Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
21
Favori
145.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hpenguen
    Dediklerinize aynen katılıyorum. Ürünü araştırma safhamiz bile ayri bir olay. Sanki ürünün ar-gesini biz yapıyoruz gibi.

Ha birde Kusura bakmayın forumda acemiyim ve bazende mobil giriyorum o yüzden paragraf dilbilgisi hak getire oluyor

Paragraf olayına dikkat edicem bundan sonra...aslında bende bu kadar uzun yazdığımı fark etmemiştim dalıp gitmiştim 30 yılın patlaması olmuş adeta

Bu arada aynı laptoplardan gidiyoruz Bende 2007 de vatanın indirim furyasından 5920g almistim hatta o aralar card finansim yoktu nakit para vereyim dediydimde indirim yapmamislardi.hey gidi günler...

Bu laptopu alirkende ne sıkıntı yaşadım ya Allah biliyor...garanti müşteri hizmetleriyle ne dalastik. Kredi kartı kuryede bi türlü gelmez kuryenete ulaşılmaz...sanal kart tanimladim ...banka kart kuryede diye kabul etmez. Nakit almak zorunda kaldım makinayı anasını satayım içim gitti 3200 liraya...ertesi gunude şaka gibi sanal kartınız kullanıma açılmıştır diye bi mesaj hey Allahim....

Win7 ye geçme sebebim mesleki programlarda sıkıntı yaratmasın diye..stabil bir çalışma platformu yaratmak amacım..ayrıca metroya alisamadim desem yalan olmaz. Birde orjinal gelen win8 pro değil böyle bi makinada bu saçmalik bence.. bir çok özellik kısıtlanmis.

Açıkcası stater tipi bi windows kullanicagima kırık bi win7 ultimate i tercih ederim. Ofiste iş için kullanmama ve ceza yeme ihtimalim olması rağmen.. gerçi orjinal windowsu pro ya yükseltmesi çok pahalı değilmiş galiba...ama starter windows vereceğine hiç verme fiyattan düş arkadaş...zorla kakaliyorlar..bu staterlari reklam amaçlı bedava dağıtmak lazım zaten...

Genede win8 den vazgecmedim hemen... netbook ve eski acera win8 pro kurdum. eski makinalarımı ve bilhassa netbooku dememe tahtası olarak kullanıyorum ama asıl makinamı iş için kullandığımdan böyle bi lüksüm yok.

Benim laptopuda kesen elektronik uzmanı arkadaşım 3 bilgisayarına Win8 yukledi biri çok fena çökmüş nedenini bulamadı ama oda win8de çok hatalar var diyor Ama büyük ihtimal onun kurdukları kırık olduğundan bu tür problemler yaşıyor

(Bu arada 5920ye hangi ekran kartını taktın ayıptır sorması...8600gt hala iyi bi kart bence..5yıl çatır çatır oyun oynattı valla... Starcraft2 yi oynattı ya bana yeter...zaten diablo ve Starcraft2 ha çıktı ha çıkacak diye almıştım bende makinayı...makina tedavülden kalktı oyunlar daha yeni çıktı piyasaya )

bu kadar yazilani okuduğunuz için size tüm samsung kullanıcılarına tekrar teşekkürler..cihazını sorunsuz kullanmanız dileğiyle..

Haha bu kadar olur ben de şimdi Garanti'den kartımın gelmesini bekliyorum Cuma gününden beri Kurye'de ama kuryeye nasıl ulaşıcam? Bu adamlar gelmeden önce beni ararlar mı ki? Ben çünkü nöbet usulü çalışıyorum bazen yeri geliyo 2 gün evde olmuyorum.. Aslında Garanti çok titiz ve güzel çalışıyo 1 haftada kabul edildi başvurum ve her aşaması mesaj olarak telefonuma geldi. Ama kurye aşaması tam bir muamma...

