Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldım bunu artık. Hakkında çok iyi yorumlar vardı hep.
  • Hayırlı olsun dayanamadın heralde
  • Dayanacak bir ürün bulunmadı ki.
  • bu laptopta 3D özelliği bulunuyormu?
  • Bunun ATI ekran kartlı olanında var.
  • atı ekran kartlı olanı varmı türkiyede?
  • Bilmiyorum da 3D desteği olsun diye Physx ve GTX 675 avantajından geçmem açıkçası.
  • Sol gözü dokuz, çantanın neresine bakacaz model için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6870m'li 3d versiyonu var ama 675m'den %10 daha güçsüz
  • Bunun yeri burasımı emin değilim ama bir sorum var.I Am Alive oynamaya çalışan birileri varsa eğer...Oyunu kurduktan sonra başlarken Not supported graphic card gtx675m hatası veriyor.Nette baktım biraz driver güncelleyin falan demişler ama onuda yaptım hata aynen devam ediyor.Bunu halletmeyi başaran varmı aramızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Sol gözü dokuz, çantanın neresine bakacaz model için?

Nasıl anlamadım ?
  • Targus'un hangi modeli demişsiniz, ben anlamam model falan, söyleyin bakayım sizin için diyorum.
  • Hocam HP'nin deri bir çantasını aldım. Targus TCG417'yi bulamadım Türkiye'de.

Teşekkürler.
  • Hadi hayırlı olsun, spor tarzda bir çanta mı? Deri çanta nasıl oluyor yahu? Destekli mi içten?
  • quote:

Hadi hayırlı olsun, spor tarzda bir çanta mı? Deri çanta nasıl oluyor yahu? Destekli mi içten?

Görseller:

• Yaşlı çantası.
  • Laptopu aldığım günden beri şarja takılı kullanıyordum.Bugün bir bakıyım dedim full olmasına rağmen %97 kullanılabilir diyordu orda.Bir şarjdan çıkarıyımda bitene kadar kullanıyım dedim,uyarı verene kadar kullandım öyle şimdide şarja taktım %6 kullanılabilir,dolmuyor diyor.Neden dolmuyor
  • Problem var. Bendeki %39 olarak geldi, muazzam hizli doluyordu, %60'da bataryayi cikardim tekrar, bu hafta sonu %100'e kadar sarj edecem.

Aldiginiz yere verin hemen, ilgisiz birakmayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 933 mesaj

Laptopu aldığım günden beri şarja takılı kullanıyordum.Bugün bir bakıyım dedim full olmasına rağmen %97 kullanılabilir diyordu orda.Bir şarjdan çıkarıyımda bitene kadar kullanıyım dedim,uyarı verene kadar kullandım öyle şimdide şarja taktım %6 kullanılabilir,dolmuyor diyor.Neden dolmuyor

normalde %100 şarj olmayabilir normaldir. ama sonra %6'dan tekrar dolmaması garip.
  • quote:

Yaşlı çantası.

Targus da gey çantası. Himne çantası.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.