Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekleyebilirsiniz arkadaslar biraz önce siparişi vermiş bulunuyorum teknosadan. 3600 tl'ye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo Bereli

yav arkadaş bu bilgisayar hiçbir yerde mi olmaz? birisi çıksın "abi şurada var" desin be :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/123107/samsung-np-700g7c-s01tr.aspx teknosa'da win 8 modeli var

cevabınız için sağolun, bimekstek,ler teşhir ürünü. teknosa hangi şubede var ve ne kadar bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ne bileyim, görmemişlik işte. Sorana "Bende 32 gb ram var;)" deriz.

Şaka bir yana, bir önceki laptopumda 16 gb ram vardı, biraz yeni laptop alıp da bir özelliğin eskisinden daha düşük olması sonucu yaşanan üzüntü sanırım.

ramlerde bı sıkıntı yaşamadım ama sızın dedıgınız malesef olmuyor bu makınaya 16 dan fazla takınca gormuyor haberınız olsun ona gore masrafınızı yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahhanda

quote:

Şaka bir yana, bir önceki laptopumda 16 gb ram vardı, biraz yeni laptop alıp da bir özelliğin eskisinden daha düşük olması sonucu yaşanan üzüntü sanırım.

ramlerde bı sıkıntı yaşamadım ama sızın dedıgınız malesef olmuyor bu makınaya 16 dan fazla takınca gormuyor haberınız olsun ona gore masrafınızı yapın

hayır ram 32 gb'a kadar arttırılabilir. işletim sisteminiz desteklemiyordur. w7 home premium en çok 16gb ram destekler. onun bir üstü işletim sistemine windows 7 business gibi geçmeniz lazım 32 gb kullanabilmek için yoksa bilgisayar 32 gb ram'i destekliyor

• Yurt dışında default 16 gb ramle gelen cihazın maksimum 16 gb olması, bu zamana kadar tecrübe ettiğim ve araştırdığım laptoplara -ki kendileri bir 30-40'ı buluyordur- uygun bir durum değil. Bana da 32 gb gibi geliyor, ama eğer 16 gb maksimum denirse Samsung tarafından, ilginçmiş derim sadece.

Bana da ilk etapta fazla geldi 16 gb ram, vercenik'in yazdığı yanıta binâen 16'ya yükseltmek için birkaç ay daha beklerim.
  • Arkadaşlar, 2-3 haftadır Win8 üzerinde deniyorum cihazı ancak ilk kurulduğunda gayet stabil ve hızlı olmasına rağmen microsoft güncelleme yaptıkça ciddi sıkıntılar çıkmaya başladı. En sonunda tekrar orijinal işletim sistemine dönüp orijinal anahtarımla Win7 Ultimate'e yükseltim. Bilgisayar eski stabilitesine ve hızına ulaştı tekrar. Sanırım önümüzdeki yaz sonuna yani eylül-ekim aylarına kadar win8'e yaklaşmamak gerekiyor. İkide bir format atarım benim için sorun olmaz diyenler için sıkıntı yok ama benim gibi yoğun şekilde iş bilgisayarı olarak kullananlar için kesinlikle beklemek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: ahhanda

quote:

hayır ram 32 gb'a kadar arttırılabilir. işletim sisteminiz desteklemiyordur. w7 home premium en çok 16gb ram destekler. onun bir üstü işletim sistemine windows 7 business gibi geçmeniz lazım 32 gb kullanabilmek için yoksa bilgisayar 32 gb ram'i destekliyor

HM76 chipset'in teknik özelliklerine baktınız mı? Maks. 16GB diye hatırlıyorum.

• Hm76 çipsep işlemci çipsetiyle bağlıdır üzerindeki işlemcinin ne kadar desteklediğiyle alakalıdır,hm76 çipsette bakarsanız ramler işlemci çipsetiyle bağlantılı
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i7-3610QM Processor (6M Cache, up to 3.30 GHz) Product Specifications
    http://ark.intel.com/products/64899
    max size bölümüne bakabilirsiniz.