ATI HD4650 takmıştım, ısınma konusunda sorunlar oldu ama beni yine baya idare etti. Acer alabilmek için de babam Finansbank'tan kart çıkarmıştı :))

Siz yine çok iyi 3200'e almışsınız. Şimdi Teknosa'ya bakıyorum 5000 lira fiyatı :), Bimeks'te en uygun o da 3700 civarı... Gerçekten şarlatanlar ve soyguncular ülkesinde yaşıyoruz, ben yaklaşlık 20 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Y580 alacaktım o da artık son kalandı, sistemlerinde kayıtlı değildi ürün beni 1 saat beklettiler sisteme işlediler bir de kafalarına göre açıp kurulumunu falan yapmışlar neyse fiyat nedir diye sordum hani en fazla 2200 bekliyorum, bana 2600 lira fiyat çıkardılar İş ve ticaret ahlakı olmayan adamlarla aslında uğraşacaksın ama ne vaktim var ne de enerjim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 12 Aralık 2012; 13:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

quote:

Dediklerinize aynen katılıyorum. Ürünü araştırma safhamiz bile ayri bir olay. Sanki ürünün ar-gesini biz yapıyoruz gibi.

Ha birde Kusura bakmayın forumda acemiyim ve bazende mobil giriyorum o yüzden paragraf dilbilgisi hak getire oluyor

Paragraf olayına dikkat edicem bundan sonra...aslında bende bu kadar uzun yazdığımı fark etmemiştim dalıp gitmiştim 30 yılın patlaması olmuş adeta

Bu arada aynı laptoplardan gidiyoruz Bende 2007 de vatanın indirim furyasından 5920g almistim hatta o aralar card finansim yoktu nakit para vereyim dediydimde indirim yapmamislardi.hey gidi günler...

Bu laptopu alirkende ne sıkıntı yaşadım ya Allah biliyor...garanti müşteri hizmetleriyle ne dalastik. Kredi kartı kuryede bi türlü gelmez kuryenete ulaşılmaz...sanal kart tanimladim ...banka kart kuryede diye kabul etmez. Nakit almak zorunda kaldım makinayı anasını satayım içim gitti 3200 liraya...ertesi gunude şaka gibi sanal kartınız kullanıma açılmıştır diye bi mesaj hey Allahim....

Win7 ye geçme sebebim mesleki programlarda sıkıntı yaratmasın diye..stabil bir çalışma platformu yaratmak amacım..ayrıca metroya alisamadim desem yalan olmaz. Birde orjinal gelen win8 pro değil böyle bi makinada bu saçmalik bence.. bir çok özellik kısıtlanmis.

Açıkcası stater tipi bi windows kullanicagima kırık bi win7 ultimate i tercih ederim. Ofiste iş için kullanmama ve ceza yeme ihtimalim olması rağmen.. gerçi orjinal windowsu pro ya yükseltmesi çok pahalı değilmiş galiba...ama starter windows vereceğine hiç verme fiyattan düş arkadaş...zorla kakaliyorlar..bu staterlari reklam amaçlı bedava dağıtmak lazım zaten...

Genede win8 den vazgecmedim hemen... netbook ve eski acera win8 pro kurdum. eski makinalarımı ve bilhassa netbooku dememe tahtası olarak kullanıyorum ama asıl makinamı iş için kullandığımdan böyle bi lüksüm yok.

Benim laptopuda kesen elektronik uzmanı arkadaşım 3 bilgisayarına Win8 yukledi biri çok fena çökmüş nedenini bulamadı ama oda win8de çok hatalar var diyor Ama büyük ihtimal onun kurdukları kırık olduğundan bu tür problemler yaşıyor

(Bu arada 5920ye hangi ekran kartını taktın ayıptır sorması...8600gt hala iyi bi kart bence..5yıl çatır çatır oyun oynattı valla... Starcraft2 yi oynattı ya bana yeter...zaten diablo ve Starcraft2 ha çıktı ha çıkacak diye almıştım bende makinayı...makina tedavülden kalktı oyunlar daha yeni çıktı piyasaya )

bu kadar yazilani okuduğunuz için size tüm samsung kullanıcılarına tekrar teşekkürler..cihazını sorunsuz kullanmanız dileğiyle..

Haha bu kadar olur ben de şimdi Garanti'den kartımın gelmesini bekliyorum Cuma gününden beri Kurye'de ama kuryeye nasıl ulaşıcam? Bu adamlar gelmeden önce beni ararlar mı ki? Ben çünkü nöbet usulü çalışıyorum bazen yeri geliyo 2 gün evde olmuyorum.. Aslında Garanti çok titiz ve güzel çalışıyo 1 haftada kabul edildi başvurum ve her aşaması mesaj olarak telefonuma geldi. Ama kurye aşaması tam bir muamma...

