Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, merak etmeyin zorda kalınmadıkça recovery yapmıyorlar, içiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Teşekkür ederim, merak etmeyin zorda kalınmadıkça recovery yapmıyorlar, içiniz rahat olsun

Hala süresi varsa götürmenizi dilerim ben götürdüm güzelce ilgilenip bataryamı değiştirdiler şimdi 3 saate yakın kullanabiliyorum battery care programını kullanıyorum baktığımda kayıp yenilediğimden beridir %0 sizlerede öneririm hocam.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    hemen o an değiştiriyorlar mı?

laptopu da götürmem şart mı?
    sadece pili götürsem yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

hemen o an değiştiriyorlar mı?

laptopu da götürmem şart mı?
    sadece pili götürsem yeterli mi?

Laptopuda götürüceksiniz adam nereden bilsin o bataryanın size ait olduğunu belki garantisi bitmiş başka bir makinanın bataryasını götürdünüz ? gibisinden ihtimaller olduğundan yaşadığınız batarya sorununun bilgisayarın donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu tespit etmek için aldılar ben küçük bir not yapıştırdım ekrana, format atmayın diye ! onlarda sw update deki nekadar gereksiz güncelleme var onların hepsini yüklemişler sonra bataryayı değiştirmişler içini temizletilmesini istedim onuda yapmışlar cillop gibi geldi makina ve verdikten sonra 3 saat içinde yapılmış ve telefonuma mesaj atıldı ertesi gün gittim teslim aldım.

Kısacası format atılsada C:// diskine atıldığı için masaüstü olsun C üzerinde barındırdığınız özel şeylerinizi yedeklemenizi veya D:// diskine atmanızı öneririm eğer istemiyorsan benim yaptığımı yapabilirsiniz sol üst köşeye format atmayın diye bir kağıda yazıp yapıştırabilirsiniz kolay gelsin.

teşekkürler :)
    Bataryanın üzerinde barkod var onu okutup öyle alıyorlar. Orjinal bataryası değilse not düşüyorlar.
  • Arkadaşlar bende de çok değişik bir problem var.

Dün kardeşime bir laptop aldım ve bendeki pc ile ekran kartı aynı olmasına rağmen çok çok iyi performans veriyordu.

Benim pc'de;

İ5 - 3230M /// 2GB GDDR3 7670M /// 6 Gb 1600 MHZ Ram /// 750 gb 7200 RPM Harddisk var.

Kardeşimin Pc'De ;

İ5 - 3210M /// 1 GB DDR3 7670M /// 4 Gb 1333 MHZ Ram /// 320 gb 5400 RPM Harddisk var.

Her türlü benim pc oldukça üstün ama hangi oyunu açarsak açalım diğer pc çok iyi performans veriyor. Hatta HD 4000 ile GTA 4 Diğer pcde rahat oynanıyorken. Aynı ayarlarda benim pcde donuyor oynanmıyor. Bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unjust01

Bataryanın üzerinde barkod var onu okutup öyle alıyorlar. Orjinal bataryası değilse not düşüyorlar.

Onu bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu teşekkürler.
  • Beyler Bilgisayar'a tıkladığımda normalde DVD RW Sürücüsü (D:) yazarken bir kaç gündür sadece DVD Sürücüsü (D:) yazıyor, sorun ne olabilir? Ayrıca geçen gün bilgisayarın açılması biraz uzun sürdü, açıldığında Bilgisayar'a tıkladım sadece Yerel Disk (C:) vardı, dvd sürücüsü hiç gözükmüyordu (aynı şekilde aygıt yöneticisinde de gözükmüyordu) bilgisayarı bir kaç kere yeniden başlatınca düzeldi. Şimdilik sıkıntı yok ancak neden sadece DVD Sürücüsü (D:) yazıyor, çözemedim.
  • wtlg W kullanıcısına yanıt
    dvd sürücüde sıkıntı var çok büyük ihtimal,
    driver ile alakalı olabilir ama olmayadabilir, driverı bulabilirseniz tekrar kurmayı deneyin olmazsa garantiye vermenizi tavsiye ederim

eski bi laptopta daha yaşamıştım kafasına göre gidip geliyordu, cd takıldığında okumuyordu vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unjust01 kullanıcısına yanıt
    Sorun büyük ihtimalle hd4000den 7670m geçiş olmuyordur. Yüksek performans olarak açıp daha sonrasında değiştirelebilir grafik ayarlarından bir bakın otomatik geçiş oluyormu entegre grafik kartına.

Eğer olmuyor ise siz onu atayın manuel olarak. Yoksa diğer türlü bir sorun olması imkansız. Birde driverınıza bir bakın güncelmi deilmi.

• sub kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinden DVD/CD-ROM sürücüleri > TSSTCorp CDDVDW SN-208DN'ye tıklıyorum, bu aygıt düzgün çalışıyor diyor.
    şimdilik gidip gelme durumu yok ama neden sadece dvd sürücüsü (D:) yazıyor onu anlamadım. gerçi dvd sürücüsü - dvd rw sürücüsü arasında ne fark var onu da bilmiyorum.
    bahsettiğim olaylar otomatik bakım yaptıktan sonra oldu sanırım (işlem merkezinde uyarı çıkıyordu bakım yapılması için, 4-5 saat sürdü bakımın tamamlanması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtlg -- 6 Ağustos 2014; 19:10:53 >
  • Bu tarz şeyleri bende biliyorum da. Grafik kartının performansının düşük olmasının sebebini sordum ben. Yani şöyle söyleyeyim.

