Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar amd ye gelen 14.6 güncellemesi bizim 7670m leri de kapsıyor mu ?
  • Yaz aylarının gelmesiyle benim laptop yine yanmaya başladı. İnternette doşaırken sıcaklık 55-65 derece aarsında dolanıyor. Servis format attığı için vermek istemiyorum. sadece içini temizletmeye ihtiyacım var. Garantisi de daha bitmedi. Ankara'da format atmadan temizleyecek tanıdık samsung servisi olan var mı ?
  • fan temizliği için servise verdiğinizde format attılar mı ?
  • cnryldz kullanıcısına yanıt
    Yok hayır ama yedekleme yapsan iyi olur. Ben tembih ettim sakın format atmayın diye.
  • Elbette kapsıyor masaüstüne gelirse arkasından bizede geliyor yüklemen lazım performans artıyor.
  • ben geçen yıl çok ısınıyor diye servise vermiştim. bilgisayarın üstüne not düşmüştüm format atmayın sadece temizlik yapın diye. servisteki kadında anneme format atabilir teknisyenler ona göre teslim edin demişti. serviste de recovery yapıp vermişlerdi zaten o yüzden sordum
  • @derebeyi01 Senin sorunun tarayıcı verilerini temizlemek olcak büyük ihtimal doluluktan dolayı olmuştur diyebilirm. Ayarlardan yapıcaksın.

@lerante Yararlı olmuş gerçekten heleki sanal bellek durumu aslında ben ikisinide kapattım şundan dolayı genellikle disk %100 lere vuruyordu benim o yuzden sanal diski kapattım bende şimdiye nazaran daha iyi yine arada bir yükseliyor ama SSD yok yapcak bişeyde yok. Ama bu şekilde özel bir boyutla ayarlamakda iyi bir çözüm diyebilirim.
  • cnryldz kullanıcısına yanıt
    Çok ısınıyor diye verme zaten sorunum yok de Fan temizliği ve Termal macun sürülcek de kadına yazdır ordaki. Sana kağıt veriyor onu alıyosun o kadar ama yinede ne olur ne olmaz yedek al ne yapcakları belli olmaz. Sonraki gün bir daha ara yine sor ne yaptınız diye yine tembihle onlara format sakın atmayın diye. Banada aynısını dedi ama format atmadılar. Biraz teknisyenin vurdumduymazlığıyla alakalıda olabilir bilemicem işine gelmez açmak format atıp geçer.
  • Ssd taktm bn pc ye serviste diil kndm taktim garantisi bozulmus mudur?

Garantisi bitmeden bi icini filan temizlesinler macunlarini degstrsnler diyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 21 Haziran 2014; 15:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Elbette kapsıyor masaüstüne gelirse arkasından bizede geliyor yüklemen lazım performans artıyor.

hocam amd sitesinden baktığımda 7670m için 14.4 guncellemesi görünüyordu ondan sordum.O zaman yukleyeyim bizi de kapsıyorsa

hocam bide şey soruyum size pc ye watch dogs yükledim yarım saat kadar felan oynadım pc sıcaklık değerleri 80-85 e çıkmıştı oyunu kapattım hemen 60 derece civarina düştü bu kadar ısınma normal mi sizce ?

• 90 derceye çıkıyor normal bir durum bana kalırsa. Heleki Watch dogs diyoruz bizim sistemi zorluyor bendede o civarlarda geziyordu. Zaten optimizasyon sorunu var o oyunda.
  • Aynen hocam oyun sıkıntılı zaten.Yeni uptade çıkmış musait bi ara onu yükleyip test edeceğim bide oyunu.Bakalım neler düzelmiş

