Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntüyü aynı anda ikisinde görmek istiyorsan yapma şansın yok ozaman fhd ekran monitör alacaksın
  • Genişlet dediğim zaman aslında laptop 1920*1080 oluyor,bağladıgım lcd de laptop ekranın sağ tarafa doğru devamı oluyormuş ama ben aynı şeyi göstersinler istiyordum neyse sağlık olsun
  • yaw alet taş gibi olunca sorun da çıkmıyor, sorun çıkmayınca da kimse foruma uğramıyor. arada bir merhaba demek için uğrayın da konumuz tedavülden kalkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

yaw alet taş gibi olunca sorun da çıkmıyor, sorun çıkmayınca da kimse foruma uğramıyor. arada bir merhaba demek için uğrayın da konumuz tedavülden kalkmasın.

Aynen makinada sorun olmayınca kimse uğramıyor. Gelmişken iyi bir haber vereyim Nvidia 310.54 beta sürücüsü yayınlandı birçok oyunda %10 %25 arası performans artışı mevcut bf3 kendim test ettim 50-52 fps aldığım yerlerde 60-63 fps alıyorum temiz kurulum yaparak güncellemeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

quote:

yaw alet taş gibi olunca sorun da çıkmıyor, sorun çıkmayınca da kimse foruma uğramıyor. arada bir merhaba demek için uğrayın da konumuz tedavülden kalkmasın.

Aynen makinada sorun olmayınca kimse uğramıyor. Gelmişken iyi bir haber vereyim Nvidia 310.54 beta sürücüsü yayınlandı birçok oyunda %10 %25 arası performans artışı mevcut bf3 kendim test ettim 50-52 fps aldığım yerlerde 60-63 fps alıyorum temiz kurulum yaparak güncellemeyi unutmayın.

Guzelmis umarim starcraft 2'deki sorunlar giderilir. Son surucu sc2 icin sorunluydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidia sürücüsünü silip Windows'u baştan başlatıp son sürücüyü yükleyip tekrar baştan başlamak temiz kurulum için yeterlidir sanırım, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ahhanda, senin aldigi ramlerin marka ve mhz degerleri nedir?

kingston 4gb 1600 mhz 2 adet . kardeş
  • Gardaşlık ramde herhangi bir sorun yaşamadın, değil mi? Ben de alacam da senden yanıt bekliyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

quote:

yalnız dediğiniz gibi Nvidia 310.54 beta sürücüsünü yükledim ancak uyumlu değil diye hata veriyor..

• İndirdiğin sürücü mobil gtx600m serisi ile uyumlu değildir mobil versiyon olanını indirmen gerekli.

www.nvidia.com.tr
    Grafik Sürücüsü - GeForce 310.54 Driver | NVIDIA
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/51895
  • swupdate yazılımı şu anda NP700G7C-S01TR modelini listelemiyor. Onun yerine NP700G7C-S02TR (Wİndows 8 yüklü gelmesi dışında farkı yok) listede görünüyor. O nedenle güncellemeleri yapmıyor ve mevcut samsung yazılım ve sürücülerini de görmüyor. aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bende mi sorun oluştu acaba. sadece bende sorun olacağını sanmıyorum ama, arkadaşlar bir kontrol edip sonucu yazarlarsa iyi olur. genel bir sorunsa samsung'a hatayı bildirmek lazım.
  • bir hafta önce win8 kurup tüm sürücüleri indirdim öyle bir sorun yaşamadım ilginç bir durum.
  • evet sorun dün gece itibarıyla başladı. swupdate yazılımını çalıştırdığınızda eskisi gibi yazılımlar gelmiyor. bilgisayar modelini bulmak için bazı menüler geliyor artık. işin ilginç tarafı Türkiye seçtiğinizde S01TR modeli yok sadece S02TR modeli var. Ben de ABD seçerek orada S01US buldum, oradaki tüm yazılımları indirip bir klasöre yedekledim. herhalde artık bundan sonra manüel olarak bu işlemi yapacaz.
  • yav arkadaş bu bilgisayar hiçbir yerde mi olmaz? birisi çıksın "abi şurada var" desin be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo Bereli

yav arkadaş bu bilgisayar hiçbir yerde mi olmaz? birisi çıksın "abi şurada var" desin be :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/123107/samsung-np-700g7c-s01tr.aspx teknosa'da win 8 modeli var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

yav arkadaş bu bilgisayar hiçbir yerde mi olmaz? birisi çıksın "abi şurada var" desin be :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/123107/samsung-np-700g7c-s01tr.aspx teknosa'da win 8 modeli var

Sen bilirsin vercenik, ben bu bizim laptoptaki 2x4'lük ram'leri çıkartıp zınk diye 2x8 taksam, ilerleyen zamanlarda da diğer iki slota da aynı şekilde takviye yaparak 32 gb'a yükseltsem ilk etapta 2x8 ile ve sonunda 4x8 ile herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

• SWUpdate sorunu bugün tekrar kendi kendine düzeldi. Format atıp yeniden yüklememe rağmen 2 gündür sorun devam ediyordu. Formattan sonra MS Office 2010 çok sık aktivasyon yaptığım için keyimi illegal olarak görmeye başlaması gibi bir sorun yaşattı Samsung bu iki günlük sıkıntı sırasında. Bakalım yarın mesai saatleri içinde microsoftu telefonla arayıp durumu izah edip keyimi legal konuma aldırmaya çalışacam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Sen bilirsin vercenik, ben bu bizim laptoptaki 2x4'lük ram'leri çıkartıp zınk diye 2x8 taksam, ilerleyen zamanlarda da diğer iki slota da aynı şekilde takviye yaparak 32 gb'a yükseltsem ilk etapta 2x8 ile ve sonunda 4x8 ile herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Teknik olarak makinenin çipseti 32 gb destekler nitelikte normalde,max 16gb desteği sunduğu yazıyor kendi sitesinde ve bazı sitelerde ama denemek lazım öyleki bir çok firmada max 8gb destekleyen üst modellerin deneme sonucunda 16'ye kadar yükseltildiği görüldü,4 slotu 8gb ram'lerle doldursan bir sorun yaşamazsın,gördüğü kadarını destekler hepsini görürse zaten sıkıntı yok işine gelir.16gb ram'i ne yapacaksın kullanamazsınki önce 8gb ram'i tam doldur.O zamana kadar satarsın zaten.

• Ne bileyim, görmemişlik işte. Sorana "Bende 32 gb ram var;)" deriz.

Şaka bir yana, bir önceki laptopumda 16 gb ram vardı, biraz yeni laptop alıp da bir özelliğin eskisinden daha düşük olması sonucu yaşanan üzüntü sanırım.
  • quote:

Nvidia sürücüsünü silip Windows'u baştan başlatıp son sürücüyü yükleyip tekrar baştan başlamak temiz kurulum için yeterlidir sanırım, değil mi?

O en birincil yol.

Diğeri ise Driver Sweeper gibi bir program kurduktan sonra sürücüyü kaldırıp, tekrar başlatıp, güvenli modda giriş yapıp, Driver Sweeper'la ekran kartı sürücüsünün kalıntılarını temizleyip, yeniden restart atıp yeni sürücüyü yüklemek şeklinde -ki formatsız temiz sürücü kurulumu yıllardır bu rutinle yapılır.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.