Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi CPU-Z programında hangi ekran kartına ne kadar yük bindiğini nasıl anlayacağım :)
  • blood004 kullanıcısına yanıt
    CPU-Z değil hocam GPU-Z. Programa girin. Arka planda oyun açın. Ekran kartını seçin. Gpu load yazan yere bakacaksınız.Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımın için teşekkür ederim kardeşim :) korktuğum gibi bir şey olmadı ekran kartı arasında geçiş oluyormuş sıkıntı yok yani :)
  • amd 14.6 güncellemesini yükleyen arkadaşlar sağ tık yaptığınızda değiştirilebilir grafikleri yapılandır sekmesi duruyor mu ? yükledim bende yoktu tekrar 14.4 ü kurdum
  • Bilgisayarımı servise verdim dün saat 4 gibi 7 buçukta mesaj geldi servisten alabilirsiniz diye bugün aldım. Bataryasını değiştirmişler birde içinin temizlenmesini istiyordum temizlemişler bilgisayar cillop gibi olmuş bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum :) Battery care programı kayıp 0 diyor bundan sonra batarya kullanımı ile ilgili bana ne önerirsiniz ?
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genelde şarjda kullanıyorum. Pil ömür uzatıcısı açık kullandım uzun bir süre. Arada bir şarjdan çıkarıp da kullanıyorum. Ancak genelde Pil ömür uzatıcısı açıkken %80 normalde %100 de olmasına rağmen şarja takılı kullanıyorum, zaten yanlış bilmiyorsam ikisinde de pilden kesip direk prizden kullanıyor. Ne kadar doğru bir kullanım şeklidir bilemem ama 15 ay olmuş bilgisayarı alalı kayıp %6.30.
    Benim sorunum ise sıcaklıkla ilgili Core temp programında internette gezerken sıcaklık 55-60 derece gösteriyor. Assassin's Creed 1 gibi eski bir oyunda dahi 85-90 derece gösteriyor.(Tabi bu dediklerim Core#0 ve Core#1 de yazan yerler) Bu normal midir? Sizce sıkıntı fanda mıdır? Fan hızını görebileceğim bir program vs. var mıdır? Ve son olarak bu ısınma işini soğutucuyla çözebilir miyim?
    Not olarak bu 85-90 gösterdiğinde bilgisayarın dışı sıcaktı ama o kadar da değildi yani daha sıcak olduğu zamanlar da olmuştu.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

Hocam ben genelde şarjda kullanıyorum. Pil ömür uzatıcısı açık kullandım uzun bir süre. Arada bir şarjdan çıkarıp da kullanıyorum. Ancak genelde Pil ömür uzatıcısı açıkken %80 normalde %100 de olmasına rağmen şarja takılı kullanıyorum, zaten yanlış bilmiyorsam ikisinde de pilden kesip direk prizden kullanıyor. Ne kadar doğru bir kullanım şeklidir bilemem ama 15 ay olmuş bilgisayarı alalı kayıp %6.30.
    Benim sorunum ise sıcaklıkla ilgili Core temp programında internette gezerken sıcaklık 55-60 derece gösteriyor. Assassin's Creed 1 gibi eski bir oyunda dahi 85-90 derece gösteriyor.(Tabi bu dediklerim Core#0 ve Core#1 de yazan yerler) Bu normal midir? Sizce sıkıntı fanda mıdır? Fan hızını görebileceğim bir program vs. var mıdır? Ve son olarak bu ısınma işini soğutucuyla çözebilir miyim?
    Not olarak bu 85-90 gösterdiğinde bilgisayarın dışı sıcaktı ama o kadar da değildi yani daha sıcak olduğu zamanlar da olmuştu.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam artık havalar sıcak mağlum evin içinde terden bunalıyoruz bilgisayarda mağlum oyun açıkkken oda sıcaklığı ile birleşince ortaya yüksek sıcaklıklar çıkıyor bende Rise of Nations Extended Edition yükledim oynarken bilgisayar alev alacakmış gibi geliyor bunun sebebi havalardan kaynaklanabilir birde sağ tık yapıp atinin grafik özelliklerine geldiğinizden oradan bazı ayarlar yüksekse bilgisayar boştayken bile sıcaklık artışı yüksek olur sistem boştayken Temp 1 54 derecede bende internette gezinirken 58 +- civarı oluyor yani hocam tek sizde değil bu durum bendede var anormal birşey değil ah asus gibi ıce cool teknolojisi olmuş olsaydı ne ses gelirdi bilgisayardan nede ısı

