Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zodd

arkdaslar np700 ile asagidaki linkdeki pc nin farklari nelerdir ben cozemedim 2 gun sonra linkdeki pc yi isvecden alicam ama simdi bu konuyu gorunce kafam karisti

Linkte verdiğin samsung 7 serisi ama cronos modelinin 17'' olanıdır,başlıktaki bilgisayar oyun serisidir linkteki bilgisayar orta segment normal kullnım için yapılmış gt650m ekran kartı 3615qm işlemcisi vardır özelliklerini karşılaştırırsan aradaki farkı görürsün.Tasarımları aynı değildir site resimlerine bakmayın temsili olabilirler benzerlik arz eder.

sence benzerlik varmı,geçen gün sana cronos 17'' olanı önermiştim yani bunu iki bilgisayarı karıştırma hafiflik yönünden istiyordun bu başlıktaki bilgisayar 3.8kg linkteki cronos 17'' olmasına rağmen 2.9kg arada 900gr var az değil,üstelik cronos daha zariftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 15 Ekim 2012; 5:40:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

Merhabalar. 3DMARK 11de stok ayarlarda 3672 çıktı sonuç gayet memnunum bundan.Daha sonra msi afterburner ile 700 mhz'e oc yapmak istedim ama core clock kısmına 700 diyorum kendisi 653 mhz'e sabitliyor her seferinde.O şekilde de 3830 çıktı sonuç.Acaba dedim test sırasında 700 mhz'e çıkardımı kendisi ama monitörden baktığımda maksimum 653 e çıkmış hep.Nasıl 700 e sabitlicez bunu ?

Msi after burnerde 700mhz yaptığında apply seçeneğini işaretliyormusun normalde olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

arkdaslar np700 ile asagidaki linkdeki pc nin farklari nelerdir ben cozemedim 2 gun sonra linkdeki pc yi isvecden alicam ama simdi bu konuyu gorunce kafam karisti

http://shopping.blocket.se/Samsung_700Z7C-S02_1392028759.htm?cg=111200&k9993=Samsung&k10138=5&k13347=5&k24097=4&k24097=5&k11151=Intel_Core_i7

Linkte verdiğin samsung 7 serisi ama cronos modelinin 17'' olanıdır,başlıktaki bilgisayar oyun serisidir linkteki bilgisayar orta segment normal kullnım için yapılmış gt650m ekran kartı 3615qm işlemcisi vardır özelliklerini karşılaştırırsan aradaki farkı görürsün.Tasarımları aynı değildir site resimlerine bakmayın temsili olabilirler benzerlik arz eder.
    http://www.google.com.tr/search?q=samsung+gamer&hl=tr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=y3V7UNSjEITUsgaZiYCIDA&ved=0CDAQsAQ&biw=1366&bih=651
    http://www.google.com.tr/search?q=samsung+gamer&hl=tr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=y3V7UNSjEITUsgaZiYCIDA&ved=0CDAQsAQ&biw=1366&bih=651#hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=samsung+cronos&oq=samsung+cronos&gs_l=img.3..0i24.27312.30980.0.33894.11.11.0.0.0.0.2173.5188.0j2j1j1j1j8-1j1.7.0...0.0...1c.1.zDkiwrZWCiE&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=8e1b7e69b0f88b2&bpcl=35277026&biw=1366&bih=651
    sence benzerlik varmı,geçen gün sana cronos 17'' olanı önermiştim yani bunu iki bilgisayarı karıştırma hafiflik yönünden istiyordun bu başlıktaki bilgisayar 3.8kg linkteki cronos 17'' olmasına rağmen 2.9kg arada 900gr var az değil,üstelik cronos daha zariftir.

usta tekrar cok tsk ederim cvp icin ancak ben hakatten ne istedigimi bilmiyorum galiba hem zarif kafif ince olsun diyorum hemde oyun icin olsun istiyorum bu 2 sini bir arada bulamak cok zor en sonunda galiba gidik macbook air alicam 2012 model videolara fln baktim gayet iyi gibi duruyor

