Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rand al Thor

Ekran kartı sürücüsünü yaparken siyah ekranda kaldı ve kapayıp açmama rağmen hala aynı.Sadece imleç gözüküyor. Acil yardım edebilir misiniz arkadaşlar nedir sebebi?

5-6 kere daha reset atın hocam benimde başıma geldi 5. reset atışımda açıldı ve hemen sürücüyü kaldırdım sorunu çözdüm biosa girin çıkın tekrar reset yapın yani belki çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Orijinalden alıntı: Rand al Thor

Ekran kartı sürücüsünü yaparken siyah ekranda kaldı ve kapayıp açmama rağmen hala aynı.Sadece imleç gözüküyor. Acil yardım edebilir misiniz arkadaşlar nedir sebebi?

5-6 kere daha reset atın hocam benimde başıma geldi 5. reset atışımda açıldı ve hemen sürücüyü kaldırdım sorunu çözdüm biosa girin çıkın tekrar reset yapın yani belki çözülür.

Bir daha samsung bir ürün kullanmayacağım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar makinadan plastik yanık kokusu geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar

bende de yaklaşık 1,5 senedir s0etr modeli var (6 gb)

Sanırım artık batarya ömrünü tamamladı çok geç doluyor ve çabuk bitiyor. Yüzde yirmi seviyesine inince de çat diye cihaz kapatıyor kendisini ( Sanki batarya yok prize takılı ve elektrik kesilmiş gibi)

Yarın servise vereceğim bakalım ne olacak.

Batarya şikayetleri artmaya başlamış sanırım.
  • Arkadaslar bu laptopa w7ye cevirdim fakat bilgisayar acilirken f10 a basip harddiski secmezsem acilmiyor. bios ta harddisk goruluyor ama boot ekraninda yik ne yapmaliyim acaba tsk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamün aleyküm arkadaşlar AMD 14.6 beta sürücüler için WİNDOWS 8 desteğini çekmiş
    yeni sürücüye yükseltmek için WİNDOWS 8.1 e güncellemek mecburi oldu, paranla rezil olmak bu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerante

selamün aleyküm arkadaşlar AMD 14.6 beta sürücüler için WİNDOWS 8 desteğini çekmiş
    yeni sürücüye yükseltmek için WİNDOWS 8.1 e güncellemek mecburi oldu, paranla rezil olmak bu heralde

Sabahtan beridir uğraşıyorum niye güncellemiyor diye kafayı yiyecektim ben sevmedim 8 e döndüm daha dün şimdi oldumu bu be Allahım yarabbim tövbe tövbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmyksl

Arkadaslar bu laptopa w7ye cevirdim fakat bilgisayar acilirken f10 a basip harddiski secmezsem acilmiyor. bios ta harddisk goruluyor ama boot ekraninda yik ne yapmaliyim acaba tsk...

Merhaba aslında bu genel bi yanıt olacak

WIN 8 den WIN 7 ye geçen arkadaşlar bios ekranında yapmanız gereken adımlar

ADVANCED EKRANINDA

fast bios mode yi enabled den disabled yapın

AHCI modu manuele alıp açılan menuyu disabled yapın.

BOOT EKRANINDA

Secure boot u disabled yapın

Os mode selection açılacak ve ordan da

UEFI and Legacy OS u seçin

Sonrasında da Boot Option Priority Ayarlarına gelip

HDD yi yani hitachi yi seçip

F10 a basıp ayarları kayıt edip çıkın.

Sisteminiz yeniden başlayacaktır.

Yine de bir sorun olursa bilgi verin

• Batarya ve şarj süresi sorunu yaşayan ve garantisi devam arkadaşlar vakit kaybetmeden acilen yetkile servis noktalarına uğrayarak cihazlarını teslim edip şikayetlerini dile getirsin.

Benm cihazım önce yüzde 20 de sonra 40 da sonra 50 de sonra 80 de ve en sonunda şarjdan çektiğim anda kapanıyordu. Şarj cihazım ve güç kablomla birlikte cihazımı yetkili servise teslim ettim. Yeni batarya ile değiştirip cihazımı teslim ettiler. Şimdi çiçek gibi oldu cihazım yine ortalama 3 saat şarj başladı. :)

ÖNEMLİ NOT : Win 8 den Win7 ye geçen yada OS da oynmaya yapan recovery alanını silen arkadaşlar dikkat edin yazılımsal hatadan ötürü donanım sorunu olmuş ve garanti dışı kalmış denilebilir. Cihazınıza win 8 single language yükleyip yapabiliyorsanız recovery alanı oluşturup teslim edin. Garantide sorun yaşamamak için.
  • lerante kullanıcısına yanıt
    yine bizler için w8.1 ücretsiz fakat benim güncellemenin sonunda hata verip tekrar 8e dönüyor , çözümünü de bulamadım bir türlü
  • quote:

quote:

selamün aleyküm arkadaşlar AMD 14.6 beta sürücüler için WİNDOWS 8 desteğini çekmiş

