Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ısınma ile ilgili ciddi problemlerimin olduğunu düşünüyorum. Core temp programının ekran gürüntüsü bu şekilde.
    Not: Bu değer bilgisayarı uykudan uyandırdıktan sonra (beklemeye almıştım ama uyanırken gayet soğuktu) internette en fazla 1.5 saat gezme ve bu sürede birkaç tane flaş oyun oynamam ile alınmıştır. Sizce sorun nedir? Önerilerinizi bekliyorum.

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 10 Temmuz 2014; 19:35:18 >

• Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde ben de windows 8.1 e geçiş yaptım. Hafif kasma ile oynadığım watch dogs oyunundan şu tam performans alıyorum desem yeridir. Fakat şöyle bir sorunum var ki bilgisayar en basitinden internette gezinirken bile çok ısınır. Tam olarak ısınan bölge toucpadin sol tarafı. O bölgede hangi parça var bilmiyorum ama aynı sorunu tecrübe eden var mıdır ? Ayrıca BIOS update i yapmadım yapsam sorun düzelir mi ?
  • Dün windows kendi güncellemelerinden birini yaptı ve ondan sonra bilgisayarı ilk açtığım zaman hoparlörden ses gelmiyor laptopu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Başına gelen veya neden olduğunu bilen var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

Dün windows kendi güncellemelerinden birini yaptı ve ondan sonra bilgisayarı ilk açtığım zaman hoparlörden ses gelmiyor laptopu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Başına gelen veya neden olduğunu bilen var mı acaba

Aynı şekilde dün windows güncellemesi için 2 gün içinde yeniden başlatın dedi. Bugün bilgisayarı açtığımda ne hoparlörden ses geldi ne de bilgisayar kulaklığı gördü. Dediğiniz gibi yeniden başlattım sorun düzeldi. Bu arada windows 8 kullanıyorum.
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Ben de w8 kullanıyorum ve çok can sıkıcı bir hal almaya başladı bu. Düzelmedi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

quote:

Dün windows kendi güncellemelerinden birini yaptı ve ondan sonra bilgisayarı ilk açtığım zaman hoparlörden ses gelmiyor laptopu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Başına gelen veya neden olduğunu bilen var mı acaba

Aynı şekilde dün windows güncellemesi için 2 gün içinde yeniden başlatın dedi. Bugün bilgisayarı açtığımda ne hoparlörden ses geldi ne de bilgisayar kulaklığı gördü. Dediğiniz gibi yeniden başlattım sorun düzeldi. Bu arada windows 8 kullanıyorum.

hocam benim pc de 2 gün içerisinde güncelleme yapılacak diyor ama yapmadı daha.bu ses sorunu sürekli devam eden bir sorun mu ? yani sürekli pc yi yeniden başlatmamız mı lazım ? bide sadece win8 de mi oluyor bu sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzüksiyen -- 11 Temmuz 2014; 16:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

quote:

hocam benim pc de 2 gün içerisinde güncelleme yapılacak diyor ama yapmadı daha.bu ses sorunu sürekli devam eden bir sorun mu ? yani sürekli pc yi yeniden başlatmamız mı lazım ? bide sadece win8 de mi oluyor bu sorun ?

Bugün 2 kez yeniden başlattım. Şu anda yine gitti. Nedenini de anlayabilmiş değilim. Ancak sanırım kapatıp açtıktan ve uykudan uyandırınca oluyor.(Yani yeniden başlatınca bilgisayarı kullanırken kesilmiyor. Ama sadece tahmin, emin değilim.) İşin kötüsü kulaklığı da tanımıyor. Sadece Win 8'de olup olmadığını bilmiyorum. Ancak 8.1 kullananlardan ses çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 11 Temmuz 2014; 20:11:16 >

• quote:

Ben de w8 kullanıyorum ve çok can sıkıcı bir hal almaya başladı bu. Düzelmedi de.