• selamlar, ben de S02 modelini alarak aranıza katıldım. Merak ettiğim nokta benim cihazım win8 ile gelecek, sizce elime geçer geçmez formatlayıp win7 kurmalı mıyım? zira şu anda bitirme projemi yapıyorum ve kullandığım programlarda (adobe photoshop, illustrator, indesign ve 3ds, autocad gibi) sorun çıkarsın istemiyorum.
  • Inşallah bende yarın s2 modeli ile aranıza katılıyorum izlenimlerimi paylasirim

Edit: ve aranıza katıldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomanx -- 24 Kasım 2012; 10:28:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar, bende NP700G7C-S02TR modeliyle sömestr'da aranıza katılıcam inş.

www.teknosa.com
    Notebook Fiyatları ve Modelleri - Güvenli Teslimat - Teknosa
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032407/samsung_np700g7cs02tr_siyah_notebook

Teknosa 3465 TL ye satıyor indirim yapmış. Ben gidip sorduğumda stoklarda en fazla 10 tane var dediler tüm Türkiye'de.
    Ve bugüne özel fiyatmışmış.(Palavra)

Öncelikle sormak istediğim birkaç konu var.

Ben memlekete gittiğimde almayı düşünüyorum. Yani Kasımı saymazsak 2 ay sonra Şubat ayında, fiyatlarında bir düşüş olur mu? Diğer S01TR modelinin ucuzlaması gibi.

Teknosada daha gelmeyecekmiş. Acaba Samsung'un S03TR felan gibi bir modeli çıkarma ihtimali var mı 2 ay sonra Online Chat'e haftasonu olması itibariyle bağlanamıyorum yoksa sorucam Samsung Türkiye'ye. Bilenler fikir verirse iyi olur yine de.

GTX 675M EKRAN KARTI:

Şu linkten ekran kartının oyun performanslarına göz atabilirsiniz.
    Assassin's Creed III, Hitman: Absolution, Battlefield 3, Medal of Honor: Warfighter, Max Payne 3 , Metro 2033 gibi oyunları ULTRA ayarlarda oynayınca sıkıntı var gibi gözüküyor. Oynayanlar bilgi verirse öğrenebiliriz.

GTA VI'da çıksa medium ayarlarda da olsa sorunsuz oynatabilir mi bu makine?

Intel Core i7 3630QM İŞLEMCİ:

2.4 işlemcinin ileride bana oyunlarda felan zorluk çıkarma ihtimali var mı? Gerçi TURBO BOOST'la 3.4'e çıkıyor. Bunun da bir ömrü var mı?

WİN 8 İŞLETİM SİSTEMİ:

Ben işletim sistemini samsung'a iade edicem parayı geri veriyorlarmış. win 8'i teknosada sordum 130 lira dedi bana. Hiç yoktan iyidir.
    Win 7 64 Bit Ultimate'in desteklediği en yüksek RAM Kaç gb ?

TASARIM:

Notebook kalın mı? Ağırlığı felan nasıl? Kucağınıza aldığınızda baskı yapıyor mu rahatsız edicek derecede?

BLURAY:

3D Film izleyebiliyor muyuz? Mesela 3D Bluray CD'si alıp açtığımızda Samsung TV 3D Gözlüğüyle ya da normal 3D gözlükle izleyebiliyor muyuz? İzleyemiyorsak Bluray'in ne avantajı var?

Sorularım bunlar arkadaşlar cevaplandırırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 24 Kasım 2012; 16:42:34 >

