Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

İkisi de güncelli. Bios için bişiy bişiy 4'lüden 6'lıya yükseltti.

Bios'u nerden yukselttin? Sitesinde bulamadim da. Bilgisayari kapa-ac 3dmark11 P'de aldigin skorun ss'sini at. Daha detayli goruruz nerden daha dusuk aldigini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 2'yi ultra ayarlarda(ubersampling, blur efektleri ve vsync kapali) cok rahat bir sekilde oynuyorum. Oyunun grafikleri harika!

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Bios'u nerden yukselttin? Sitesinde bulamadim da. Bilgisayari kapa-ac 3dmark11 P'de aldigin skorun ss'sini at. Daha detayli goruruz nerden daha dusuk aldigini.

Bios sitesinde var,sürücü ve yazılımların orada firmware yazar orda mevcut
  • quote:

quote:

Easy Software Manager'dan güncelledim.

En son test ise şöyle sonuçlandı. (Demo memo değil sadece bench istedim):

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ

• Aldığın sonuçlar bizimkilerlerle aynı çıkmış cihazında sorun yok bence

Halen indiremeyen arkadaşlar varsa linkini yazdım buradan firmware kısmına girerek 2.12mb olan dosyayı indirip biosu güncelleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiltane -- 29 Eylül 2012; 12:14:16 >

• Hah, evet, vercenik'in dediği yerden indirdim. Hatta biraz önce tekrar indirdim. P06AAB diyor en son BIOS sürümü için. Benimki P04AAB'den yükseltildi.
  • quote:

quote:

quote:

Easy Software Manager'dan güncelledim.

En son test ise şöyle sonuçlandı. (Demo memo değil sadece bench istedim):

tamam normal skorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

quote:

Bios sitesinde var,sürücü ve yazılımların orada firmware yazar orda mevcut

saol vercenik işe yaradı

yeni bios'un ne gibi artısı olduğunu bilen?

• Birçok konuda artısı olabilir mesela her hangi bir donaımsal sıkıntı var fan diyelim çok sesli çalışıyor yeni sürümle düzeltiliyor,çipset sorunu varsa onu düzeltebilir özellikle donanımsal sorunlarda işe yarar,kısaca biosta baktığında hangi ayarlar varsa iyileştirmek adına ayar yapılır.
  • Dün geceden beri bench adına değişiklik yapmış olabilecek tek şey NVidia kontrol panelinden, benchmark programının .exe'si için global sürücü ayarlarını kullanmasını söylemem ve Windows'un son parti 300~ MB güncellemelerini indirmem, bir de BIOS'ta kapattığım CPU'dan güç tasarrufu ettiren değişiklik olası.

Bu arada Easy Settings'i ve BIOS'u kurcalamanızı öneriyorum, açıp kapamak isteyeceğiniz şeyler var. Fast Boot bende default kapalıydı örneğin. BIOS'ta da dediğim gibi CPU üzerinde bir güç tasarrufu kontrolü açan seçenek var. Gaming laptop almışım kim piper güç tasarrufunu ya. ^^
  • Bir şey daha: Dünkü başarısız bench'ler sırasındaki en iyi sonucu, system tray'deki güç ayarlarına girince oradan seçtiğim Samsung En İyi Duruma Getirilmiş Modu ("optimize" kelimesinin çilesi) sırasında aldım. AC takılıyken en iyi performansı bunun verdiği yazıyor.

Büyük ihtimalle Amerikayı tekrar keşfediyorum ama. ^^
  • 3395 tl'ye vatan'dan aldım, 1000 lira taksit kalanı nakit olacak şekilde. Ne dersiniz, iyi mi etmişim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Laptop'ta canavar gibi oyun oynayasım var" diyorsan tabii ki. Bak ben senden 5 gün önce 270 TL fazlaya satın aldım, indirimi falan denk getirmiş olmamaktan hayıflanmıyorum zirâ cihaz segmentinin cihazı gerçekten.
  • 10 senedir laptopta oyun oynarım, gtx 570'li laptopumu da bunu almak için sattım. Benim laptop 16 gb ramli ve 1.5 tb hdd'li idi. Bu yüzden biraz üzgünüm ama bir vertex 4 ve önceki laptopumdan kalan wd 750 gb 7200 rpm hdd ile disk problemini çözerim. Ramleri 16 gb yapmak bana kaça mal olur dersin, burada kendi ramlerini satarak ram yükselten bir arkadaş var mı?

• Biraz alakasız olucak ama,vatanın kendi mağazasına gidip mail order ile alabilirmiyim bu laptopu ? Çarşamba gidicem de.
  • Samsung sitesinde ms hotfix common diye bir guncelleme var. Bu nedir? Aciklama da yapmamislar. Indirsem mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

Biraz alakasız olucak ama,vatanın kendi mağazasına gidip mail order ile alabilirmiyim bu laptopu ? Çarşamba gidicem de.

444 56 56'yi arayarak mail order yapabilirsin ama turkiye'de sadece teshir urunleri kaldi ve teshir urunlerinde mail order yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

Biraz alakasız olucak ama,vatanın kendi mağazasına gidip mail order ile alabilirmiyim bu laptopu ? Çarşamba gidicem de.

444 56 56'yi arayarak mail order yapabilirsin ama turkiye'de sadece teshir urunleri kaldi ve teshir urunlerinde mail order yok.

İzmirde teknosada,bimekste heryerde vardı hocam laptop.Sormadım gerçi içerde kapalı kutusunda varmı diye ama elbet vardır yani :/ yokmudur yoksa
  • Yanlis olmus, ben vatan'dan bahsediyorum. Diger magazalardan internet sitelerinin sagladigi bilgi kadar bilgim var. Ama vatan ile saatlerce arama, telefon gorusmesi ve arastirma yaptim.

Ben de bir iki gun once magazaya gelmis teshir urunu aldim.

• En son Unigine bench'i:

Normal seviyelere 2 gündür onu kaldır, bunu kur, şunu kurcala derken anca geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.