--- Driver Güncel /// Kart Devreye Giriyor /// Her iki ekran kartıda ( HD 4000 de / 7670 de diğer pcnin karttan düşük performans veriyor.)

Diğer pcnin HD 4000 ile açtığı oyunu ben bu pcde 7670 ile zor açıyorum ( GTA 4 ). GTA 4 de ayarları ne yaparsam yapayım çok donuyor. Aynı oyunu öbür pcye kuruyorum aynı dosyalarla hiçbir sıkıntı yok.

Tek sorun çıkarmadığı oyun BattleField 4. Multi de 64 kişilik haritada High'da kasmadan oynuyorum. Ama ondada yarım saat sonra cihaz kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unjust01 -- 6 Ağustos 2014; 23:09:15 >
    tam olarak bi açıklama yapamayacağım ama bende aynı şeyi yaşadım
    gta4 5fps ile falan çalışıyordu, ekran kartı güncel, aynı özelliklerde bilgisayarı olan arkadaşta çalışıyor vs.

bir gün windows update de ekran kartı güncellemesi gördüm, kurdum onu, gta4 tekrar kurdum, full ayarlarda akıcı bir şekilde açtı oyunu

ha şöyle bir saçmalık var iki ekran kartı sürücüsü de güncel sürümler hani biri gta4 den önce çıkmış olsa oyuna göre optimizasyon dersin ama değil, tam hatırlamıyorum ama sürümleri arasında fazla fark yoktu(aynı bile olabilir)

sonuç olarak açıklayamadığım bir sebepten dolayı driver ile alakalı

Sorun driver gibi geliyor bana. Windows update ile bir ekran kartı güncelleme si vardı onu yapmadıysn yap veya bir bak varmı.

Bf4 haricinde diğer oyunlarda sorun çıkartıyorsa bir problem var o zaman. Bu ne zaman başladı tam olarak daha önceden de bu sorunlar varmıydı.? Eğer bunlar baştan beri varsa bu sorunların kaynağı donanımsal gibi geliyor.

Bir yetkili servise göstermen lazım o zaman. Ama bana Driver sorunu gibi gelsede kontrol etmen lazım.

• sub kullanıcısına yanıt
    Gta 4 full ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak zor. Patch falanmı yüklediniz. O güncelleme leri bende yaptım.

Ben Gta4ü lowda 40 fps ile oynuyorum.mediumda falanda 25-30 arası oynatıyor. Driverlar hepsi güncel. Ekran kartı en son güncel.

Bizim ekran kartı zaten orta seviye bir ekran kartı olduğu için. Biraz zor gibi.

• Bilgisayarı aldım alalı böyle. Servise götürdüm ekran kartından verim alamıyorum oyunları açmıyor diye. Hatta olmayan bir sürü şeyide yazdım. Hepsinden geçmiş testlerin.

Dün akşam AMD'nin sitesindeki Driveri indirdim 14.7 beta'yı hiçbir değişiklik olmadı ve bu seferde HD 4000e geçiş yapmıyor. 3D Mark gibi testler yapıyorum diğer pc ile benzer sonuçlar veriyor ama oyunlara gelince öylece kalıyor.

Hayır oyunlarla alakalı diyecem denediğim oyunlar orjinal oyunlar.

Bide işlemci kendi kafasına göre güç tasarrufuna geçiyor. Biostan ayarlıyorum kaydetip çıkıyorum. Bir kaç gün sonra bi kontrol ediyorum yine güç tasarrufunda oluyor. Masaüstünde felan pc süper hdd den dolayı herşey çok hızlı oluyor ama böyle oyundu felan sıkıntı çıkarıyor.
  • full olarak kalmış kafamda belki de değildir ama ana fikir aynı
    servisten gelsin tekrar deneyip bakarım

bu arada hiç gerek olmadığı halde format atacaklarmış, inşallah D ye dokunmazlar

• GTA 4ü bazı ayarları en yükseğe çekip x8 yaptığın zaman bu kart oynatıyor. Kardeşimin pcde hiç donma olmuyor. Bence Samsungun yazılım ve driver kısmında sıkıntı var. Yoksa kağıt üzerinde çok daha iyi olan bir cihaz neden daha düşüğünden kötü oynatsın ki.
    Sadece AMD driverını yüklemicen ayrıca Hd 4000 başta yüklücen sonra Amd driverını yüklemen lazım. Bu sıralama böyle olması lazım yoksa sorunlu oluyor. Bence sen HD 4000 driverını tekrardan indir sonra tüm drıverları kaldır Program ekle kaldırdan daha sonrasında Hd 4000 yükle sonra Amd 14.7 yükle bir bakalım ne oluyor.

Denemekten bir sorun çıkmaz birde böyle yap. Oyunların hepsi benim korsan onlan alakalı olcağını sanmıyorum başka yerde servis varsa onlara götür veya tekrardan götür sorunum düzelmedi hiç bir şekilde verim alamıyorum.Gözlerinden bir şey kaçmış olabilir çünkü imkansız eğer 7670m geçiş oluyorsa kasma,donma olayları olmaması lazım kaldıki Watch Dogsu bile oynatıyor ekran kartı ben bir onda kasma olayı gördüm.

Oda oyunu 1 saatten sonra kasma meydana geiyor fps düşüşleri oluyor. Her oyunda böyle sorunlar varsa değişim istemen gerekcek gibi.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.