ATI HD4650 takmıştım, ısınma konusunda sorunlar oldu ama beni yine baya idare etti. Acer alabilmek için de babam Finansbank'tan kart çıkarmıştı :))

Siz yine çok iyi 3200'e almışsınız. Şimdi Teknosa'ya bakıyorum 5000 lira fiyatı :), Bimeks'te en uygun o da 3700 civarı... Gerçekten şarlatanlar ve soyguncular ülkesinde yaşıyoruz, ben yaklaşlık 20 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Y580 alacaktım o da artık son kalandı, sistemlerinde kayıtlı değildi ürün beni 1 saat beklettiler sisteme işlediler bir de kafalarına göre açıp kurulumunu falan yapmışlar neyse fiyat nedir diye sordum hani en fazla 2200 bekliyorum, bana 2600 lira fiyat çıkardılar İş ve ticaret ahlakı olmayan adamlarla aslında uğraşacaksın ama ne vaktim var ne de enerjim...

Kuryenete ulaşamıyorsun...onlar sana ulaşıyor...arıyorsun telesekretere giriyor...bidaha arıyorsun meşgul...bidaha arıyorsun faxa geçiyor...komedi filmi gibi bi durum var..
    Geçen beni aradılar yanlış adrese 2 defa gitmişler...birazda Garanti ver diğer bankalarında hatası var bu durumda...bilgilerimi sürekli güncelliyorum hatta bu konuda çok titizim...önüne gelen farklı farklı adres yazmış banka bilgilerimde...bazılarının benle alakası yok adreslerin...bende Akbankada garantiyede dedim bu fazladan yazılan adresleri temizliyemiyormuyuz karışıyor sürekli...yok dedi ancak müşteri hizmetleri yapabiliyor....müşteri hizmetlerini aradım onlarda temizliyemiyormuş..ancak yeni adresi güncelliyorlar....hatta bankmatik kartım eski işyerime bağlıydı...akbanktan eski işyerime neo kart ekstresi geliyordu..dedim şunu düzeltelim o işten ayrıldım yeni işyeri adresimi girelim...onu bile giremediler..ancak maile gönderebliriz dediler..

kim yetkili anlamış değilim bu bankalarda...hesap açarken kart verirken asıp kesiyorlar...iş hizmete gelince Kaptanı bırak, gemide mürettebat yok...farelerle muhattap oluyoruz..en uygunu kartı şubeden teslim almak...kurye gönderilerini şubeden teslim alacağım dye talimat veriyorsun şubeye onlar kurye gelince seni arıyor...

Y580 de fiyatına göre iyi bir makina ama 2600 çokmuş...yurtdışı fiyatı 800 dolar = 1425 lira zaten vatandan indirimli fiyatı 2600 ise hiç alınmaz...

Genel olarak bakarsak Teknosadan Televizyon dışında bişey alınmaz..."20 taksit" olayı var televizyonlarda, onun dışında çok pahalı teknosa...ayrıca teknosadan aldığım panasonic plazmanın Hdmi girişleri 3 sene sonra bozuldu bunuda belirteyim (yenisini gene gittim teknosadan aldım o ayrı...) Gold ta çok pahalı ama ben vatandan NP700'ü 3200 liraya alırken Goldun desteklediği "Hızlıal.com" sitesinde makina 3400 lira ve Bonusa 3ay (Mart'a) ertelemeli 12 taksitti...şuan hızlıal.comda da kalmamış durumda...vatandan almasaydım ordan alacaktım...bimekstede bir türlü 3600-3700'ün altına inmedi...

İndirimleri yurtdışından da (https://www.digitec.ch/ adresinden) takip ediyorum (isviçrede bilimadamı olmayan akrabalar var da o bakımdan isviçre)... samsung, asus, msi, alienware falan.....hatta GTX680 li modellerlede kıyasladım makinayı...NP700'ü burdan alırken isviçre fiyatı 3600 liraya geliyordu yani yurtdışından bile ucuza aldım.. 3200 lira olmasa peşin almazdım...Aslında başta bu kadar aksilik yaşancağını ve Peşin alacağımı bilsem Türkiyeden laptop almazdım zaten...Biraz daha koyup 4-5 ay evvel Alienware getirtirdim paşalar gibi.. Zamanında Monster 4GB 680GT modelini 4000 liraydı 12 ay taksit birde bonus için taksit erteleme vardı, bu fiyat bu imkanlar çok çok uygundu ama benim Bonus kart kuryedeydi onuda kaçırdık...Zaten kasım sonuna doğru önsiparişler kapandı...Monster'da nasip olmadı bize :)

