Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub

Advanced Systemcare'i paylaşabilir misiniz acaba
    çok uzun zamandır bakım yapmayı düşünüyorum ama hiç oturup uğraşamadım

buyur kardeşim...7232F-7A4CA-970D7-D84B4

buda driver booster pro 1 yıllık...965F9-E4005-392CF-354B9
  • quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

quote:

Orijinalden alıntı: lerante

quote:

arkadaşlar şimdi ben benim bilgisayara 8.1i yüklemelimiyim? mağazandanmı indireyim yoksa siteden mi indireyim? 8.1e cıkarsam 8e inmek zor olurmu? yoksa hiç bulaşmayayımmı? win 8.1 ets 2 performansı nasıl fps yönünden?

ets 2 akıcı oynuyorum kardeşim, ama ben oyunu kurunca kendinden ayarlanmış görüntü ayarına hiç dokunmadım
    bu halde 30 fps alıyorum,çünkü bu ayar yüksek kalite ile aynı nerdeyse
    WİNDOWS 8, ekran kartı versiyon 14.4

ets 2 ayarlarinin screenshotunu alabilirmisin hocam bende iyi gidiyodu ama sanki kasiyo gibi gelio simdi olmadi senin ayarlari girerim

ayarlar böyle
     Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

• lerante kullanıcısına yanıt
    çok sağolun
    driver booster pro'yu kullanmıyorum isteyen varsa çekinmesin.
  • O siyah kararma olayı bende vardı daha yeni servisten geldi bende servise söylemiştim o kararma olayını birde fan sesi fazla oluyor fan temizliği ve termal macunla düzelir dedim onlarda bu şekilde yaptılar. Sonrasında ise aldığımda o kararma olayı haladaha devam ediyordu zaten biliyordum kullanıcı hatası dediler sadece ilerde çok büyük bir sorun olursa ücretle değiştirceklerini sylediler. Ben sadece vermişken sorıyım dedim bakalım değiştirceklermi ama tutmadı yani oraa ben anneme örgüyle bir bez ördürdüm onu koydum ama hava akışını engellemicek şekilde ben böyle sorunu çözdüm tavsiye ederim. Bu arada samsung firması servis konusunda gerçekten berbatlar onuda söyliyim bu fan sesi olayı haladaha düzelmedi ama sıcaklık değerleri düştü biraz bf3de sıcaklık 95 derecelere çıkıyordu şimdi 85 geçmiyor ama fan sesi konusunda haladaha aynı oyunlarda kafa ağrıtıyor resmen.

• sub kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeşim :)
  • Teşekkür ederim hocam cevabınız için.Bende bir bez koymayı düşünüyorum oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

O siyah kararma olayı bende vardı daha yeni servisten geldi bende servise söylemiştim o kararma olayını birde fan sesi fazla oluyor fan temizliği ve termal macunla düzelir dedim onlarda bu şekilde yaptılar. Sonrasında ise aldığımda o kararma olayı haladaha devam ediyordu zaten biliyordum kullanıcı hatası dediler sadece ilerde çok büyük bir sorun olursa ücretle değiştirceklerini sylediler. Ben sadece vermişken sorıyım dedim bakalım değiştirceklermi ama tutmadı yani oraa ben anneme örgüyle bir bez ördürdüm onu koydum ama hava akışını engellemicek şekilde ben böyle sorunu çözdüm tavsiye ederim. Bu arada samsung firması servis konusunda gerçekten berbatlar onuda söyliyim bu fan sesi olayı haladaha düzelmedi ama sıcaklık değerleri düştü biraz bf3de sıcaklık 95 derecelere çıkıyordu şimdi 85 geçmiyor ama fan sesi konusunda haladaha aynı oyunlarda kafa ağrıtıyor resmen.

Bende yakın zamanda batarya değişimi ve temizlik için vericem temizlik için bir ücret alıyorlar mı hocam ?