Evet hocam. Kulaklığı tanısa hadi bir yere kadar kabul edilebilir ama bilgisayardan hiçbir şekilde ses gelmiyor. 8.1'dekiler sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını yazarlarsa iyi olur.
  • Arkadaşlar bende de aynı model var.Oyun performansı güzel.tek sıkıntım pc geç açılıyor ve ilk açıldığında biraz zor kendine geliyor.Pc yi hep recovery ile sıfırladım.Ne kadar yararı var bilmiyorum.Ama şimdi büyük bi sorun baş gösterdi. pc aşırı derecede ısınıyor ve garip olan sadece 2 tane site açmama rağmen sıcaklık 75-80 lere çıkıyor.Oyun denemedim hiç korkuyorum pc yanacak diye :) fan yeni temizlendi.macunda fanda sıkıntı yok anlycağınız ama pc nın sol tarafında aşırı bi ısınma var.Düşürmüştüm pc yi.80 dedim mi kapanıyodu hemen.tamire götürdüm.fanın kablosu kopmuş sanırım adam fanı temizledi kabloyu onardı.fan çalışıyor ama ısınma düzelmedi.pc artık kendini kapatmıyor.105 i gördüm :D biraz uzun oldu ama yardımlarınız bekliyorum.
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    hocam ben wind. 7 kullanıyorum ama benim arkadaş 8 kullanıyor.Onda da böyle sorunlar oluyordu ve anlayan bir arkadaşı %90 wind. 8 den dedi. onun makine casper. ölü gibi pc :) kendi kapanıyor. hiç bişeyi görmüyor. vs vs
  • red and white R kullanıcısına yanıt
    Hocam win8'den değil de bu update yüzünden oldu bu ses olayı. Bu arada sizin ısınma probleminin benzerini ben de yaşıyorum. Birkaç mesaj üstte Core Temp programının görüntüsünü paylaştım. Durum vahim görünüyor. Fan falan mı bozuldu anlamadım niye bu kadar ısınıyor?
  • Yüksek performans modunda bilgisayar kullanıyorsanız işlemci 2.70 in altına düşmediğinden çok ısınıyor ama dengelide gezinirseniz ki ben İnternet ortamında o şekilde dolanıyorum hiç bir sıkıntı olmayıp fan sesi çok az olup sıcaklıkta düşük seviyelerdedir. Yani ekranın arka planında herhangi bir virüs vs bir programda bilgisayarı yorabilir.

Gerekli güncelleştirmeleri yapın windows 8 den 8.1 e geçin ben 8 den kurtuldum iyici kötüleşmişti son zamanlarda 8.1e geçtim rahatım şimdi sw update güncellemelerinizi takip edin ayriyeten AMD Grafik özelliklerine girdiğinizde oyunlarda iyi performans alayım diye Oyun sekmesinin Oyun performansı ve Görüntü Kalitesi yerlerinde ayarları eğer Yüksek Performans En iyi Performans ve En iyi Kalite gibi durumlara getirirseniz Örtüşme önlemeyi kullanırsanız Bilgisayar çok ısınır. Bu ayarları sadece oyuna başlamadan önce ayarlayıp girin sonra çıktığınızda dengeli moduna ayarlayın arkadaşlar.

Ayriyeten fan ile ilgili bir durumda olabilir birde arkadaş demiş Bilgisayarım Geç açılıyor falan.. Benim Bilgisayarım 32-38 saniye arası açılıyor Önerim Smart Defrag programı ile Tam iyileştirme yapıp disk birleştirmeniz ve Wise Care ve Advanced System Care Programları ile bilgisayarı optimize edip açılış kapanış sürelerini kısaltın başlangıçta hangi programların açılması gerektiğini bilin ve gereksizleri kapatın. Kayıt Defteri sorunlarını giderin bu programlar sayesinde bu programlar bilgisayarınızda dursun Yoksa geç açılır..

Gereksiz ne varsa kaldırın yük yapmayın metro arayüzüne cleanmgr.exe yazıp disk temizlemeye girin gereksiz sistem dosyalarını ve update kalıntılarını kaldırın bunlar hep yorar bilgisayarı. Gerekmedikçe Bilgisayarı Yüksek Performansda kullanamyın bilgisayarı çabuk eskitirsiniz çabuk yıpranır tecbürelerimi sizinle paylaşmak istedim kolay gelsin...