BU ARADA ŞİMDİ BAKTIM SAMSUNGUN YURTDIŞI FİYATI DÜŞMÜŞ: 16GB RAM ve 2x750 GB HDD li SAMSUNG NP700 G7C...3000 LİRAYA İNMİŞ...Zaten bize dandik modellerini kakalıyorlar...8gb ram 2x500 HDD....Kesin bizim türkler çıkarıyordur parçalarını (yurtdışından Michelin marka lastikle gelen arabalara Dunlop takıp, michelin'leri ayrı sattıkları gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: atayburak

bu bilgisayardan almak istiyenlere
    şu anda bimekste 3500 tl ve 350 tl hediye çeki ile satılıyor

yanlış olmuş. doğrusu
    mağazada 3750+%10 hediye çeki
    web de 3500(hediye çeki yok)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar>sağ tık>özellikler>GEelişmiş sistem ayarları>Gelişmiş sekmesinin altında Performans bölümü (ayarlar)>Gelişmiş>sanal bellek (Değiştir)> burda sanal bellek atayacağın harddiski seçip özel boyut diyorsun SSDnin 30mb altında herhangi bi değer gir... win8 de bildirim bölgesinde (masa üstü sağ alt köşedeki bayrak) işlem merkezine gidip orda disk alanı ile ilgili bildirimleri kapat demen lazım yoksa sürekli dolu disk diye uyarı verir win8' e ait bi özellik bu win 7 de registryde REGEDİT ten deiğiştiriyorsun bu ayarı google nasıl yapılacağı var.

Bahsettiğiniz yerde SSD'yi seçme şansım yok. Sadece C ve D sürücüleri gözüküyor çünkü. Win7'deyim.

bende win7 deyim? Alla Allah görünmesi lazım...O zaman denetim masası>yönetimsel araçlardan >bilgisayar yönetimine girip> disk yönetiminde> tüm diskler gözüküyor...8gb lık SSD nin üzerine gelip birim oluşturman lazım önce...sürücü harfide atıyorsun orda...ben öncelikli bir harddisk olarak kullanmayacağımdan Z: yaptım mesela...

Bende de orada gözüküyor ve aktif (gibi). Sürücü harfi atanmış mı anımsamıyorum ama.

önce yeni birim olustur diyeceksin sonra görüyordu..sonra sürücü harfi atayabilirsin

Diskin başındaki kısma sağ tıklayınca sadece "Dinamik Diske dönüştür" ve yanındaki kapasite falan yazan mavili bar'a sağ tıklayınca da "Birim sil" aktif, gerisi seçilemiyor.

• Arkadaslar benim gpu sicakligi oyunlarda 90 dereceyi buluyor.hw monitor gibi yada gpu z la baktigimda gpu fani hep sifir olarak gorunuyor. Cihazin arka soldan gayet hizli sicak hava atiliyor ama sag taraftan bir faliyet yok. Sorun ne olabilir acaba. Yada bu durum normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Arkadaşlar fifa13 ile fps değerleriniz nedir fraps programı ile bi ekran görüntüsü koyabilir misniz acaba ? Özeliikle 1366x768 çözünürlüğünde yaparsanız çok makbule geçer ?

sitesinde ekran kartının en çok oynanan oyunlar için FPS değerleri mevcut...fifa 2013 ultra çözünürlikte 244 fps diyor...yani rahat oynanan oyun denebilir...farcry 3 ultrada 16 FPS demiş ona yanarım

• quote:

quote:

Arkadaşlar fifa13 ile fps değerleriniz nedir fraps programı ile bi ekran görüntüsü koyabilir misniz acaba ? Özeliikle 1366x768 çözünürlüğünde yaparsanız çok makbule geçer ?

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-675M.70785.0.html

sitesinde ekran kartının en çok oynanan oyunlar için FPS değerleri mevcut...fifa 2013 ultra çözünürlikte 244 fps diyor...yani rahat oynanan oyun denebilir...farcry 3 ultrada 16 FPS demiş ona yanarım

Farcry3 bf3 ve maxpayne3 gibi oyunların grafik gücüne sahip değil o sitedeki verilere aldanmayın başlığa bakın daha yüksek fps alındığını göreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

Arkadaslar benim gpu sicakligi oyunlarda 90 dereceyi buluyor.hw monitor gibi yada gpu z la baktigimda gpu fani hep sifir olarak gorunuyor. Cihazin arka soldan gayet hizli sicak hava atiliyor ama sag taraftan bir faliyet yok. Sorun ne olabilir acaba. Yada bu durum normalmi?

