klavyesi ve menteşeleri sağlam, işlemci güzel fakat ekran kartı düşük kalmış

• Arkadaşlar ben burdaki leptop un İ3 olanını aldım diğer özellikler aynı.Leptop un herşeyini 10 numara.Oyun performansı, ekran kartı, işlemci, pil ömrü gibi performansları çok hoşuma gitti.tasarımı da aynı şekilde çok hoş(Grisi hoşuma gitmemişti ama siyahı gerçekten hoş gözüküyor).

Yalnız bir sorunu var o da WİRELEES... İnternette dolaşmıyorsanız eğer, Wireless otomatik olarak bağlantıyı kesiyor 1-2 dakka sonra.altını çizerek söylüyorum kapanmıyorum bağlantıyı kesiyor.ayrıca uzun süre bağlı kaldıktan sonra(1 - 1,5 saat falan yada daha az) Wireless in çekim alanı birden sıfıra düşüyor ve açık gözükmesine rağmen sanki açık değilmiş gibi hiç bir şey çekmiyor.sağ alttaki ağ işaretinin üzerinde çarpı işareti oluyor.Bunun düzelmesi için Pc yi açıp kapatmanız yada uyku ya alıp tekrar açmanız gerekiyor.neden olduğunu bir türlü bulamadım.ne yaptıysam olmadı.internette biraz araştırdım bunun bir windows güncelleştirmesinden dolayı olduğunu, intel wireless lerde bunun olduğunu ve driverin kaldırılıp tekrar yüklenmesi gerektiği yazıyordu.ancak wireless açıp kapayacak herhengi bir anahtar düğme olmadığı için bir program üzerinden açılıp kapanıyor ve bu nedenle driveri yüklerken manuel yüklemeyi(yada COSTUM yazar) seçip yükleneceği ve sadece driver yükleneceği, hiç bir programa bağlanmayacağı yazıyordu.bu yöntemi denemedim henüz.Ancak ilk belirttiğim sorun bu yolla çözülse bile 2. sorunun nedeninin bu olduğunu düşünmüyorum.
    Pc de canımı sıkan sorunlardan biriside Wireless için bir anahtar düğmenin olmamasıdır.gerçekten bir leptop için şart.sadece program üzerinden açıp-kapatabiliyorsunuz.(FN tuş kısayolu var ama bastığınızda yine aynı program karşınıza geliyor)

Bunların haricinde leptop a ısınmıyor diyolar ama gayet güzel ısınıyor Valla Ama sadece oyun oynadığınızda.Eee o da normaldir yani(çok afedersiniz ama ben 3 tane 2500 TL lik leptop kullandım onlar bile oyunda ısınıyordu).Diğer kullanımlarda ısınmıyor ve fan sesini gerçekten çok sessiz bir ortamda bile duyamazsınız.haa bide ayrıca oyunlarda fanıda coşuyor

Bu sorunların dışında leptop ta hiç bir sorun görmedim.

Oyun performansı çok iyidir.Cod MW3, Pes12, NFS Hot Pursuit, Haulin, FİFA12 en yüksek çözünürlükte KASMADAN oynadığım oyunlardır.YOK KALDIRMAZ YOK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ YETMEZ YOK KASAR DİĞENLER VAR AMA GAYET GÜZEL OYNATIOR.
    AMA YİNEDE BİR LEPTOP U OYUN İÇİN ALMAYIN ALIYORSANIZDA FAZLA ZORLAMAYIN.BEN TAMAMEN DENEME AMAÇLI OYNADIM BU OYUNLARI.

Şimdilik gördüklerim bu kadar. Başka gelişmeler olursa haberdar ederim.Yardımcı olabildiysem sevindim.

TAVSİYEM eğer bütçe varsa TOSHİBA, LENOVO, ASUS, SONY ve ACER markalarının dışına çıkmamanızdır.Bunlardan SONY hariç diğerleriyle çok içli dışlı olmuşumdur.Bu nedenle tavsiye edeceğim markalardır.Sorun çıkarmazlar demiyorum ama çıkardıkları sorunlar genellikle yüzeysel, donanımsal olmayan çözümü kolay sorunlar oluyor.Samsung gibi markaların PC konusunda daha çok kat edecekleri yol var.İŞİ EHLİNE BIRAKMAK LAZIM yada MALI USTASINDA ALMAK LAZIM.

• wireless'i açıp kapatman için easy display manager yada yeni modellerde easy settings programı var fn tuş kısayollarını yönlendirir bu kasalarda wirelws tuşu yok ama üst düzey modellerde konumlandırılmış aynı modelin i5 olanından arkadaşlarımda var aynı sorun onlarda da vardı wireless sürücüsünü güncelleştirdim enüst sürümünü yükledin sıkıntı kalmadı windows güncelleştirmesi demişler ama ondan kaynaklı değil wireless kartında sorun yok sadece cronos modelinde broadcom kullanılan modellerinde çekim sıkıntısı vardı.belirttiğin markalarıda kullandım onlarda da çeşitli sıkıntılar çıkıyor samsung'unda üst düzey bilgisayarını alsanız sıkıntı yaşamazdınız ciddi manada,bu ucuz makinelerinin kötü olduğunu göstermez sadece sorunun üstesinden gelemediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 26 Nisan 2012; 2:01:05 >
  • bende bunun i5 2450m olanı var S0PTR gerçekten çok memnunum gta4 de flan çok rahat çalıştırıyor , ben daha çok multimedia için almıştım oyunları kaldırmaz diye düşünüyodum ama yükleyince şaşırttı açıkçası.

Metromarkette 2430 lu model vardı 2450 li modeli Electroworldde aynı fiyata 1250 ye görünce gittim onu aldım zaten aralarında performans farkı yok denicek kadar az iki üründe güzel ürünler tavsiye ederim

yanlız laptopm almadan önce şu konuya dikkat edin ekranı matmı istiyosunuz parlakmı ? ben mat ekran aldım parlaklat çok yansıma yapıyor gündüzleri diye ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 26 Nisan 2012; 18:27:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.