Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta dolmuyor diyordu.Sonra kapadım fişleri çektim bataryayı bir çıkarıp taktım,easy settingsten güç yönetiminde yüksek performans,en iyi duruma getirilmiş samsung ayarlarını falan oynadım birkaç kere yani aslında ne yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Sonra baktım doluyor demeye başladı bende dedim devam et aslanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

İlk başta dolmuyor diyordu.Sonra kapadım fişleri çektim bataryayı bir çıkarıp taktım,easy settingsten güç yönetiminde yüksek performans,en iyi duruma getirilmiş samsung ayarlarını falan oynadım birkaç kere yani aslında ne yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Sonra baktım doluyor demeye başladı bende dedim devam et aslanım.

Güzelce anlatayım %97 takılı dolmuyor demesi şarj fullken fişi çekip kısa süre sonra taktığında yada uzun süre 2-3 gün gibi fişe takılı kullandığında bu uyarı görünür nedeni batarya gücü fişteyken kestiğinden boşta duruyor olmasından dolayı kendini harcamasıdır bunun neticesinde fişi taktığında bu uyarı gözükür,bataryanın kendini korumaya almasından kaynaklanır.Şarjı %90 altına düşürmen tekrar şarj olması için yeterliydi,uyarı verene kadar bitirmen gereksizdi.%6 olayıysa samsunglarda pil koruma düzeyi fabrika çıkışlı %7'dir.Bu seviyenin altına düştüğünde yine pil kendini korumaya alır,burda yapman gereken eğer kendini makine kapatmamışsa %5 altına düştüğünde kapatır kendini,güç düğmesinden tekrar başlatmak zorunda kalırsın yapman gereken pili ve fişi çıkarıp biraz beklemen batarya sonra fişi takıp 5dk dolmasını bekle daha sonra normal açarsın.

• Çantayı takinca mahallenin biyiklarini burduguna sahit oldum. Bu baglamda satilik targus şorolo çantası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Çantayı takinca mahallenin biyiklarini burduguna sahit oldum. Bu baglamda satilik targus şorolo çantası.

Bugüne kadar katılmakta zorluk çekmediğim ilk bağlama.
  • Ürünün stokta olduğu bir yer yada yeni gelecek bir modeli olup olmadığını bilen var mı?
  • Stokta olan yerler vatanda vardı 3450tl uygun fiyata ama tükenmiş görünüyor,bimexte 3600tl,hızlıal'da 3800tl,sanal marketimde 3600 bunlarda stokta var.Win8 çıkışıyla beraber yeni ürünü gelebilir şuanda gözükmüyor ama distribütör fiyatı uygun tutup piyasada yer edinmeye çalıştı edindide muhtemelen yeni konfigüre edilmiş modelide gelecektir gtx680 ya da yeni gtx675mx cuda desteği artırılmış kartla birlikte de gelebilir bu bilinmiyor.
  • peki bu yeni modeller ne zaman çıkar o konuda bi bilgin varmı acaba?
  • Kasım ayını beklemek gerekir win8 sürümlü bilgisayarlar çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Stokta olan yerler vatanda vardı 3450tl uygun fiyata ama tükenmiş görünüyor,bimexte 3600tl,hızlıal'da 3800tl,sanal marketimde 3600 bunlarda stokta var.Win8 çıkışıyla beraber yeni ürünü gelebilir şuanda gözükmüyor ama distribütör fiyatı uygun tutup piyasada yer edinmeye çalıştı edindide muhtemelen yeni konfigüre edilmiş modelide gelecektir gtx680 ya da yeni gtx675mx cuda desteği artırılmış kartla birlikte de gelebilir bu bilinmiyor.

675mx kesinleşti mi? Benim bildiğim 7870 3 boyutlu olarak çıkmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yaşlı çantası.

Targus da gey çantası. Himne çantası.

Ne? Niye?