• O update biraz daha zorluyor yalnız

• Evet arkadaşlar benim de sizlere birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    Öncelikle benim de başlıkta geçen serinin s0jtr modeli laptopum var windows 8'li. 8.1 ilk çıktığında kullanıcılar çok şikayet ettiği için geçmemiştim. Sizce şu anda 8.1'e geçmeli miyim? Ve daha da önemlisi bu 8.1'e 13 Mayıstan sonra geçenler güvenlik güncellemelerini alamayacak diyorlar. Bu doğruysa bunu başka bir şekilde yüklemenin yolu yok mudur?
    Diğer sorularımda driverlarla ilgili. Şu anki driver sürümüm 8.982.6.0 yazıyor. 7670m'de de hd graphics 4000'de de. Sanırım 8.1'le samsung yeni driverları vermiş.
    Sorunum ise değiştirilebilir grafikler yüzünden amd'nin sitesindeki driverlar yerine samsungun driverları yüklemem gerekiyormuş.(En azından internette böyle yazıyordu.) Konuyu okudum, arkadaşlar önce intelin sonra amd'nin beta driverları yüklendiğinde sorun çıkmadığını yazmış. Burada amd'nin normal driverları yükleyemiyor muyuz? Sadece beta olanlar mı yükleniyor? Ve daha iyi oyun performansı için samsungun driverları mı amd'ninkiler mi?
    Bir diğer sorum da bilgisayar aldığım günden (nisan 2013)bu zamana kadar bilgisayar 5 kez mavi ekran vermiş. En son geçen hafta windows update yaptıktan sonra yeniden başlatırken verdi. Ben çok rahatsız değilim ama yine de format atmak gerekir mi? Ve son olarak bu 8.1'e güncelleyip recovery ile format atarsam yeniden 8'e mi dönüyor?
    Çok fazla soru oldu ancak yardımcı olursanız sevinirim.

• tarama verileri, önbellek filan siliyorum ama çok kısa süreli bi çözüm oluyor bu.. sonra tekrar eski haline geliyor.tam olarak sıkıntısı ne çözemedim önbellek küçük mü geliyor acaba, genişletmenin bi yolu var mıdır
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    8.1 geçmende hiç bir sakıncan yok bana kalırsa şu ana kadar geçmemekle hata yapmışsın bence. Başlarda sorun vardı ama şu anda sorunsuz diyebilirim. Ayrıca driver konusuna gelirsekte önce intel sonra amd yüklenmesi lazım. Çünkü surucude sorunlar çıkabiliyor.

Amd beta driverları yüklemende bir sıkıntı yok. Normal driverları gelene kadar beta yüklersin sonrasında diğerini yüklersin.

Mavi ekran sorunu donanımsal bir problemdir. Format atsanda sorun çözülmez.

8.1 ile recovery programı kullanıp format atsan 8.0 olur diye tahmin ediyorum. Ama daha sonrasında tekrardan 8.1 hızlı bir şekilde güncelleme yapabilirsiniz.

• Hocam cevap için çok teşekkür ederim.Peki bu 13 Mayıs işi ne olacak. Ben güvenlik güncellemelerini alamayacak mıyım?
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 22 Haziran 2014; 19:48:48 >
    ben yazdığınızı tam anlayamadım
    13 mayıstan sonra 8.1'e geçenlere niye güncelleme desteği verilmesin ki?
    geçmeyenlere destek kesilecek deseniz hani bir yere kadar

8.1'e çıktığı gün geçtim
    tek bir sıkıntım var o da 8'deyken windows tuşuna basıp arama yaptığımda ki hız 8.1'den çok daha fazla, sonradan gelen web aramayla alakalı olabilir
    onun dışında hiç sıkıntı yaşamadım

ekran kartı konusunda
    geçtiğimiz haftalarda Windows Update kısmında ekran kartı güncellemesi vardı, samsungdan falan değil direk windows-amd arasında onu kurdum.
    çalışmayan gpu-z çalışmaya başladı. 10 fps aldığım GTA IV, full ayarlarda akıcı oynanmaya başladı vs. vs.
  • sub kullanıcısına yanıt
    Bir siteden noktasına virgülüne dokunmadan kopyalıyorum.
    "Microsoft Windows 8.1'in ilk güncellemesini yeni aldığı kararla zorunlu hale getirdi. Bunun nedeni ise firmanın gelecekte yapacağı geliştirmeleri Windows 8.1'in en güncel sürümünün temeline oturtacak olması. Microsoft Windows 8.1 bilgisayarınıza Windows 8.1 Update 1'i yüklemek için son tarih olarak 13 Mayıs'ı işaret ediyor. Eğer bu tarihe kadar Windows 8.1'in ilk güncellemesini yüklemezseniz Microsoft'un bundan sonra yayınlayacağı güvenlik güncelleştirmelerini bilgisayarınıza indiremeyeceksiniz."
    Yardımlarınızı bekliyorum. Bu doğru mudur? Doğruysa bu güvenlik güncellemelerini başka bir şekilde yüklemenin yolu yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 22 Haziran 2014; 21:53:33 >
    aşırı saçma geldi bana. windows 8.1 e geçmek zorunlu ama belirli bi tarihten sonra geçerseniz güncelleme yok size.

bence demek istenen şu; 8.1 e geçmez 8'de kalırsanız güncelleme alamazsınız. bu daha mantıklı.

8 kullanan arkadaşlar bu konuda bir yorum yapabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.