Şimdi Ara

SAMSUNG NV8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makinenin özellikleri şöyle değermi bu parayı vermeye ??değer dersniz yarın alcağım artı 1 gb mp3 hediyeli, garantili vs.
    reklam olmasın diye vermiyorum adresini isteyen olursa online olursam pm atarım internetten araştırdım fiyat bulamadım galiba daha önce türkiyede satılmamış ama sadece tahmin bu .biraz uyuz bir durum yardım ederseniz sevinirim.

369 ytl kdv dahil

8 megapiksel resim çözünürlüğü
    • Schneider objektif
    • 3x optik zum
    • 2.5 inç (6.35 cm) LCD ekran
    • Smart Touch kullanıcı arayüzü
    • ISO 3200
    • ASR (Advanced Shake Reduction) gelişmiş sarsıntı azaltma sistemi
    • Auto Contrast Balance (Otomatik Kontrast Dengesi)
    • Image Noise Reduction (Noise Etkisi Azaltma)
    • Face Detection (İnsan Yüzü Tanıma) Teknolojisi
    • 14 hazır çekim senaryosu
    • 20MB dâhili bellek
    • 8GB kapasiteye kadar SD ve SDHC bellekkartı desteği
    • VGA (640 x 480 piksel) çözünürlükte saniyede 30 kare hız ile video kayıt
    • Successive Recording video kayıt özelliği
    • Video kayıtta 3x optik zum kullanabilme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcix -- 9 Şubat 2008; 15:13:34 >

• arkadaşlar iyi veya kötü bir fikir belirtirseniz sevinirim dün geceden beri herhangi bir yorum yapılmadı.
  • Dostum makine ve lensi iyi ama kullanışı çok da iyi değil. Aslında alışınca menüler vs. fena değil gibi ama arkadaşınız makineyi alıp resim çekmek istediğinde yada resimlerinize bakmak istediğinde ne olacak.

Çok daha iyi makineler var. Tercihinizi değiştirin bence...
  • nasıl yani kardeş tam anlayamadım resimlere bakmaktan kastettiğin çektiğimiz resimlere falan bakamıyormuyuz yani?? bir de senin önerin nedir kodağın bu konuda hem ucuza hem kaliteli verdiklerini belirtiyorlar ama tabikide canon ve nikon gibi devlerde var önerin ne cercevede olur
  • Bakılır çok çok büyük ihtimal ile ama karışık olsa gerek. @mcake± yorumundan ben bunu anladım.

Bence Canon'un a570'ine bi göz at. Mp3 dinleme özelliği yok ama onun yerine işine daha çok yarıyacak özellikler mevcut
  • hocam nv8 kullanmayanlar yorum yapıyor sanki
    1 hafta 10 gün içerisinde elime bir tane nv8 geçecek inşaallah o zman tam olarak sana ayrıntılı inceleme veririm.
    Ancak amca oğluna almanya dan aldırdım hayatında ilk defa kullandı diyebilirim ve hiç zorlanmadı sağ altta bir tuş var ona basıp sırayla geçiyorsun nesi zor analyamadım ama sen bilirsin ister bekle ister al istersen başka birşeylere bak
    almanya da fiyatı şu an 150 euro civarlarında...
  • 369 uçuk bi rakam 270 ytl + 2 gb sd var piyasada şu an.
    quote:

Orjinalden alıntı: savcix

arkadaşlar makinenin özellikleri şöyle değermi bu parayı vermeye ??değer dersniz yarın alcağım artı 1 gb mp3 hediyeli, garantili vs.
    reklam olmasın diye vermiyorum adresini isteyen olursa online olursam pm atarım internetten araştırdım fiyat bulamadım galiba daha önce türkiyede satılmamış ama sadece tahmin bu .biraz uyuz bir durum yardım ederseniz sevinirim.

369 ytl kdv dahil

8 megapiksel resim çözünürlüğü
    • Schneider objektif
    • 3x optik zum
    • 2.5 inç (6.35 cm) LCD ekran
    • Smart Touch kullanıcı arayüzü
    • ISO 3200
    • ASR (Advanced Shake Reduction) gelişmiş sarsıntı azaltma sistemi
    • Auto Contrast Balance (Otomatik Kontrast Dengesi)
    • Image Noise Reduction (Noise Etkisi Azaltma)
    • Face Detection (İnsan Yüzü Tanıma) Teknolojisi
    • 14 hazır çekim senaryosu
    • 20MB dâhili bellek
    • 8GB kapasiteye kadar SD ve SDHC bellekkartı desteği
    • VGA (640 x 480 piksel) çözünürlükte saniyede 30 kare hız ile video kayıt
    • Successive Recording video kayıt özelliği
    • Video kayıtta 3x optik zum kullanabilme

• @vural emre,
    sen napmışın hocam ya konuyu hortlatmışın. Bende diyorum noluyo, anlayamadım en başta ne 369ytl si diorum.
  • NV8 anakonusundan devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.