• Güldürme beni macbook air'le oyun mu oynayacaksın dahili kartlı bilgisayar,macbook pro'lar var harici kartlı onlarda çok pahalıdır ekran kartıda cronos kadar güçlü değildir gtx serisi bulman zor o bilgisayarlarda.
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi ben Amerikadan bizzat aldığım makinemi oyuna vakit ayıramadığım için satıyorum.Bana fazla lüks bir cihaz şu an için.İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.Cihazımın ilan linki aşağıda.Fiyat konusunda ciddi düşünen arkadaşlara kolaylık sağlayacağım

http://forum.donanimhaber.com/m_65940650/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65940650
  • quote:

Güldürme beni macbook air'le oyun mu oynayacaksın dahili kartlı bilgisayar,macbook pro'lar var harici kartlı onlarda çok pahalıdır ekran kartıda cronos kadar güçlü değildir gtx serisi bulman zor o bilgisayarlarda.

usta oyle deme yahu benim oynayacagim oyunlar bf3 fln degil en fazla oynadigim oyun Company of heroes ve dota2 COH2 cikicak 2013 onu cok oynamak istiyorum okadar >) onun disinda estetik hafiflik ve yanimda tasiyabilecegim bir pc de bakiyorum o yuzden
  • quote:

quote:

Merhabalar. 3DMARK 11de stok ayarlarda 3672 çıktı sonuç gayet memnunum bundan.Daha sonra msi afterburner ile 700 mhz'e oc yapmak istedim ama core clock kısmına 700 diyorum kendisi 653 mhz'e sabitliyor her seferinde.O şekilde de 3830 çıktı sonuç.Acaba dedim test sırasında 700 mhz'e çıkardımı kendisi ama monitörden baktığımda maksimum 653 e çıkmış hep.Nasıl 700 e sabitlicez bunu ?

Msi after burnerde 700mhz yaptığında apply seçeneğini işaretliyormusun normalde olması gerekir.

Apply diyorum hocam evet ama hep 653 hep 653

Edit : Tamam oldu bu sefer ama dün gece de aynı şeyleri yapmıştım zaten. 700 mhz'de skor 4065 çıktı sıcaklıkta en fazla 79 olmuş.İyi bence iyi

Bir sorun daha var.3DMARK testinde dahi sağ taraftaki fandan ses gelmedi bir türlü.Herkeste böyle bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 933 mesaj -- 15 Ekim 2012; 15:07:15 >

• quote:

quote:

quote:

Apply diyorum hocam evet ama hep 653 hep 653

Edit : Tamam oldu bu sefer ama dün gece de aynı şeyleri yapmıştım zaten. 700 mhz'de skor 4065 çıktı sıcaklıkta en fazla 79 olmuş.İyi bence iyi

Bir sorun daha var.3DMARK testinde dahi sağ taraftaki fandan ses gelmedi bir türlü.Herkeste böyle bu ?

galiba sağ taraftan hava alıp soldan veriyor. tam tersi olsaymış daha iyi olurmuş.

• quote:

quote:

Güldürme beni macbook air'le oyun mu oynayacaksın dahili kartlı bilgisayar,macbook pro'lar var harici kartlı onlarda çok pahalıdır ekran kartıda cronos kadar güçlü değildir gtx serisi bulman zor o bilgisayarlarda.

usta oyle deme yahu benim oynayacagim oyunlar bf3 fln degil en fazla oynadigim oyun Company of heroes ve dota2 COH2 cikicak 2013 onu cok oynamak istiyorum okadar >) onun disinda estetik hafiflik ve yanimda tasiyabilecegim bir pc de bakiyorum o yuzden

Oyun derken daha açık konuşmalısın ozaman ama yinede dahili kartlı bir makine alma okadar para verilmez oyun açısından uzun süre güncel kalmaz.