Sorun yok sağ taraftaki işlemciyi soğutuyor oda fazla ısınmadığı için düşük devirde çalışıyor hepimizde aynı.
  • quote:

quote:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-675M.70785.0.html

Far cry 3'un optimizasyon sorulari var.Notebookcheck sitesinde de tartisilan bir konu. Bir adam 680 sli ile ultrada 25 fps aldigini soylemis. Bariz bir sorun var. Duzeltmelerini bekleyecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Bu laptop'un Radeon 7970m 3D modeli hala Türkiye'ye gelmedi. Bende NP700G7C-S02TR ürününe 700G7A'daki 3D ekran'ı takmayı düşündüm ürünler birbirinin aynısı hem çözünürlük hem de ölçü açısından. Samsung Live Chat'den Sinan Bey'e sordum. Böyle bir şey tarafımızdan test edilmemiştir ancak denendikten sonra bir fikir verilebilir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Ekranları değiştirsek + bir de 3D Vision Gözlüğü almak gerekiyormuş sanırım. Oyunları 3D oynamak ve Bluray 3D Filmleri izlemek mümkün olur mu?

3Dsi olanlar memnunlar mı bu konu hakkında da fikir verirseler çok iyi olur.
  • Bu başlıkta 3d modelini alan yok ama dediğiniz gibi 3d ekranlı modelin ekran kartını takarsanız ,3d olması ekranla alakalıdır ekran kartı 3d özelliği zaten destekliyor,sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Aralık 2012; 18:15:15 >
  • Far cry 3'ü saatlerce (Şöyle 10 saat falan) oynadım, herhangi bir sorun yok. Ya High'da ya da Ultra ayarlarda oynamıştım. Zalman marka biraz pahalı bir soğutucu kullanıyorum, bir kere teklemedi oyunda.
  • Selam
    íSSD yi SAKIN Win 8 de Initialize etmeyin !!!!!

Makinada bulunan 8 GB sandisk iSSD yi Windows 8 de initialize ederseniz HFS olan formatini (MAC OS formatidir) NTFS olarak bozarsiniz ve iSSD diskiniz Express cache olarak artik calismaz.
    Bu disk cikarilabilen bir disk olmadigindan bir MAC e baglayip tekrar HFS formatina dönme imkaniniz da bulunmaz. Benim gibi saatlerce Win 8 de HFS formati atan program arar durursunuz

iSSD yi Win 8 de kullanmak

sandisk.com a girip son driver i yükleyin.
    Herhangi bir Windows programi yüklemeyecektir
    program files altinda Diskkeeper Coorporation altinda Express cache denen bir folder oluşturacak
    admin modda dos prompt acip (elevated dos box) bu folder a girin
    ECCMD -info yazin
    cikan bilgilerde mounted yazıyor ve yüzde bilgileri veriyorsa sorunsuz olarak yüklemeyi basardiniz
    not mounted diyorsa son surucuyu yuklememis olabilirsiniz ya da dos promp u admin olarak açmadınız demektir

dediğim gibi sakin formatini bozmayin yoksa geri donus cok zor

• Onurcum sadece bu bilgiyi vermek için üye olduğundan dolayı teşekkür ediyorum, nietzsche yıllara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Onurcum sadece bu bilgiyi vermek için üye olduğundan dolayı teşekkür ediyorum, nietzsche yıllara.

:) saygılar

2003 den beri üyeyim de şifre problemi sebebiyle fresh account açmak zorunda kaldım...

bu arada yukarıda anlattığım şekilde Express Cache özelliğini aktif etmeyi başaranlar Windows Performance index in 5.9 tan 7.9 ciktigini görecekler

konvansiyonel mekanik HDD ye cache olarak bile SSD bağlarsanız sistem uçuyor kısacası

ben buna direk SSD takmayı denedim 2 farklı markayı da bios görmedi (corsair p3 ve kingston v200 ) o sebeple ssd taktığınızda Windows performance index kaç olur merak konusu.
  • Ya allaşkına bir el atın.

Biz Win7 x64 kullanıcıları olarak bu SSD'den bir şey anlama şansımız yok mu ?