• 3D olan modelleri ayrı dediğin kartta olanlarıda var 7970m olanları'da 3d olmayan modellerinde yapılacak bir özelleştirmede kullnılabilecek ekran kartlarını yazdım sadece gtx675 ekran kartından düşük olmayacağı kesin ya cuda desteği artırılmış gtx675mx ya da gtx680'dir
  • Thx trustudio pro v4 icin nasil bir ayar yapilmali? Oyun oynarken farkli muzik dinlerken farkli ayarlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

3D olan modelleri ayrı dediğin kartta olanlarıda var 7970m olanları'da 3d olmayan modellerinde yapılacak bir özelleştirmede kullnılabilecek ekran kartlarını yazdım sadece gtx675 ekran kartından düşük olmayacağı kesin ya cuda desteği artırılmış gtx675mx ya da gtx680'dir

Peki dış kasası aynımı kalıcak (dış kasası çok hoşuma gittide ) ve bu modeller tahminen ne zaman gelicek bir bilginiz varmı?
  • Önceki modelinde de tasarım aynıydı şimdikide aynı sonrakinde de değişiklik olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Thx trustudio pro v4 icin nasil bir ayar yapilmali? Oyun oynarken farkli muzik dinlerken farkli ayarlar?

Ben bass ayarlarını güçlü tutarım tiz'ide boğulmayacak şekilde ayarlarım bu biraz zevk meselesi.Kulağına hoş gelecek şekilde ayrlayabilirsin,oyunlarda bas ayarının güçlü olması patlamalarda güzel efekt yapıyor.
  • Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı yeni aldım.Buradaki yorumlara göre ekran kartını nvdianın sitesinden güncelleştirdim easy software programıyla önerdiği güncelleştirmelerini yaptım bios update indirdim samsung'un sitesinden onu yükledim ancak bios güncelleştirmeden sonra galiba fn tuşu düzgün çalışmama başladı sadece ses açma ve kapamada çalışıyor diğerleri çalışmıyor bu arada onuda sadece saatin yanından anlıyabiliyorum ekranı sesin artığını azaldığını gösteren görsel efektte gelmiyor.Ayrıca güncelleştirmeleri yüklemeden önce bir video açtığım yukarıdan bir yazı geliyordu onlar birlikte açılıyordu video şimdi oda gitti ne olur yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigi05

Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı yeni aldım.Buradaki yorumlara göre ekran kartını nvdianın sitesinden güncelleştirdim easy software programıyla önerdiği güncelleştirmelerini yaptım bios update indirdim samsung'un sitesinden onu yükledim ancak bios güncelleştirmeden sonra galiba fn tuşu düzgün çalışmama başladı sadece ses açma ve kapamada çalışıyor diğerleri çalışmıyor bu arada onuda sadece saatin yanından anlıyabiliyorum ekranı sesin artığını azaldığını gösteren görsel efektte gelmiyor.Ayrıca güncelleştirmeleri yüklemeden önce bir video açtığım yukarıdan bir yazı geliyordu onlar birlikte açılıyordu video şimdi oda gitti ne olur yardımcı olun

Easy settings'i kurun. Varsa kaldirip tekrar yukleyin.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarı yeni aldım.Buradaki yorumlara göre ekran kartını nvdianın sitesinden güncelleştirdim easy software programıyla önerdiği güncelleştirmelerini yaptım bios update indirdim samsung'un sitesinden onu yükledim ancak bios güncelleştirmeden sonra galiba fn tuşu düzgün çalışmama başladı sadece ses açma ve kapamada çalışıyor diğerleri çalışmıyor bu arada onuda sadece saatin yanından anlıyabiliyorum ekranı sesin artığını azaldığını gösteren görsel efektte gelmiyor.Ayrıca güncelleştirmeleri yüklemeden önce bir video açtığım yukarıdan bir yazı geliyordu onlar birlikte açılıyordu video şimdi oda gitti ne olur yardımcı olun

çok teşekkürler bide 3dmark 7 testine soktum su sonuç çıktı unigine engine scoreları ise ilk ölçüğümde 608 sonra 498 en sonda 530 çıktı sizce bu skorlar iyimi

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler bide 3dmark 7 testine soktum su sonuç çıktı unigine engine scoreları ise ilk ölçüğümde 608 sonra 498 en sonda 530 çıktı sizce bu skorlar iyimi

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ

7'yi bilmiyorum ama 11 yapin. Normalde 3500 civari skorlar gelmeli.

• Biraz ısınıyor gibi ama sanki, altında da eşek gibi Zalman NC2000 var, yine de sanki ılıklık şöyle 5-6 derece fazla gibi. MSI'de GTX570 ekran kartı vardı, laptopun kendi soğutması da süperdi, ekran kartının kasadaki yeri de. Hiç ısınmazdı.

Rahatsız edici boyutta değil. Ama o seviyeye kullandıkça gelir mi, ondan çekiniyorum işte.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.