• Arkadaslar bende watch dogs oynarken asırı ısınıyor.Oyundan aldıgım performansıda dusuruyor. Laptop soğtucularının bir faydası olurmu? Onerdıgınız bir sogutucu marka modeli varmı ya da kullandığınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bssdtmz -- 28 Haziran 2014; 22:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamün aleyküm ramazan ayınız mübarek olsun :)

arkadaşlar pc yeniden başlatması 4 ila 6 dakka sürüyo bu normal mi, değilse çözümünü bilen var mı ?
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Normal durum Bizim laptopda Watch dogs oynamak sıkıntılı kaldıki diğer ekran kartlarında bile böyle Lowda ben 20 Fps alıyorum. Isınma durum zaten normal çünkü işlemciye ve belleğe yük bindiriyor oyun buda hayli ısınma yapıyor ve performans düşüklüğüne neden oluyor.
  • lerante kullanıcısına yanıt
    O kadar sürmemesi lazım ben hiç ölçmedim ama o kadar sürmez yani imkansız bir aygıt yöneticisinden Hızlı getirtme özelliği açıkmı değilmi onlara bak en iyisi.
  • Yalnız intelinde driverını yükledinmi onuda yüklemen lazımdı ben paylaşıyım bende bir yükleyip deniyim bakalım sorun olcakmı bende.

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23885&lang=eng&OSVersion=Windows%208.1%2C%2064-bit*&DownloadType=Drivers
  • quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

Arkadaslar bende watch dogs oynarken asırı ısınıyor.Oyundan aldıgım performansıda dusuruyor. Laptop soğtucularının bir faydası olurmu? Onerdıgınız bir sogutucu marka modeli varmı ya da kullandığınız?

Ben soğutucuyu önermem çünkü laptopun arkasına bakarsanız eğer ızgaralar sol tarafta alacağınız soğutucular genelde ortada bi tane veya 2-3 tane fan olup biri solda diğeri sağ tarafta olacaktır ve çok verim alamayacaksınız şöyle bir avantajı var yalnız bilgisayarı yerden 3-4 cm yukarda tuttuğundan ızgaraların hava almasını kolaylaştıyor yani soğutucuyu çalıştırmasanız bile rahat hava girişi oluyor oyunlarda biraz daha işe yarar ama çok bir faydası olmaz bizim samsung modelleri için.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Genellikle çok fazla işe yaramasa bile yerden yükseklikte olması avantaj diğer türlü hiç bir şekilde hava akışı alamadığı için çok çabuk tozlanma oluyor. Bana kalırsa alıcağınız soğutucunun biçimi önemli derim bende cooler master var şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ama emin ol hava akışı konusunda çok iyi diğer türlü ayağıma alıyordum yakıyordu resmen.
  • yok hocam inteli yüklemedim yarın musaitim yarın yukleyebilirim ancak

• Arkadaşlar bu amd gaming evolved'i kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Oyunları gerçekten optimize ediyor mu yoksa ayarları mı düşürüyor? Bir de bu oyun oynadıkça ekran kartı, oyun vs. veriyormuş doğru mudur?
    Edit: Bir de bir aralar mantle diye bir şey vardı bizim seriye gelecek mi o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 29 Haziran 2014; 18:46:56 >
  • kardeşim hızlı getirtme tam nerde ekran resmini atar mısın rica etsem
  • lerante kullanıcısına yanıt
    Denetim masası hizmetlerde oluyor. Görev yöneticisindende bakabilirsin şu an mobilden yazdımda olmadı daha sonra bulamassan gösteririm.

• Denedim AMD kaldırıp eski surucuyu önce inteli sonra amd yükle bende sorun çıkmadı.

• hocam inteli nasıl yüklediniz amd gibi tamamen kaldırıp mı yukleyecez ?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.