Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha bilgisayarı alalı 10 ay oluyor batarya %46 kayba uğramış. Bilgisayarı bimeksten internet üzerinden almıştım. Mağazaya gidip nasıl değiştirebilirim bataryayı? Hemde bir içini temizlettirmeyi istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Denetim masası hizmetlerde oluyor. Görev yöneticisindende bakabilirsin şu an mobilden yazdımda olmadı daha sonra bulamassan gösteririm.

kardeşim buldum, peki burda nasıl bir ayar yapacaz :)
     Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Arkadaşlar daha bilgisayarı alalı 10 ay oluyor batarya %46 kayba uğramış. Bilgisayarı bimeksten internet üzerinden almıştım. Mağazaya gidip nasıl değiştirebilirim bataryayı? Hemde bir içini temizlettirmeyi istiyorum.

Hocam fatura duruyorsa direk Samsung bayisine götürün bir önceki sayfada yorumumu okursanız benimde aynı şikayetim vardı hem batarya hemde temizleme işi götürdüm 3 saat sonra mesaj geldi yapıldı diye ertesi gün gittim aldım yeni batarya takmışlar temizlemişler format atmayın diye kağıt yazdım formatta atmamışlar sw update deki gereksiz programları yüklemişler artık ne gerekse eğer format atacaklarsa C: diskine atıyorlar yani D: ye taşımalısınız. Kısacası makine ilk gün ki gibi oldu sıcaklık değerlerinde biraz daha azalma var ses de öyle yani öneririm

• lerante kullanıcısına yanıt
    Tamam çalışıyorsa sorun yok o zaman sadece çalışıyormu ona bak dedim. O zaman ordan Windows Search bul ve devredışı bırak yap sağ tık özellikler devre dışı yap onu.
  • Buda 14.6 sürümünüde yükledim arkadaşlar korkunuz olmasın herhangi bir sorun çıkmadı.
     Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Arkadaşlar daha bilgisayarı alalı 10 ay oluyor batarya %46 kayba uğramış. Bilgisayarı bimeksten internet üzerinden almıştım. Mağazaya gidip nasıl değiştirebilirim bataryayı? Hemde bir içini temizlettirmeyi istiyorum.

Hocam fatura duruyorsa direk Samsung bayisine götürün bir önceki sayfada yorumumu okursanız benimde aynı şikayetim vardı hem batarya hemde temizleme işi götürdüm 3 saat sonra mesaj geldi yapıldı diye ertesi gün gittim aldım yeni batarya takmışlar temizlemişler format atmayın diye kağıt yazdım formatta atmamışlar sw update deki gereksiz programları yüklemişler artık ne gerekse eğer format atacaklarsa C: diskine atıyorlar yani D: ye taşımalısınız. Kısacası makine ilk gün ki gibi oldu sıcaklık değerlerinde biraz daha azalma var ses de öyle yani öneririm

Tamam hocam teşekkür ederim internetten yeykili bayilere bakar götürürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Tamam çalışıyorsa sorun yok o zaman sadece çalışıyormu ona bak dedim. O zaman ordan Windows Search bul ve devredışı bırak yap sağ tık özellikler devre dışı yap onu.

onuda yaptım kardeşim teşekkür ettim
  • arkadaşlar ben oyunlara girerken pcnin ekranında bi kontrast artması oluyor. sanki böyle ışığı dibine vurmuşsunuz gibi oluyor. ama sonra düşüyor. oyunda menüye gelince bidaha oluyor. özellikle pes 13 te oluyor. ara sıra oluyor sonra düzeliyor acaba bu bi özellik falanmı yoksa donanımsal bir sorunumu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

arkadaşlar ben oyunlara girerken pcnin ekranında bi kontrast artması oluyor. sanki böyle ışığı dibine vurmuşsunuz gibi oluyor. ama sonra düşüyor. oyunda menüye gelince bidaha oluyor. özellikle pes 13 te oluyor. ara sıra oluyor sonra düzeliyor acaba bu bi özellik falanmı yoksa donanımsal bir sorunumu var ?
    aynı şey dizi veya film izlerken bana da oluyor.
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerante -- 4 Temmuz 2014; 5:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtlg

quote:

arkadaşlar ben oyunlara girerken pcnin ekranında bi kontrast artması oluyor. sanki böyle ışığı dibine vurmuşsunuz gibi oluyor. ama sonra düşüyor. oyunda menüye gelince bidaha oluyor. özellikle pes 13 te oluyor. ara sıra oluyor sonra düzeliyor acaba bu bi özellik falanmı yoksa donanımsal bir sorunumu var ?

evet gom playerda oluyor arasıra ekranın kontrastını yükseltiyor. bi ara durmuştu ama şu son zamanlarda yine olmaya başladı bana sanki bir özellikmiş gib geliyor ama anlam veremedim açıkcası
  • arkadaşlar bana touchpad driveri lazım nerden bulurum benim model np350v5c-t01tr
  • sw update programında olması lazımdı hocam baktınız mı ?
  • quote:

quote:

quote:

evet gom playerda oluyor arasıra ekranın kontrastını yükseltiyor. bi ara durmuştu ama şu son zamanlarda yine olmaya başladı bana sanki bir özellikmiş gib geliyor ama anlam veremedim açıkcası

Ekran Kartına son güncellemelerle diye biliyorum Steady Video muydu neydi öyle bir özellik geldi. AMD Kontrol Panelinden bakmanızı tavsiye ederim. Bilhassa film için kalite, performans sunduğunu iddia ediyordu diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Benim bataryanınsa bir ayağı mezarda. Seninkinden daha kötü diye hatırlıyorum. Garantisi var bir şeyler yapmak şart. Ama bataryası bence fiyasko. Packard Bell var ben de bir de, batarya yıllardır sorunsuz çalışıyor. Eski kare ekran HP vardı yıllarca bilinçsiz ve her türlü kötü muameleye karşın bana mısın demedi PB gibi. Ama bu bir sene içinde eridi bitti kül oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

quote:

Benim bataryanınsa bir ayağı mezarda. Seninkinden daha kötü diye hatırlıyorum. Garantisi var bir şeyler yapmak şart. Ama bataryası bence fiyasko. Packard Bell var ben de bir de, batarya yıllardır sorunsuz çalışıyor. Eski kare ekran HP vardı yıllarca bilinçsiz ve her türlü kötü muameleye karşın bana mısın demedi PB gibi. Ama bu bir sene içinde eridi bitti kül oldu.

Hocam bazı arkadaşlar 1 sene olmasına rağmen ufak rakamlar belirtmiş tek bizde böyle sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

quote:

quote:

quote:

Ekran Kartına son güncellemelerle diye biliyorum Steady Video muydu neydi öyle bir özellik geldi. AMD Kontrol Panelinden bakmanızı tavsiye ederim. Bilhassa film için kalite, performans sunduğunu iddia ediyordu diye biliyorum.

steady video sallantıyı engelleme programı diyor internette . oyun olarak sadece pes 13 te oluyor başka bir oyunda olmuyor. sinir bozucu bişey kontrastı feci artırıyor. sonra hemen düşürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar bana touchpad driveri lazım nerden bulurum benim model np350v5c-t01tr

Hocam buradan indirebilirsiniz kolay gelsin.
  • beni de ekleeyyiin :D
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.