Sabahtan beridir uğraşıyorum niye güncellemiyor diye kafayı yiyecektim ben sevmedim 8 e döndüm daha dün şimdi oldumu bu be Allahım yarabbim tövbe tövbe

kardeşim ben 8.1 yükseltmedim çünkü bazı programlar daha 8.1'e destek vermiyo ayrıca windows 8 den memnunum
    ekran kartının son versiyonundanda memnunum böyle gidecem artık

• quote:

quote:

quote:

kardeşim ben 8.1 yükseltmedim çünkü bazı programlar daha 8.1'e destek vermiyo ayrıca windows 8 den memnunum

Ben hiç memnun kalmadım gene bazı hatalarla yüzyüze geldim kardeşim zamanla oluştu bu hatalar 8e döndüm rahatladım birde sizlere bir site vereyim orada realtek ses kartı ekran kartı ethernet kartı hepsinin en güncel driverlarını yayınlıyor bir rus sitesi benim hoşuma gitti buyurun:http://www.addfiles.ru/news/1

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben hiç memnun kalmadım gene bazı hatalarla yüzyüze geldim kardeşim zamanla oluştu bu hatalar 8e döndüm rahatladım birde sizlere bir site vereyim orada realtek ses kartı ekran kartı ethernet kartı hepsinin en güncel driverlarını yayınlıyor bir rus sitesi benim hoşuma gitti buyurun:http://www.addfiles.ru/news/1

tamam sağol kardeşim :)

• arkadaşlar şimdi ben benim bilgisayara 8.1i yüklemelimiyim? mağazandanmı indireyim yoksa siteden mi indireyim? 8.1e cıkarsam 8e inmek zor olurmu? yoksa hiç bulaşmayayımmı? win 8.1 ets 2 performansı nasıl fps yönünden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

arkadaşlar şimdi ben benim bilgisayara 8.1i yüklemelimiyim? mağazandanmı indireyim yoksa siteden mi indireyim? 8.1e cıkarsam 8e inmek zor olurmu? yoksa hiç bulaşmayayımmı? win 8.1 ets 2 performansı nasıl fps yönünden?

ets 2 akıcı oynuyorum kardeşim, ama ben oyunu kurunca kendinden ayarlanmış görüntü ayarına hiç dokunmadım
    bu halde 30 fps alıyorum,çünkü bu ayar yüksek kalite ile aynı nerdeyse
    WİNDOWS 8, ekran kartı versiyon 14.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerante -- 5 Haziran 2014; 5:59:20 >
  • Selam Herkese ! seneyi aşkın süredir e7c modelini kullanıyorum genel hatları ile memnunum ama şu grafik geçişi gerçekten sıkıntı geçmiyor çogu zaman çözdemedim. Biosdan oluyor diyorlar ama bizim biosda o ayar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

Selam Herkese ! seneyi aşkın süredir e7c modelini kullanıyorum genel hatları ile memnunum ama şu grafik geçişi gerçekten sıkıntı geçmiyor çogu zaman çözdemedim. Biosdan oluyor diyorlar ama bizim biosda o ayar yok

ayrıca işlemcimi 2 60dan 3 20 ye nasıl çıkartabilirm

ben samsungun kurmuş olduğu win 8 i kullandığım için mi amd kart güncellemesinde hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 5 Haziran 2014; 13:10:05 >
  • Bizim bilgisayarlarda Watch Dogs'u deneyen oldu mu?
  • Ben bilgisayarı aldığımda 8 ile geldi daha sonra ben win7 yükledim.Bugün açılışta recovery'e girmeye çalıştım siyah ekranda kaldı.Şimdi bilgisayarı her açtığımda bios'a girip hdd den başlatmam gerekiyor yoksa siyah ekranda takılıp kalıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

quote:

Selam Herkese ! seneyi aşkın süredir e7c modelini kullanıyorum genel hatları ile memnunum ama şu grafik geçişi gerçekten sıkıntı geçmiyor çogu zaman çözdemedim. Biosdan oluyor diyorlar ama bizim biosda o ayar yok

ayrıca işlemcimi 2 60dan 3 20 ye nasıl çıkartabilirm

ben samsungun kurmuş olduğu win 8 i kullandığım için mi amd kart güncellemesinde hata alıyorum

kardeşim settings'ten eco modu kapatıp yüksek performansa alırsan 3.20 ye çıkar. Güç seçeneklerinde en uygun ayar samsung, onu tavsiye ederim
    denetim masasından ekran kartını kaldır sonra sitesinden indirip kur olur.

indirme sayfası>>>http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208%20-%2064#amd-catalyst-packages

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.