Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam bu mesajı yollamadan yabancı bir sitede gördüğüm yazı umut kaynağı oldu bir anda.
    "Note that no other Windows platform has this restriction; users of Windows Vista, Windows 7 and Windows 8 will have no problems downloading and installing security fixes on the Patch Tuesday. This new baseline only applies to Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2."
    Buraya göre yırttım galiba ama ben şimdi 8.1'e güncellersem yine update 1'i 13 mayıstan sonra yüklemiş olacağım. Ya da bu olay sadece 13 mayıs tarihinde 8.1 kullananların mı update 1'i yüklemesi gerektiği anlamına geliyor. Yardım bekliyorum.
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    araştırdım aslını öğrendim işin

olay şundan ibaret
    eğer windows 8.1 i yüklediğiniz halde Update 1'i 13 mayısa kadar güncellemezseniz, güvenlik güncelleştirmelerini alamıyorsunuz. ne zaman update 1'i yüklediniz, o zamandan itibaren güvenlik güncelleştirmelerini alabilirsiniz
  • sub kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Desenize ucuz kurtulduk.
    Bu arada size bir soru daha sormak istiyorum. Acaba bu windows 8'in kurulum dvd'sinin olmaması ileride sılıntı çıkarır mı?
    Daha doğrusu şöyle sorayım. Ben diyelim ki bu bilgisayara başka bir işletim sistemi kurdum. Sonra da orijinal windows 8'e dönmek istedim. Ne yapmam gerekir?
    Öyle bir şey yok benim bildiğim en azından ilk defa senden duydum bunu. Dersenki güncelleme desteği alacakmıyız her zaman alıcaz derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ethernet kablosunu taktığımda bilinmeyen aygıt diyor kablodan tanımıyor ağı wi-fiden bağlanmaya devam ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Driver yüklü ama güncellemek gerekse verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Arkadaşlar ethernet kablosunu taktığımda bilinmeyen aygıt diyor kablodan tanımıyor ağı wi-fiden bağlanmaya devam ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Driver yüklü ama güncellemek gerekse verebilir misiniz?

Hocam ethernet yazılımını aygıt yöneticisinden kaldırın arkasına buradan ethernet kartı driverını yükleyin sorununuz kalmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Arkadaşlar ethernet kablosunu taktığımda bilinmeyen aygıt diyor kablodan tanımıyor ağı wi-fiden bağlanmaya devam ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Driver yüklü ama güncellemek gerekse verebilir misiniz?

Hocam ethernet yazılımını aygıt yöneticisinden kaldırın arkasına buradan ethernet kartı driverını yükleyin sorununuz kalmayacaktır.

Hocam kaldırıp yükledim baktım durum hala aynı modemdeki portlara bakayım dedim meğersem yanlış takmışım doğru porta taktım fakat durumda bir değişiklik yok bu sefer ağı tanıyor altında sınırlı yazıyor ve wi-fi den bağlanmaya devam ediyor ama internet erişimi 0 yani kablo takılıyken wi-fiden de bağlansa internet erişiminiz yok servis sağlayıcınızla görüşün ya da modem arayüzüne gidin vs. yazıyor. Kabloyu çıkardığım da tekrardan internet geliyor

• quote:

quote:

quote:

Hocam kaldırıp yükledim baktım durum hala aynı modemdeki portlara bakayım dedim meğersem yanlış takmışım doğru porta taktım fakat durumda bir değişiklik yok bu sefer ağı tanıyor altında sınırlı yazıyor ve wi-fi den bağlanmaya devam ediyor ama internet erişimi 0 yani kablo takılıyken wi-fiden de bağlansa internet erişiminiz yok servis sağlayıcınızla görüşün ya da modem arayüzüne gidin vs. yazıyor. Kabloyu çıkardığım da tekrardan internet geliyor

Hocam modeminiz açıkken küçük bir reset düğmesi olur küçük bir delik var oraya sivri uçlu kalem veya herhangi bir şeyle yaklaşık 20-30 sn basılı tutun çekmeyin bekleyin sonra modem kendini resetleyecek sonra onun üzerine bilgisayarı kapatıp açın tekrar deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam modeminiz açıkken küçük bir reset düğmesi olur küçük bir delik var oraya sivri uçlu kalem veya herhangi bir şeyle yaklaşık 20-30 sn basılı tutun çekmeyin bekleyin sonra modem kendini resetleyecek sonra onun üzerine bilgisayarı kapatıp açın tekrar deneyin.