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa almıyolar. Baya farketti bende zaten Boşta 75 derece iken şimdi 60 dereceyi geçmiyor oyunlarda 85 geçmiyor. Batarya değişimi için neden veriyorsunuzki ne oldu. Eğer batarya yıpranma sorunu yüzünden vericekseniz ben size söyliyim değişim yapmıyolar eğer bataryada sorun yok ise ben sordumda olmuyormuş. Diğer türlü sorun varsa bir dene bakalım.
  • quote:

Garantisi varsa almıyolar. Baya farketti bende zaten Boşta 75 derece iken şimdi 60 dereceyi geçmiyor oyunlarda 85 geçmiyor. Batarya değişimi için neden veriyorsunuzki ne oldu. Eğer batarya yıpranma sorunu yüzünden vericekseniz ben size söyliyim değişim yapmıyolar eğer bataryada sorun yok ise ben sordumda olmuyormuş. Diğer türlü sorun varsa bir dene bakalım.

Nasıl yani şimdi kafam karıştı şöyle bir durum var bende 3 saat giden batarya şimdi 1 saat zor gidiyor götürsem değişim yapmazlar mı şimdi ? Garantisi var 1 sene daha.
    Zor biraz Çünkü kontrol yapcaklar büyük ihtimalle belki kullanıcı hatası diyebilirler. Belki senin dediğin doğru olsa bile senden kaynaklanan sorundan dolayı garanti kapsamına girmez derler ve ücret karşılığı değişim yapabilirler ama bunlar sadece benim düşüncem sen dersin ama pilde iken bir saatin altında veya 1 saat anca gidiyor dersin ordaki kızda kayıt oluşturuyor ondan sonra teknik servisdeki adam sorunu söylüyor. Senin yıpranma falan ne durumda.?
  • quote:

Zor biraz Çünkü kontrol yapcaklar büyük ihtimalle belki kullanıcı hatası diyebilirler. Belki senin dediğin doğru olsa bile senden kaynaklanan sorundan dolayı garanti kapsamına girmez derler ve ücret karşılığı değişim yapabilirler ama bunlar sadece benim düşüncem sen dersin ama pilde iken bir saatin altında veya 1 saat anca gidiyor dersin ordaki kızda kayıt oluşturuyor ondan sonra teknik servisdeki adam sorunu söylüyor. Senin yıpranma falan ne durumda.?

Kayıp 52,57 diyor battery care programında bilgisayar 1 yıl 1 aylık nasıl bukadar kayıp oluyor anlam veremiyorum film izlemediğim sürece genellikle bataryayı takmam ayrıyeten bataryanın ömrü uzasın diye %80e kadar dolum yapıyor %100 doldurtmuyorum önceden uyarı verirdi şimdi izlerken tak kapanıyor nasıl olacak ne yapıcam bilmiyorum fikirlerinizi almak istiyorum hem temizleme hem batarya ikisi bir garantiye desem ne olur şimdi sizce hocam ?

1 yılda o kadar olmaması lazım benimde 1 yılı geçti kayıp %16 oda çok fazla desarj yaptığım için. Sorunun kaynağı yıpranmadan dolayı oluyor. Amaç Uzun süreli şarja takılı kullanacaksan, %80 kapasiteye kadar şarj edip, bir miktar iyonu nötrbileşen halde bırakıp pilin ömrünün uzun kalmasını sağlamak. Bunu her zaman kullanman iyi değil çünkü bir yerde %100e çıkartman lazım bende kullanıyordum ama baktım yıpranma çok oluyor. Büyük ihtimalle uzun süreli kullanımlarda bunu %100 yapmazsan kayıp verebiliyor o yuzden bu şekilde kullancaksan bana kalırsa arada bir %100 yapman lazım. Servise bir götür bataryanın değişmesini istiyorum de.
  • quote:

1 yılda o kadar olmaması lazım benimde 1 yılı geçti kayıp %16 oda çok fazla desarj yaptığım için. Sorunun kaynağı yıpranmadan dolayı oluyor. Amaç Uzun süreli şarja takılı kullanacaksan, %80 kapasiteye kadar şarj edip, bir miktar iyonu nötrbileşen halde bırakıp pilin ömrünün uzun kalmasını sağlamak. Bunu her zaman kullanman iyi değil çünkü bir yerde %100e çıkartman lazım bende kullanıyordum ama baktım yıpranma çok oluyor. Büyük ihtimalle uzun süreli kullanımlarda bunu %100 yapmazsan kayıp verebiliyor o yuzden bu şekilde kullancaksan bana kalırsa arada bir %100 yapman lazım. Servise bir götür bataryanın değişmesini istiyorum de.

Bios dan birkere batarya configürasyonu yaptırmıştım ondan sonra batarya dikiş tutmadı hocam sanki bana öyle geliyor.

Keşke yapmasaydın o zaman sorunun en fazla kaynağı o olabilir bana kalırsa ama kesin birşey diyemem.
  • quote:

Keşke yapmasaydın o zaman sorunun en fazla kaynağı o olabilir bana kalırsa ama kesin birşey diyemem.

İnternet üzerindede biosdan batarya configürasyonunun yapılmasının yararlı olacağı söyleniyor bende ters tepti hocam ne yazıkki bakalım uygun bir zamanda götürücem hem temizlesinler değiştirirlersede bataryayı değiştirsinler fiyatıda ne kadar acaba internette bulamadım bir bilginiz varmı hocam ?
  • 70 TL arası bir şey değişiyor ben sana bir tane buldum dahada var başka sitelerde ama hepsi aynı fiyattır farkeden birşey yok. Servisde eğer değişim olmassa senden ücretli değişim talep ederler ama sen ne kadara değişim olcak diye sor 100 tl falan derse internetten sipariş verirsin boşuna onlardan alma.

http://www.n11.com/samsung-np350v5c-batarya-siyah-6-cell-P21164677
    Bir önceki sayfada benim garanti ile ilgili batarya değişim sürecimi okursan bi dakka bile beklemeden servise cihazı verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

Bir önceki sayfada benim garanti ile ilgili batarya değişim sürecimi okursan bi dakka bile beklemeden servise cihazı verirsin.

İşte bu çok iyi geldi hocam sağolun teşekkür ederim en kısa zamanda teslim etmeyi düşünüyorum :)
  • Arkadaşlar vereceğim linkte antivirüslerin hangi ülkeden oldukları, ve hangi güvenlik motorunu kullandıkları gösterilmiş merak edenler bakabilir
    ayrıca aynı siteden son antivirüs test sonuçlarınada ulaşabilirsiniz :)

http://www.av-comparatives.org/av-vendors/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şimdi ben benim bilgisayara 8.1i yüklemelimiyim? mağazandanmı indireyim yoksa siteden mi indireyim? 8.1e cıkarsam 8e inmek zor olurmu? yoksa hiç bulaşmayayımmı? win 8.1 ets 2 performansı nasıl fps yönünden?

ets 2 akıcı oynuyorum kardeşim, ama ben oyunu kurunca kendinden ayarlanmış görüntü ayarına hiç dokunmadım
    bu halde 30 fps alıyorum,çünkü bu ayar yüksek kalite ile aynı nerdeyse
    WİNDOWS 8, ekran kartı versiyon 14.4

ets 2 ayarlarinin screenshotunu alabilirmisin hocam bende iyi gidiyodu ama sanki kasiyo gibi gelio simdi olmadi senin ayarlari girerim

ayarlar böyle
     Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

Arkadaşım peki bişey sorcam sen bu etsyi oynarken geceleyin ışığın olduğu yerlerde kasma yapıyormu? yani senin ayarlar benim ayarlardan yüksekte rahatlık açısından nasıl acaba?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.