Her halt açık ama benim cihazın HDD ışığı 3 dakikadan önce sönmüyor boot esnasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretended

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar>sağ tık>özellikler>GEelişmiş sistem ayarları>Gelişmiş sekmesinin altında Performans bölümü (ayarlar)>Gelişmiş>sanal bellek (Değiştir)> burda sanal bellek atayacağın harddiski seçip özel boyut diyorsun SSDnin 30mb altında herhangi bi değer gir... win8 de bildirim bölgesinde (masa üstü sağ alt köşedeki bayrak) işlem merkezine gidip orda disk alanı ile ilgili bildirimleri kapat demen lazım yoksa sürekli dolu disk diye uyarı verir win8' e ait bi özellik bu win 7 de registryde REGEDİT ten deiğiştiriyorsun bu ayarı google nasıl yapılacağı var.

Bahsettiğiniz yerde SSD'yi seçme şansım yok. Sadece C ve D sürücüleri gözüküyor çünkü. Win7'deyim.

bende win7 deyim? Alla Allah görünmesi lazım...O zaman denetim masası>yönetimsel araçlardan >bilgisayar yönetimine girip> disk yönetiminde> tüm diskler gözüküyor...8gb lık SSD nin üzerine gelip birim oluşturman lazım önce...sürücü harfide atıyorsun orda...ben öncelikli bir harddisk olarak kullanmayacağımdan Z: yaptım mesela...

Bende de orada gözüküyor ve aktif (gibi). Sürücü harfi atanmış mı anımsamıyorum ama.

önce yeni birim olustur diyeceksin sonra görüyordu..sonra sürücü harfi atayabilirsin

Diskin başındaki kısma sağ tıklayınca sadece "Dinamik Diske dönüştür" ve yanındaki kapasite falan yazan mavili bar'a sağ tıklayınca da "Birim sil" aktif, gerisi seçilemiyor.

Alıntıları Göster
    Selam

Makinada bulunan 8 GB sandisk iSSD yi Windows 8 de initialize ederseniz HFS olan formatini (MAC OS formatidir) NTFS olarak bozarsiniz ve iSSD diskiniz Express cache olarak artik calismaz.
    Bu disk cikarilabilen bir disk olmadigindan bir MAC e baglayip tekrar HFS formatina dönme imkaniniz da bulunmaz. Benim gibi saatlerce Win 8 de HFS formati atan program arar durursunuz

program files altinda Diskkeeper Coorporation altinda Express cache denen bir folder oluşturacak
    ECCMD -info yazin
    cikan bilgilerde mounted yazıyor ve yüzde bilgileri veriyorsa sorunsuz olarak yüklemeyi basardiniz
    not mounted diyorsa son surucuyu yuklememis olabilirsiniz ya da dos promp u admin olarak açmadınız demektir

win 7 için de geçerlidir............ BIR DISK OLARAK GOREMIYORUM NEDEN ACABA DIYIP DISK MANAGEMENT INITIALIZE YAPARSANIZ EXPRESS CACHE OZELLIGINI YITIRIR BASINIZA DA DERT ALMIIS OLURSUNUZ
    iSSD EXPRESS CACHE BIR HARDDISK DEGILDIR HARDDISKLERDE BULUNAN 64 MB 32 MB GIBI CACHLERE EXTREM PERFORMANS SAGLASIN DIYE TASARLANMIS BIR CHIP GIBI DUSUNEBILIRIZ
    FORMAT ATIP Z: DRIVE YAPAYIM ONUDA READY BOOST A KULLANAYIM DERSENIZ BUYUK IHTIMALLE GARANTIDEN DE DUSER MAKINA (BENCE) VE ESKI HALINE GETIRMEK ICIN 32 BIT BIR WIN KURULUP HFS FORMATTER GEREKECEKTIR

• O diske hiç bir şey yapmadım zaten ben, geldiği gibi duruyor açıkçası ama iSSD'nin HİÇ BİR farkını göremiyorum ben salt HDD bir sistemden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurorek

Selam

ECCMD -info yazin

vay be windows 8'e geçmiştim niye EC'i kullanamıyordum. Kullanmaya çalıştıtğımda bilgisayar hep takılıyordu sonra sildim kurtuldum. Şimdi bunu deneyeceğim.

• macdrive programı ile formatlayabilirsiniz hfs olarak
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.