• Bu yeni modeli önceki modeliyel özellikleri aynı sadece win8 işletim sistemine adapte etmişler işlemci gücü biraz daha iyi,her sene olduğu gibi normalde yeni yılın ilk çeyreğinde yeni modeller beklenebilir.Bu birazda firmaların ürün performanslarıyla alakalı rekabet edilecek ürün nekadar çok yaygınlaşırsa modellerde çoğalacaktır ekran kartı babında şuanki kartlardan daha yükseğini beklemek ancak gelecek yılın yarısı gibi olur.
    O site ortalama fpsleri yazar okadar olacağı anlamı taşımaz,oynayanlar daha performanslı olduğunu sürücü desteğiyle fps değerlerinin arrtığını söylüyorlar sayfaları üşenmeden okuyun sorunların cevapları mevcut şuanda tükiye piyasasında gt680 olan sabit modeller monster dışında yok genelde gtx670 var ve oda ha düşük değerler çıkarıyor gtx680'den sonra en uygun kart bundaki ve birtek türkiyede bu modelde gözüküyor.Bluray seyredebilirsin tabiki 3d tv'de yalnız bağlantı kablosunun 3d görüntü aktarım özelliği olmasına dikkat et her hdmi kablo 3d görüntü aktarmaz.Ram desteği işletim sistemi vermez 64 bir sistemdeki mevcut ramlerin hepsini görür sorun max kaç ram desteği şeklinde olmalı oda 16gb gözüküyor az üstte bu konu üzerinde çok durduk deiğim gibi sorularının cevapları başlıkta fazlasıyla mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 24 Kasım 2012; 17:02:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Bu yeni modeli önceki modeliyel özellikleri aynı sadece win8 işletim sistemine adapte etmişler işlemci gücü biraz daha iyi,her sene olduğu gibi normalde yeni yılın ilk çeyreğinde yeni modeller beklenebilir.Bu birazda firmaların ürün performanslarıyla alakalı rekabet edilecek ürün nekadar çok yaygınlaşırsa modellerde çoğalacaktır ekran kartı babında şuanki kartlardan daha yükseğini beklemek ancak gelecek yılın yarısı gibi olur.
    O site ortalama fpsleri yazar okadar olacağı anlamı taşımaz,oynayanlar daha performanslı olduğunu sürücü desteğiyle fps değerlerinin arrtığını söylüyorlar sayfaları üşenmeden okuyun sorunların cevapları mevcut şuanda tükiye piyasasında gt680 olan sabit modeller monster dışında yok genelde gtx670 var ve oda ha düşük değerler çıkarıyor gtx680'den sonra en uygun kart bundaki ve birtek türkiyede bu modelde gözüküyor.Bluray seyredebilirsin tabiki 3d tv'de yalnız bağlantı kablosunun 3d görüntü aktarım özelliği olmasına dikkat et her hdmi kablo 3d görüntü aktarmaz.Ram desteği işletim sistemi vermez 64 bir sistemdeki mevcut ramlerin hepsini görür sorun max kaç ram desteği şeklinde olmalı oda 16gb gözüküyor az üstte bu konu üzerinde çok durduk deiğim gibi sorularının cevapları başlıkta fazlasıyla mevcut.

Öncelikle cevap için teşekkürler vercenik53,

Win 8, işletim sistemi donma sorunları yaratıyormuş diye okudum geçmiş mesajlarda.

Anlıyorum En iyi ekran kartı Monster'da olsa bile çok sorun yaratıyormuş diye duymuştum.

Ben Notebook'da izlemek istiyorum 3D filmleri. HDMI'la bağlayıp TV'de de izleyebiliyorum biliyorum. Ama Notebook'da izleyebiliyormuyuz önemli olan o. Yoksa Bluray sürücü sadece filmi bilgisayara kopyalamada işe yaricak.

Evet okumuştum geçmiş mesajları bazıları işletim sistemi business felan olması lazım daha fazla GB için demiş. Kafam karıştı. Normalde 16 GB'tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 24 Kasım 2012; 17:23:03 >

• Ekranı 3d destekli değil ondan seyredemezsiniz.Win8'de üzerinde kurulu gelirse pek sorun olmuyor ama sonradan win7 modellerini yükseltme yapanlarda o tip sorunlar olmuş olabilir ama giderilebilecek basit sorunlar sürücü kaynaklı,çünkü win8 stabil değil firmalar sürücü desteklerini artırmaya başladıklarında sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

Merhaba Arkadaşlar, bende NP700G7C-S02TR modeliyle sömestr'da aranıza katılıcam inş.

www.teknosa.com
    Notebook Fiyatları ve Modelleri - Güvenli Teslimat - Teknosa
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032407/samsung_np700g7cs02tr_siyah_notebook

Teknosa 3465 TL ye satıyor indirim yapmış. Ben gidip sorduğumda stoklarda en fazla 10 tane var dediler tüm Türkiye'de.
    Ve bugüne özel fiyatmışmış.(Palavra)

Öncelikle sormak istediğim birkaç konu var.