• bu dediklerinizi iyi köyü yapıyorum ama hani bilgisayarı yoracak program veya oyun açsam anlarım pc ısınıyor derim ama sadece bi kaç site açık ve bilgisayarın ısısı olağanüstü yüksek.bir sorun var ama ne olduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red and white

bu dediklerinizi iyi köyü yapıyorum ama hani bilgisayarı yoracak program veya oyun açsam anlarım pc ısınıyor derim ama sadece bi kaç site açık ve bilgisayarın ısısı olağanüstü yüksek.bir sorun var ama ne olduğunu bilmiyorum.

Herhangi bir oyunda zorlayın bilgisayar kapanırsa eğer sorun soğutmadan kaynaklanıyor fanda bir sıkıntı var servise verin baksınlar kaç yıldır kullanıyorsunuz bilmiyorum çok tozlanmış olabilir yazılımsalmı donanımsalmı onu belirlemek lazım
  • dediğini yaptım pc kapanmıyor. 100 ü geçti pc bıraktım. netteyken hiç bir program açık değil 60-70 derecede oyuna girince hemen 95-100 e fırlıyor. pc yeni temizlendi. samsung un sitesinden güncellemeleri indirdim kuramya çalıştım düzgün kurdum mu bilmiyorum ama o da fayda etmedi.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    pc alalım 1 yıl olacak.Laptop düştü kasası felan çatladı. O yüzden servise göndermedim. içini bi defa ben açtım bi defa da tamire gitti işte fan çalışmıyodu düzeltildi. tamirden önce hemen kapanıyodu pc. artık kapanmıyor ama ısısında bi değişiklik yok. ilk defa başıma böyle bişey geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red and white

pc alalım 1 yıl olacak.Laptop düştü kasası felan çatladı. O yüzden servise göndermedim. içini bi defa ben açtım bi defa da tamire gitti işte fan çalışmıyodu düzeltildi. tamirden önce hemen kapanıyodu pc. artık kapanmıyor ama ısısında bi değişiklik yok. ilk defa başıma böyle bişey geliyor.

Önerim servise tekrar götürüp şikayetinizi dile getirmek çünkü ortada anormal bir durum var o fan konusu bi sıkıntıya girdiği zaman tam düzen tutmuyor hocam her ne kadar yapılsa da edilse de sıfır gibi olmadığından sorunlar oluşuyor ısınmasının sebebi donanımsal olduğunu düşünmekteyim.
  • yapacak bişey yok sağlam birine tamire vermek. teşekkürler önerileriniz için.
  • ADVANCED system care ve KASPERSKY bilgisayarı hem yavaşlatır hem yavaş başlamasına sebeb olur tavsiyem bunları kaldırın

Bunların yerine YAC yada GLARY UTİLİTİES kullanın antivirüs olarak NORTON-ESET yada AVİRA kullanın

Driver programı olarak DRİVERMAX yada DRİVERPACK SOLUTUİON tavsiye ederim

Disk birleştirmeyi windowsun kendi birleştiricisine yaptırın, ne kadar az program o kadar hızlı pc...
  • geçtiğimiz günlerde format atmaya niyetlendim. sistem ayarlarından yenile yapacaktım, elimde 8.1 iso olmadığından, mecburen 8'e döndüm.
    artıları eksileri mevcut, tabi format yediği için kendine geldi bilgisayar
    ancak şöyle bir sıkıntı var.

rastgele zamanlarda ses gidiyor ve tek çözüm yeniden başlatmak. belirli bir programa falan da bağlı değil.
    2 tane video açtım 3.sünü açarken birden ses gidiyor. veya 1 saattir müzik dinlerken bir sonraki şarkıya geçince ses gidiyor. veya az önce başıma gelen youtube'da video açtım yine ses gitti.
    ses simgesine sağ tıklayıp, ses efektine girdiğimde hoparlör çalışıyor gözüküyor. kulaklık vs bağlayınca da ses alamıyorum. acaba donanımsal bir sorun mu diye düşünmeye başladım

bu tarz bir sorun yaşayan var mı?

minik bi düzeltme: yeniden başlattığım halde ses yok an an itibari ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 12 Temmuz 2014; 12:10:34 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.