Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Anlatabildiysem ne mutlu bana. Yine yardım edebileceğim bir şey olursa beklerim.

açıkcası 300ytl-350ytl ye alınabilecek en iyi cihazlardan biri gibi geldi bana...

270 YTL !!! bu fiyata bu özellikler bedava yahu gün geçtikçe seviyorum aleti... 270 YTL olduğu için bu aralıktaki makineler arasında rakipsiz... aslında dediğin gibi 300-350 liralık makinelere kök söktürüyor bu fiyat civarında alınabileceklerden en iyisi hatta bazı özellikleri yüzünden en alınabilir olanı

• quote:

Orjinalden alıntı: özgüç

quote:

Geçmiş olsun. Acaba hızlıca kapattın diye mi kırıldı, yoksa yavaşçacık kapattın diyemidir. Onu hatırlıyormusun. Bu tarz bazı kilitler yavaş kapatırkende kırılabiliyor.
    quote:

gözüm aydın gelmesiyle flaşı ilk bozan ben oldum,flash hakikaten çok dadik ya hemen kırıldı ve artık hep açık kalacak :( japonla kopan parçayı yapıştırayım dedim ama olmadı

hocam ilk önce flaşı açmamaya başladı yani atıyodu flash ama ben elimle kaldırmak zorunda kalıyodum,daha sonra hızlıca kapattım ve flash hep açık kalmaya başladı,neyse artık mecbur böyle kullanıcaz...

hata sende boşuna dandik deme flaşa çok nazik ve makinayı bana sevdiren çok tatlı bi özelliği... eski fotoğraf makinalarını andıran retro tasarıma katılan muhteşem bi detay bence siz iyi davranırsanız yıllarca hiç bişey olmaz

ayrıca aletin full metal kasa olması da çok hoşuma gitti belirtmeden geçmeyeyim dedim... çoğu makina gibi önü metal arkası plastik değil komple metal ve o siyah rengi ile de 4*4 lük

• Biz böyle alın diyoruz ama hepsiburada nın stokları bitince bir daha kimse bulamayacak bu makineyi. Eski üretim olduğu için üzerine bir sürü NV üretildi. Piyasa da da hep onlar var. Sirkeci, eminönü gezdim ve bu makineyi bulamadım. Hep diğer NV ler var dükkanlarda.
    Her zaman derim: Fotoğraf makinelerinde ne varsa eskilerde var. Yenilere asla para harcamaya değmez şu anda.
    Ve bir de bundan sonra hep diyeceğim şey; Bu NV8 in üzerinde Canon NV8 yazsaydı fiyatı 500 ytl idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

quote:

Geçmiş olsun. Acaba hızlıca kapattın diye mi kırıldı, yoksa yavaşçacık kapattın diyemidir. Onu hatırlıyormusun. Bu tarz bazı kilitler yavaş kapatırkende kırılabiliyor.
    quote:

gözüm aydın gelmesiyle flaşı ilk bozan ben oldum,flash hakikaten çok dadik ya hemen kırıldı ve artık hep açık kalacak :( japonla kopan parçayı yapıştırayım dedim ama olmadı

hocam ilk önce flaşı açmamaya başladı yani atıyodu flash ama ben elimle kaldırmak zorunda kalıyodum,daha sonra hızlıca kapattım ve flash hep açık kalmaya başladı,neyse artık mecbur böyle kullanıcaz...

hata sende boşuna dandik deme flaşa çok nazik ve makinayı bana sevdiren çok tatlı bi özelliği... eski fotoğraf makinalarını andıran retro tasarıma katılan muhteşem bi detay bence siz iyi davranırsanız yıllarca hiç bişey olmaz

ayrıca aletin full metal kasa olması da çok hoşuma gitti belirtmeden geçmeyeyim dedim... çoğu makina gibi önü metal arkası plastik değil komple metal ve o siyah rengi ile de 4*4 lük

allahım ya sanki basit bişey değil flaş ben üstüne oturup kırdım...arkadaşlar flash ın açılan kısmı plastik o yüzden dandik işte ah orasıda metal olsaydı yaşarmıydım bu olayları :(

• bu arada flash olayı yeni alacakarkadaşları sakın makineden soğutmasın çünkü alet tam bir fotograf canavarı :)
    flash için servise götüreceğim bakalım neler yapabilicekler...
  • Flaşı elle açman ilginç ama. Acaba makinede flaşının kapalı olduğu anda açık olması gerektiğini düşünüp ellemi zorladın açılsın diye.
  • Bi kaç fotoda benden.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