Oldu sonunda sağ olun hocam reset atmaktan korkuyorum biraz bir keresinde atmıştım da ne olduysa internet falan kalmadıydı tabi eski modem yeni modem farkı var mıdır bunlarda bilmiyorum :) Wi-fi ile pingim oyunlarda 100 ün altına inmiyordu kablo daha iyidir bir deneyelim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oldu sonunda sağ olun hocam reset atmaktan korkuyorum biraz bir keresinde atmıştım da ne olduysa internet falan kalmadıydı tabi eski modem yeni modem farkı var mıdır bunlarda bilmiyorum :) Wi-fi ile pingim oyunlarda 100 ün altına inmiyordu kablo daha iyidir bir deneyelim :)

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam bu durumda karşılaşan arkadaşlar olursa onlarda buradan sorusuna cevap bulmuş olurlar sizin sayenizde :)

• merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bir soru var. Şimdi bizim laptoplar da 2 ekran kartı var ama benim anlamadığım nereyi açarsam açayım sadece sadece hd4000 güzüküyor. diyeceksiniz ki Amd yüklü değildir o yüzden öyle gözüküyordur diyeceksiniz ama değil Amd de yüklü ve 14.6 beta sürünümü yüklü hemde. Acaba ben,m laptopta mı sorun var ? çünkü LoL oynarken bile fps düşüyor ki bu laptopu ilk aldığımda stram bile yapıyordum şu anda hiç bir şey yapamıyorum bana bir tavsiyede bulunacak var mı acaba ? Bir kaçtane örnekte attım bir bana yardım edin lütfen çok kafama takılıyor çünkü
     Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

kurulum dvd'sinin pek bi esprisi yok, iso indirip direk dvd'ye yazarsanız kurulum dvd'niz olmuş olur
    mühim olan key'i kaybetmemek.
    o tarz bir sıkıntı yaşamıştım, temiz windows 8 kurulumundan sonra aktivasyon sıkıntısı olmuştu, registry ayarlarından ufak bir oynama yapınca düzelmişti. baya olduğundan detaylar hiç aklımda değil
    windows 8'in içinden sisteme format atmak gibi bi seçenek var, böylece key, aktivasyon derdi vs ortadan kalkıyor

işletim sistemine gelince dual boot yapmanızı tavsiye ederim, ben şahsen öyle yapıyorum.
    bahsettiğiniz registry ayarlarını ya da internette nasıl aratmam gerektiğini hatırlarsanız çok iyi olur. bende temiz win8 kurulumu yaptım ama aktivasyonda sıkıntı yaşıyorum
  • blood004 kullanıcısına yanıt
    Kendiniz söylemişsiniz zaten hep intel gözükür. Aıda64 ile çok merak ediyorsanız bakın orda yazar veya dxdiag dan bakın. Oyunları otomatik olarak 7670m ile oynarsın eğer olmazsa değiştirilebilir grafik ayarlarından oyunları yüksek performansa ata.

• blood004 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir oyun açıp GPU-Z ile deneyin hangi karta ne kadar yük bindiğini. Ekran kartları arasında geçiş olmuyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Öyle bir şey yok benim bildiğim en azından ilk defa senden duydum bunu. Dersenki güncelleme desteği alacakmıyız her zaman alıcaz derim.

Ben de bir mesajda görmüştüm 13 Mayıs vs. diye araştırınca gerçekten böyle bir şey olduğunu öğrendim. Ama önemli bir şey değilmiş zaten. Bir de amd'nin driverları mı yoksa samsungun driverları mı daha iyi? Ve 8.1'e geçerken hiçbir şey silinmez değil mi? Yedeklemeye falan gerek var mı?
    Cevaplar için teşekkür ederim.
    @sub
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 24 Haziran 2014; 13:37:52 >
    Yok gerek yok silinmez.

• cnryldz kullanıcısına yanıt
    sanırım buydu kullandığım yöntem
    http://www.guidingtech.com/16405/probable-fix-activating-windows-8-clean-install/
    AMD ve Samsung driverları teoride aynı şey.bildiğim kadarıyla Samsung, AMD'nin çıkardığı driverları alıp ufak tefek optimizasyon yapıyor. ha pek işe yarıyor mu bilmiyorum.
    Driver konusunda tavsiyem, eğer çalışıyorsa dokunmayın, hani oyunda +1 fps alacağım diye herşeyi bozma riskini almaya hiç gerek yok.

Geçişte bir sıkıntı olmaz, programlar falan aynen kalıyor, ama çok mühim şeyleri (kişisel dosyalar özellikle) yedeklemenizi tavsiye ederim. hatta geçiş yapmayacaksanız bile yedekleyin bir kaç kere yaktım başımı, bilgisayar + 2 harici diskte yedekliyorum mühim dosyaları
    Hocam driverları sormamın sebebi örnek vermem gerekirse ben Battlefield 3'te medium ayarlarda 25-30 fps alırken internette aynı özelliklerle Battlefield 4'ü ultrada açan var. Benim için çok da önemli değil medium yerine high olması ama bilgisayarı aldığımdan beri windows güncellemeleri hariç hiçbir şeyi güncellememişim. 8.1'e geçip bios, driver komple güncelleyeyim demiştim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.