Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten alınca direk 128 gb ssd ile beraber almayı düşünüyorum hocam.Bir ssd'im olsun istiyorum Servise götürüp taktırıcam.

Ya da dediğiniz gibi bir süre olduğu gibi kullanırım,sonrasına bakarız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 933 mesaj -- 1 Ekim 2012; 14:56:59 >
  • evet ürünü seçince pcdepoya yönlendiriyor ve ürün yok. sitede hata var sanırım. bu arada en iyi satışı şu ana kadar hepsiburada.com yaptı. ürünü de 1 günde teslim ettiler. cidden adamların sistemine saygı duydum. şu anda targus tcg417 çantayı kliksa.com'dan sipariş verdim. ancak 6 gündür hala ürün hazırlanıyor. cidden rahatsızlık verici bir firma. sanırım ilk ve son alışverişim olacak bu firma ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

Bimeks yada Hizlialdan alıcam artık.Bugün okulda bir kız da Asus G75 gördüm 256 Gb Ssd,Gtx670m li modelini.Kız yani kız Oyun oynamaz bişey yapmaz,facebooktan Sims Social oynuyodu en son.Baya etkilendim laptoptan,hatta nerdeyse vazgeçicektim Samsungtan.Ama baktım stoklarda yok zaten hiçbir yerde

Oyle demeyin kizlar da oyun oynuyor. Ps3'leri bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

evet ürünü seçince pcdepoya yönlendiriyor ve ürün yok. sitede hata var sanırım. bu arada en iyi satışı şu ana kadar hepsiburada.com yaptı. ürünü de 1 günde teslim ettiler. cidden adamların sistemine saygı duydum. şu anda targus tcg417 çantayı kliksa.com'dan sipariş verdim. ancak 6 gündür hala ürün hazırlanıyor. cidden rahatsızlık verici bir firma. sanırım ilk ve son alışverişim olacak bu firma ile.

O ürünü o fiyata bulma imkânınız yok çünkü. Mantık dışı. Bizzat yurtdışı fiyatlarıyla dahi arasında uçurum var. Kesinlikle bir ürün karışıklığı falan söz konusu.

• Neden bulunmasın sonuçta firma anlaşmalıdır bu işler maliyeti ucuzdur firma bu ürünü daha bu sene türkiyeye soktu rağbet görmesi açısından yeryer bazı indirimler yapması normal yurtdışıyla karıştırmayın ilk piyasaya girdi 3800 küsürdü vatanda 3400 hepsi buradada arkadaşın dediği fiyattan sınırlı sayıda satıldı bunlar yapılır normal işler pazarlama taktiği.
  • Çantadan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Çantadan bahsediyorum.

hahaha çanta hacı oldu sonunda. salaklar ürünü temin edemiyoruz diyor. bu kliksa kada salak bir yer görmedim. sipariş numarasıyla durumunu soruyorum müşteri hizmetleri biz sipariş durumunu göremiyoruz diyor . peki bilenlerle görüşeyim diyorum görüştüremiyoruz dahili telefonları yok diyorlar :D. Peki ben napem diyom. mail atın size dönerler diyorlar. 7gün sonra ürünü bulamıyoz diye mail atmışlar. aman ha sakın bulaşmayın kilksa.com'a. 1 haftadır sinir ettiler. allahtan ucuz bir maldı. yükske fiyatlı bir üürn olsaydı iyice papaz olacaktık. bana eşdeğer olarak başka bir ürünü alabilirsiniz diyorlar bir de. sizden bedavaya bile verseniz hiçbirşey almam dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Çantadan bahsediyorum.

hahaha çanta hacı oldu sonunda. salaklar ürünü temin edemiyoruz diyor. bu kliksa kada salak bir yer görmedim. sipariş numarasıyla durumunu soruyorum müşteri hizmetleri biz sipariş durumunu göremiyoruz diyor . peki bilenlerle görüşeyim diyorum görüştüremiyoruz dahili telefonları yok diyorlar :D. Peki ben napem diyom. mail atın size dönerler diyorlar. 7gün sonra ürünü bulamıyoz diye mail atmışlar. aman ha sakın bulaşmayın kilksa.com'a. 1 haftadır sinir ettiler. allahtan ucuz bir maldı. yükske fiyatlı bir üürn olsaydı iyice papaz olacaktık. bana eşdeğer olarak başka bir ürünü alabilirsiniz diyorlar bir de. sizden bedavaya bile verseniz hiçbirşey almam dedim.

Hayırlısı olsun ama demiştim. O çanta ABD'de bile 70 dolardan gidiyor şu an.

Çok güzel markalar var ama yabancı. Timbuk2 var mesela, custom tasarım yapabiliyorsunuz da fiyat uçuk tabi.

• G9X geldi, oyunlar şenlendi.

(Oyun sitesi manşeti gibi post kasmak)
  • quote:

G9X geldi, oyunlar şenlendi.

(Oyun sitesi manşeti gibi post kasmak)

G9x?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech G9X Mouse.
  • Bu oyun konsollu bulunan fare oluyor galiba.
  • Yok, FPS türü öncelikli geliştirilmiş, genellikle Razer Deathadder'la karşılaştırılan bir ürün. Claw grip türü mouse kullanıcısıysanız bunu öneriyorlar.
  • quote:

Yok, FPS türü öncelikli geliştirilmiş, genellikle Razer Deathadder'la karşılaştırılan bir ürün. Claw grip türü mouse kullanıcısıysanız bunu öneriyorlar.

Deathadder'ım çekmecede Samsung NP700 G7C'nin o güzel USB yuvalarına girmek için sabırsızlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

quote:

Yok, FPS türü öncelikli geliştirilmiş, genellikle Razer Deathadder'la karşılaştırılan bir ürün. Claw grip türü mouse kullanıcısıysanız bunu öneriyorlar.

Deathadder'ım çekmecede Samsung NP700 G7C'nin o güzel USB yuvalarına girmek için sabırsızlanıyor

Oha resmen erotik mesaj.
  • Epeyce mod'dur, görsel ayardır yüklenilmiş Skyrim oynarken GPU 83C'yi görmüş.

Ben de overclock deneyeyim, 700MHz nasıl olacak diyecektim. Hiç denemeyeyim değil mi ?
  • quote:

Epeyce mod'dur, görsel ayardır yüklenilmiş Skyrim oynarken GPU 83C'yi görmüş.

Ben de overclock deneyeyim, 700MHz nasıl olacak diyecektim. Hiç denemeyeyim değil mi ?

ben 700-720 mhz oc'de witcher 2 oynuyorum. ultra ayarlarda -ubersampling, vsync ve blur kapalı- normal 30 civarı alırken oc ile +15-20 fps oluyor. derece de 85-90 arası geziniyor. nadiren 90'a çıkıyor çıksa bile hemen düşüyor. 90'da bir kademe daha hızlanıyor heralde? Throttle YOK
  • Vee sonunda Teknosa'dan aldım bugün.
  • Hayırlı olsun. Kaç liraya aldınız sorması ayıp?
  • Teşekkürler.3600 e aldım 10 ay taksit birde 4 ay erteleme ile.Yalnız hemen ilk sorunumu söyliyim Ekranı 120 hz yaptığımda balance modeta görüntü gidiyor.Gaminge alınca geliyor.

Bir sorum daha var.Bu gaming mode'a geçişteki o animasyon ve ses efektleri falan kapatılıyormu ?

Evet şuan eminim 120 hz de balance modeta görüntü gidiyor.Library,green de falan var sadece balanceta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 933 mesaj -- 6 Ekim 2012; 17:07:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.