• ISO400 tam boyut fotoları alabilirmiyiz

rapid yada benzer depolama sunucularına.Bir arkadaşıma alabiliriz
  • quote:

Flaşı elle açman ilginç ama. Acaba makinede flaşının kapalı olduğu anda açık olması gerektiğini düşünüp ellemi zorladın açılsın diye.

makine açık foto çekim modunda,foto çekiyorum kapak açlılıyor fakat yarısına kadar kalanı benim elle açmam gerekiyordu,biraz öyle çektim daha sonradan makineyi kapattım flash ıda kapatıcaktım kapanmadı,ben kapatmaya uğraştım ama o yine açıldı,umarım kont bu konuda yardımcı olur yarın servisine bırakıcam...
  • quote:

Biz böyle alın diyoruz ama hepsiburada nın stokları bitince bir daha kimse bulamayacak bu makineyi. Eski üretim olduğu için üzerine bir sürü NV üretildi. Piyasa da da hep onlar var. Sirkeci, eminönü gezdim ve bu makineyi bulamadım. Hep diğer NV ler var dükkanlarda.
    Her zaman derim: Fotoğraf makinelerinde ne varsa eskilerde var. Yenilere asla para harcamaya değmez şu anda.
    Ve bir de bundan sonra hep diyeceğim şey; Bu NV8 in üzerinde Canon NV8 yazsaydı fiyatı 500 ytl idi.

sen ne diyosun hocam ben 400 YTL yi gözden çıkarmıştım dandik ixus75 için düşünün yani ixus75 i aldım inceledim nv8 in yanında ixus75 dandik yani canon nv8 olsaydı aynen dediğin gibi 500 hatta 600 olurdu !

ben de bunu görür görmez aldım hepsiburada dan dediğin gibi eskilerde olay... ilerde bulamam ve şu illet ötv den önce bence çok çok çok bulunmayacak bir fırsatı değerlendirdik arkadaşlar

özgüç hoca yani bi daha diyeyim anlamamakta direniyosun sen hatalı kullandıysan flaş dandik mi demek şimdi hem çelişkili konuşuyosun durduk yere sen bişey yapmadan kapatmaya çalıştın o kapanmadı hep açılmaya başladı öyle mi?? sen elinle kapalıyken zorlamadın yani??? neyse dediğin gibi olsun da sendekinden başka alette böyle bir sorun olmadı şimdiye kadar bendeki de sağlam ve kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi kullanırsan yıllarca kullanırsın yani dandik falan değil doğal olarak senin dandik işte bozuldu demen ve bu doğrultuda diretmen ne sana ne bana bişey kazandırır bu güzel makinayı alacakların midesini bulandırırsın en fazla ve gerek yok flaşı kırdım demiyosun da dandik diyosun yani pes !! ben başka bişey demiyorum bu konuda

"allahım ya sanki basit bişey değil flaş ben üstüne oturup kırdım..." ben sana böyle bişey demedim dediğimi düşünüyosan çık oku !! bi daha aynı üslupla çocukça cümlelerle yazı yazma bana ben de sana benzer cevabımı veririm !! sinirlendirme insanı durduk yere benim sana bişey dediğim yok gidersin yaptırırsın teknik servisine...

inşallah sorunun hallolur dediğim gibi bişeyi buraya yazarken 10 kere düşün hemen herkesin yaptığı gibi kaliteli bir forum ortamı isiyorsan ve diğer bu makinayı alacak arkadaşlara faydamız dokunsun istiyosan "objektif" olmakta fayda var...