•  SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ

İki taraftanda hava üflüyor birinden hava alıp diğerinden üfleme gibi bir durum yok benim tahminin bir fan işlemci için diğer fan ekran kartı için soğutma sağlıyor sağdaki fan büyük olasılıkla işlemciyi soğutuyor.
  • Çift fan var ekran kartı ve işlemcide olmak üzere ve çift fan çıkışı mevcut bu oyun leptoplarının çoğunda olan bir özellik sıcak havayı hapsetmiyor ondan dolayıda ısınma seviyesi düşük,test ederken fanı açmamış olabilir olabilir zorlanmamıştır bu durumda eğer aşırı ısınma sıkıntısı yoksa sorunda yoktur.
  • 700 mhz oc ile 30 dakika gta4 oynadım 87 derece görmüş.Çok mu acaba ?
  • Ekran kartı için yüksek bir derece işlemciyi bile geçiyor,o.c işlemi normalden çok zorlar ekran kartını bu derecede sıkıntı görmez ama yinede fazla oluyor ektsra soğutma işlemiyle bu sıcaklık düşürülebilir.Fps'ye ne kada etkisi oluyor oc işlemi yapınca leptopun havalandırmasını iyi yapın yerden yükseltebilirsin,birde gta sıkıntılı bir oyun sistemi zorluyor farklı bir oyunda dene mesela bf3.
  • Benim de laptopumun sağ tarafından hiç soğutma olmuyor, hiç ısınıp da üflemediğini görmedim. Sağ taraf hep buz gibi, hep soğuk. Sol taraf ısınınca üflüyor da sağ tarafta tık yok.
  • arkadaşlar bilgisayarıma nazar değdi... ekranın sağ tarafına doğru üstten aşağıya kadar ince bir çizgi oluştu. servise götürdüm. doğrudan değişim önerdiler. şansıma doğrudan değişim önerme süresi 1 ay bugün bitiyormuş. satın alma tarihinden itibaren 1 ay içinde çıkan arızalarda doğrudan değişim isteyebiliyormuşsunuz. aksi takdirde sadece paneli değiştireceklerdi. beklemek istemezseniz panel değiştirebiliriz dediler ancak ben o kadar para vermişim tabi ki sıfırıyla değisşin dedim. sanırım stoklarda yok cihaz 1 ay kadar değişimin gerçekleşmesini beklemek zorunda kalacağım.
  • Cuma akşamı yola çıkacağım, hâlâ laptop çantası bulamadım. Önerdiğiniz TCG417 Türkiye'de mevcut değil. Var gösterenler stoklarını güncellememişler.

Bir el atın yahu, ne yapayım, bir alternatif gösterin kaliteli, kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Cuma akşamı yola çıkacağım, hâlâ laptop çantası bulamadım. Önerdiğiniz TCG417 Türkiye'de mevcut değil. Var gösterenler stoklarını güncellememişler.

Sırt çantası düşünmüyorsunuz galiba ?
  • Targus'un ve Logitech'in iki çantasını almıştım ben forumdan. Arkadaş hiç kullanmamış, poşetinde saklamış aldığı gibi. Bundan 4 ay önce, benim de şu anki laptopumdan iki laptop önce kullandığım laptop da 17.3" idi, onun için almıştım. İkisi de çok kaliteli, kesinlikle öneririm. Vatan Bilgisayar'da vardı sanırım. Ben ikisini arkadaştan 100 liraya almıştım, yine o civarda alınabilir iki ürün de. Targus omuz askılı çanta, Logitech sırt çantası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Cuma akşamı yola çıkacağım, hâlâ laptop çantası bulamadım. Önerdiğiniz TCG417 Türkiye'de mevcut değil. Var gösterenler stoklarını güncellememişler.

Sırt çantası düşünmüyorsunuz galiba ?

Hayır ya, maalesef.

Nikolay, sırt çantası düşünmüyorum. Bahsettiğin omuz askılı Targus hangisidir ?
  • Şu 17 inç'e oluyormuş, nasıl sizce ?

www.webdenal.com
    HP Rr316aa Executive Deri Çanta
    http://www.webdenal.com/hp-rr316aa_51204.html?ref=akakce&v=1.36.7

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.