Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada mouse olarak claw grip alışkanlığım olduğu için Logitech G9X aldım. Bakalım oyuncu mouse'uyla FPS falan oynayınca cidden bir fark hissediliyor mu yoksa yeteneksizin önde gideni miyiz ? ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

3395 tl'ye vatan'dan aldım, 1000 lira taksit kalanı nakit olacak şekilde. Ne dersiniz, iyi mi etmişim?

Teşhir ürünü mü aldınız? hayırlı olsun
  • Evet. Teşekkürler, sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Bu arada mouse olarak claw grip alışkanlığım olduğu için Logitech G9X aldım. Bakalım oyuncu mouse'uyla FPS falan oynayınca cidden bir fark hissediliyor mu yoksa yeteneksizin önde gideni miyiz ? ^^

Fark eder eder :D Ben de de razer naga epic var ama cok tus var yaninda ya. Strateji oyunlarinda yararli olsa da daha cok zorluk cikartiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok ayarlarda kasmadan witcher 2 oynuyorum ultra'da. Sif oc yapabildigim icin de 720 mhz oc yapiyorum

• Dün gece FIFA 13 oynadım epey. Herhalde bir 2-3 saat aralıksız oynuyorduk ki oyun içindeki bir oyuncu değiştirme sahnesi esnasında grafik bir bozulma oldu önce, sonra da masaüstüne dönüp bir ekran gelip gidip oyundan attı.

Bildiğin kahve masasının üstüne koymuştum cihazı, altı falan kalkık değil, bir soğutucu üstünde de kullanmıyorum. Isınma sorunu yaşadım anladığım kadarıyla ve beni 3 günlük makinada böyle huylar korkutuyor.
  • Vatanda sırf teşhir ürünü var, kapalı kutu olsa ben de gitmişken alacaktım. Teşhir ürününe hiç sıcak bakmıyorum. bi %10 indirim daha yapsalar belki o zaman düşünürüm. :)
  • quote:

Dün gece FIFA 13 oynadım epey. Herhalde bir 2-3 saat aralıksız oynuyorduk ki oyun içindeki bir oyuncu değiştirme sahnesi esnasında grafik bir bozulma oldu önce, sonra da masaüstüne dönüp bir ekran gelip gidip oyundan attı.

Bildiğin kahve masasının üstüne koymuştum cihazı, altı falan kalkık değil, bir soğutucu üstünde de kullanmıyorum. Isınma sorunu yaşadım anladığım kadarıyla ve beni 3 günlük makinada böyle huylar korkutuyor.

Hayir. Bu bir isinma sorunu degil. Isinma sorunu olsa bilgisayar kendini otomatikman aninda kapatir. Hicbir uyari gostermeden aninda. Kaldi ki isinma sorunu olamaz cunku ben 3-5 saat boyunca 720 mhz oc'de witcher 2 oynadim. En ufak bir sorunla bile karsilasmadim. Ki fifa12 zorlayacak bir sey bile degil. Witcher 2 aksine cok zorlayici bir oyun. Sizin yasadiginiz otun hatasi. Oyunun son patchlerini indirin. Crack'se onun bir fix'i olabilir onu indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pred4toR

Vatanda sırf teşhir ürünü var, kapalı kutu olsa ben de gitmişken alacaktım. Teşhir ürününe hiç sıcak bakmıyorum. bi %10 indirim daha yapsalar belki o zaman düşünürüm. :)

Evet, stoklarda kalmamış ama iyice kurcalayarak teşhir ürünü de alabilirsiniz. İzin veriyorlar kurcalamanıza.

• Fifa2013 oyununda bu sıkıntı oluyormuş pes2013'te de yaşayanlar var doğru patch'lere sahip oyunu indirin.
  • Her laptopumda yorumlarını esirgememiştin vercenik, yukarıda yazdıklarımı ve sorularımı değerlendirirsen sevinirim.

• Hocam orijinal oyun oynuyorum.

Sıkıntı oyundan kaynaklı olabilir dediğiniz gibi ama grafik bozulmaların üstüne oyunun kilitlenip masaüstüne atması GPU ısınması düşündürdü bana direkt.
  • quote:

Hocam orijinal oyun oynuyorum.

Sıkıntı oyundan kaynaklı olabilir dediğiniz gibi ama grafik bozulmaların üstüne oyunun kilitlenip masaüstüne atması GPU ısınması düşündürdü bana direkt.

700-720 mhz'de saatlerce witcher 2 oynadım. ısınmadan dolayı olamaz o yüzden naşka bir şeyden kaynaklanmıştır
  • Allah allah. Ya yeter ki oyundan olsun canım.

Peki O/C'li ve O/C'siz Witcher 2 FPS ölçümü yapar mısınız fırsat bulursanız ?
  • Vatandaki %25 kampanyası bitmiş ben alamadan.Laptop fiyatı çıkmış 4100 tl ye.Hizlial'da 3800 şuan.Vatandaki kampanya ayda birmi oluyor yoksa haftada bir falan mı ? Daha önce hiç ilgilenmediğim için bilmiyorum
  • Belli olmuyor genelde 2-3 haftada bir olur indirim hepsi burada'da bir ara 3220tl'den satıldı bir çok arkadaş oradan aldı bimexte biraz uygunhttp://www.bimeks.com.tr/urun/123107/samsung-np-700g7c-s01tr.aspx
  • http://www.biarada.com/samsung-np700g7c-s01tr-i7-3610qm-notebook/fiyati/4310727 adresinde uygun fiyata ve stokta var görünüyor. önceki indirimleri kaçıralar acele etsin.
  • Stoklarda yok bu fiyata.Olan yerlerde şuanda en uygun bimex
  • Bimeks yada Hizlialdan alıcam artık.Bugün okulda bir kız da Asus G75 gördüm 256 Gb Ssd,Gtx670m li modelini.Kız yani kız Oyun oynamaz bişey yapmaz,facebooktan Sims Social oynuyodu en son.Baya etkilendim laptoptan,hatta nerdeyse vazgeçicektim Samsungtan.Ama baktım stoklarda yok zaten hiçbir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

Bimeks yada Hizlialdan alıcam artık.Bugün okulda bir kız da Asus G75 gördüm 256 Gb Ssd,Gtx670m li modelini.Kız yani kız Oyun oynamaz bişey yapmaz,facebooktan Sims Social oynuyodu en son.Baya etkilendim laptoptan,hatta nerdeyse vazgeçicektim Samsungtan.Ama baktım stoklarda yok zaten hiçbir yerde

Samsung'u da eline al taşınabililirliği daha iyi senin dediğin asus 4.4kg samsung 3.8kg tasarımı hem normal kullnıcı hemde oyun bilgisayarı tadında performans olarak zaten iyi ssd'ye aldanma ilerde alır takarsın ama ssd'ye ihtiyacın yok 8gb flash ssd'yle ssd kadar hızlı açılıp kapanıyor önbellek işlevi görür veri aktarımıda ona göre hızlı olur.Oyun düşünüyorsan ekran kartı ssd değil onu sonrada alırsın fiyatı düştüğündeki illaki düşecek.Kullanan arkadaşlar hertürlü testi uyguluyorlar başlığı incelemişsindir benim elime geçmedi bir yakınımdaki alırsa siz ozamn testleri görün.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.