Ben memlekete gittiğimde almayı düşünüyorum. Yani Kasımı saymazsak 2 ay sonra Şubat ayında, fiyatlarında bir düşüş olur mu? Diğer S01TR modelinin ucuzlaması gibi.

Teknosada daha gelmeyecekmiş. Acaba Samsung'un S03TR felan gibi bir modeli çıkarma ihtimali var mı 2 ay sonra Online Chat'e haftasonu olması itibariyle bağlanamıyorum yoksa sorucam Samsung Türkiye'ye. Bilenler fikir verirse iyi olur yine de.

GTX 675M EKRAN KARTI:

Şu linkten ekran kartının oyun performanslarına göz atabilirsiniz.
    Assassin's Creed III, Hitman: Absolution, Battlefield 3, Medal of Honor: Warfighter, Max Payne 3 , Metro 2033 gibi oyunları ULTRA ayarlarda oynayınca sıkıntı var gibi gözüküyor. Oynayanlar bilgi verirse öğrenebiliriz.

GTA VI'da çıksa medium ayarlarda da olsa sorunsuz oynatabilir mi bu makine?

Intel Core i7 3630QM İŞLEMCİ:

2.4 işlemcinin ileride bana oyunlarda felan zorluk çıkarma ihtimali var mı? Gerçi TURBO BOOST'la 3.4'e çıkıyor. Bunun da bir ömrü var mı?

WİN 8 İŞLETİM SİSTEMİ:

Ben işletim sistemini samsung'a iade edicem parayı geri veriyorlarmış. win 8'i teknosada sordum 130 lira dedi bana. Hiç yoktan iyidir.
    Win 7 64 Bit Ultimate'in desteklediği en yüksek RAM Kaç gb ?

TASARIM:

Notebook kalın mı? Ağırlığı felan nasıl? Kucağınıza aldığınızda baskı yapıyor mu rahatsız edicek derecede?

BLURAY:

3D Film izleyebiliyor muyuz? Mesela 3D Bluray CD'si alıp açtığımızda Samsung TV 3D Gözlüğüyle ya da normal 3D gözlükle izleyebiliyor muyuz? İzleyemiyorsak Bluray'in ne avantajı var?

Sorularım bunlar arkadaşlar cevaplandırırsanız çok sevinirim.

Vatanda 3185TL. Stokta mevcut

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np700g7c-s02tr-np700g7c-core-i7-3630qm-240ghz-8-gb-ddr3-1tb-173-2gb-gt675m-dvdrwbr-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=63181

• Ben de tam bunu yazmak için gelmiştim, stokta da var, ayrıca fiyat çok çok iyi. Ben Vatan'dan 3400 liraya almıştım. Kesinlikle bu fiyata kaçırmayın, bu fiyatı görünce üzüldüm biraz ama alacak arkadaşlar adına sevindim.
  • Bu fiyata olmasının nedeni vatanın bu indirimini %25 değil de %30 yapması oda arada bir olur %25 bilinen indirimi.
  • Evet, daha yeni bir işlemci, Windows 8 olması ve stoklarda mevcut olması da cabası. Daha da düşer bence, yılbaşından sonra özellikle 100-150 TL daha düşeceğini tahmin ediyorum ama Şubat başı gibi anca olur. Bu sıralar alınacak en iyi fiyat bu.
  • Evet bende görmüştüm Vatandaki peşin alırsan iyi de, Maximum 12 Taksit 3640 tl'ye çıkıyor. Teknosa peşin fiyatına taksit yapıyordu.

Bence de düşer fiyat şubat başlarına doğru bende o zaman alıcam zaten tabi eğer stoklarda olursa.
    Şu 3D sorunu olmasaydı tam 4-4lük bir notebook'du. Yinede piyasadaki en iyi F/P ürünü sanırım.
  • Peşin almayın, Axess ve Bonus'a 10 taksite o fiyata alabilirsiniz. Ya rica edin bir tanıdığınızdan ya da hepsini değil bir kısmını kredi kartından geçirin. Ben böyle bir işlem yaptığımı hatırlıyorum. 7-8 ay önce bir laptop alırken 200 TL eksiğim vardı, o eksiği Maximum karttan taksit yaparak tamamlamıştık. Taksiti de vade farkı eklemeden yapmışlardı. Bir sorun, rica edin, araştırın derim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.