Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

Selam Herkese ! seneyi aşkın süredir e7c modelini kullanıyorum genel hatları ile memnunum ama şu grafik geçişi gerçekten sıkıntı geçmiyor çogu zaman çözdemedim. Biosdan oluyor diyorlar ama bizim biosda o ayar yok

sağ tıkla değiştirilebilir grafiklerden oynadığın oyunu yüksek performans yaparsan, oyunu amd ekran kartıyla ile oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

Ben bilgisayarı aldığımda 8 ile geldi daha sonra ben win7 yükledim.Bugün açılışta recovery'e girmeye çalıştım siyah ekranda kaldı.Şimdi bilgisayarı her açtığımda bios'a girip hdd den başlatmam gerekiyor yoksa siyah ekranda takılıp kalıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

ADVANCED EKRANINDA

fast bios mode yi enabled den disabled yapın

AHCI modu manuele alıp açılan menuyu disabled yapın.

BOOT EKRANINDA

Secure boot u disabled yapın

Os mode selection açılacak ve ordan da

UEFI and Legacy OS u seçin

Sonrasında da Boot Option Priority Ayarlarına gelip

HDD yi yani hitachi yi seçip

F10 a basıp ayarları kayıt edip çıkın.

Sisteminiz yeniden başlayacaktır.

Yine de bir sorun olursa bilgi verin

• bu laptoplarda S0FTR modelinde LoL oynayan var mı ? varsa fps durumu nedir ?
  • Yok hocam ne yazık ki düzelmedi durum.Başlangıçta BIOS a girmezsem siyah ekranda kalıyor dediğiniz ayarları yaptığım taktirde BIOS dan HDD ile başlatamıyorum.
  • Arkadaşlar bu touchpad in yanındaki kısım siyahlasmaya başladı ıslak bi bezle hafiften silsek sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam ne yazık ki düzelmedi durum.Başlangıçta BIOS a girmezsem siyah ekranda kalıyor dediğiniz ayarları yaptığım taktirde BIOS dan HDD ile başlatamıyorum.

Power tuşuna basıp samsung yazısı çıktığı sırada F10 a basıp HDD yi seçip denediniz mi hiç ?
  • Silin herhangi bir sorun olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

Silin herhangi bir sorun olmayacaktır.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

quote:

Yok hocam ne yazık ki düzelmedi durum.Başlangıçta BIOS a girmezsem siyah ekranda kalıyor dediğiniz ayarları yaptığım taktirde BIOS dan HDD ile başlatamıyorum.

Power tuşuna basıp samsung yazısı çıktığı sırada F10 a basıp HDD yi seçip denediniz mi hiç ?

O şekilde de HDD yi seçip açabiliyorum bilgisayarı ama her seferinde tekrarlamam gerekiyor F10 yada BIOS ile açmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

Arkadaşlar bu touchpad in yanındaki kısım siyahlasmaya başladı ıslak bi bezle hafiften silsek sorun olur mu

Siyahlaşmanın sebebi oyun oynuyorsanız eliniz terlediğinde orayla temas edip orayı karartmasıdır bunu için oyun oynarken elinizin altına sizi rahatsız etmeyecek bir bez parçası koyup kararmasını önleyebilirsiniz hocam.
  • bangez kullanıcısına yanıt
    O halde işiniz biraz zor gibi görünüyor.Cihaz hdd yi boot etmiyor anlaşılan. Önce cihazı formatlayıp W8 yükleyip recovery alanını tekrar oluşturacaksınız. ( w8 sing. Leng. lisansı zaten bios da gömülü)

W8 yükleyip recovery alanını nasıl oluşturacağınızıhttp://forum.donanimhaber.com/m_39268485/tm.htm konusunu inceleyerek çözebilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra yine w7 yükleyebilirsiniz. ( recovery alanı yine gidecektir ama sakın f4 e basmayınız hiç bir açılış sırasında)

Yada en temizi cihazı yetkili servise teslim ediniz garantiniz devam ediyorsa.

Benim ilk cihazım bu sorun yüzünden ( 1 haftalıkken) servise vermem sonucunda yeni bir cihazla değiştirildi.

• Teşekkürler önce Windows 8 kurup sonra recovery alanını tekrar yaratmam gerekiyor anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Arkadaşlar bu touchpad in yanındaki kısım siyahlasmaya başladı ıslak bi bezle hafiften silsek sorun olur mu

Siyahlaşmanın sebebi oyun oynuyorsanız eliniz terlediğinde orayla temas edip orayı karartmasıdır bunu için oyun oynarken elinizin altına sizi rahatsız etmeyecek bir bez parçası koyup kararmasını önleyebilirsiniz hocam.

Aynen hocam biraz fazla oyun oynayan birisiyim ondan oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Aynen hocam biraz fazla oyun oynayan birisiyim ondan oldu.

Altına küçük bir bez koyun hocam daha fazla kararmasın yoksa çirkin bir görüntü oluşturuyor maalesef çoğu kişi bundan muzdarip.

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    Orayı temizleme imkanımız yok mu hocam ?
  • sanırım o siyahlık leke değil, gümüş rengi boyanın silinmesi oluyor
    pek mümkün değil gibi
  • sub kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu bu.Önlemimizi baştan alacaktık
  • arkadaşlar isteyen varsa advanced system care... driver booster... Glary Utilities 1 yıllık lisanslar var paylaşabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerante

quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

arkadaşlar şimdi ben benim bilgisayara 8.1i yüklemelimiyim? mağazandanmı indireyim yoksa siteden mi indireyim? 8.1e cıkarsam 8e inmek zor olurmu? yoksa hiç bulaşmayayımmı? win 8.1 ets 2 performansı nasıl fps yönünden?

ets 2 akıcı oynuyorum kardeşim, ama ben oyunu kurunca kendinden ayarlanmış görüntü ayarına hiç dokunmadım
    bu halde 30 fps alıyorum,çünkü bu ayar yüksek kalite ile aynı nerdeyse
    WİNDOWS 8, ekran kartı versiyon 14.4

ets 2 ayarlarinin screenshotunu alabilirmisin hocam bende iyi gidiyodu ama sanki kasiyo gibi gelio simdi olmadi senin ayarlari girerim

• lerante kullanıcısına yanıt
    Advanced Systemcare'i paylaşabilir misiniz acaba
    çok uzun zamandır bakım yapmayı düşünüyorum ama hiç oturup uğraşamadım
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.