• Benimde NV8 i almadan önce elime bir İxus 75 geçmişti. Satışına aracılık yaptığım ixus 75 i bende kurcaladım. Tam bir bas çek model ixuslar. Genelde herkes şöyle düşünür yeni makine alırken. Bas-çek süper çıksın fotoğraflar. Halbuki öyle değil. Biraz işçilikle olur güzel fotoğraflar. O nedenle işçilik yapacak makine lazım bu işten zevk alarak resim çekmek için.
    NV8 in menüsü de çok zevkli, kurcalaması bile hoşuma gidiyor benim.
    Canon İxus a dayamış güzel bir ekran büyüklüğü, itelemiş piyasaya. Ekran menüsü bile siyah-beyaz eski tv ler gibi. Biraz renklendirmeye bile üşenmişler.
  • Arkadaşlar makine gerçekten güzele benziyor ama makineyi bir ay kadar kardeşim kullanacak ve o biraz sakardır ne yazıkkiflaş gerçekten çabuk bozulabiliyormu bozma ihtimali varda Ayrıca pil süresi ne kadar gidiyor bu konu hakkında mesaj bulamadım varsada göremedim....
    Makinenin gerçekten çok güzel olması lazım ama kafama takılan tek sorun pil, 13-14 saatlik bir yolculuk yaparken yarı yolda bırakmasından korkuyorum yedek pil fiyatlarınada 50 milyon yazılmış bu fiyatlar gerçekmi Çok soru sordum ama son olarakta piyasada pil bulabiliyormuyuz... Bir de bu gerçekten sonMakine Teknosa ve gold da yok hepsiburada haricinde temin etme imkanımız varmı???

Herkese İyi Geceler...

• quote:

Benimde NV8 i almadan önce elime bir İxus 75 geçmişti. Satışına aracılık yaptığım ixus 75 i bende kurcaladım. Tam bir bas çek model ixuslar. Genelde herkes şöyle düşünür yeni makine alırken. Bas-çek süper çıksın fotoğraflar. Halbuki öyle değil. Biraz işçilikle olur güzel fotoğraflar. O nedenle işçilik yapacak makine lazım bu işten zevk alarak resim çekmek için.
    NV8 in menüsü de çok zevkli, kurcalaması bile hoşuma gidiyor benim.
    Canon İxus a dayamış güzel bir ekran büyüklüğü, itelemiş piyasaya. Ekran menüsü bile siyah-beyaz eski tv ler gibi. Biraz renklendirmeye bile üşenmişler.

+1905 valla kıyıdan döndüm gidicekti ayaküstü 400 kaat 130 u cebimde kaldı yetmedi 400 lükten iyi bi makinem oldu... süper süper

blackcity flaşının benzer yapıda olduğu modelleri teknosalarda incelemeni tavsiye ederim orada teşhir ürünlerindeki bile bozulmamışsa ki ben denedim nv24hd yi 3 farklı teknosa da (nv8 i almadan önce) ve hepsi çalışıyodu flaşları sorunsuzdu... tak atıyor flaş istediği zaman fotoğraf çok tatlı yaaa

"Makinenin gerçekten çok güzel olması lazım" demişsin bi de emin ol öyle yaw kimse inanamıyo bu fiyata ama hakkaten öyle

pil olayımız malesef öyle tek olan yerde de pil 50 kaat daha ucuza getirtebilen varsa bu pilleri paylaşırsa sevinirim zira ben de 1 yedek almayı düşünüyorum fiyat makul olursa

bu arada bırak teknosayı falan gir hepsiburadaya kart hediyesiyle beraber al kılıfı da içinden çıksın oohhh ver 270 liracık rahat et adresine gelsin açılmamış kutusunda ilk açan sen ol... gerek yok sağda solda aramaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 22 Temmuz 2008; 2:18:52 >

• Ben yedek pil siparişini dışardan verdim. 25 ytl. İki haftaya kalmadan elimde piller. Pil isterseniz sizede getirtebilirim.
  • Pilin dayanıklılığı 200 adet çekim klavuzda.
    Ben o nedenle kendime 2 adet yedek sipariş verdim. Toplam 3 adet pil sorunsuz bir kullanım sağlar her yerde.

quote:

Orjinalden alıntı: blackcity

Arkadaşlar makine gerçekten güzele benziyor ama makineyi bir ay kadar kardeşim kullanacak ve o biraz sakardır ne yazıkkiflaş gerçekten çabuk bozulabiliyormu bozma ihtimali varda Ayrıca pil süresi ne kadar gidiyor bu konu hakkında mesaj bulamadım varsada göremedim....
    Makinenin gerçekten çok güzel olması lazım ama kafama takılan tek sorun pil, 13-14 saatlik bir yolculuk yaparken yarı yolda bırakmasından korkuyorum yedek pil fiyatlarınada 50 milyon yazılmış bu fiyatlar gerçekmi Çok soru sordum ama son olarakta piyasada pil bulabiliyormuyuz... Bir de bu gerçekten sonMakine Teknosa ve gold da yok hepsiburada haricinde temin etme imkanımız varmı???

Herkese İyi Geceler...

• NV8'imle gözüm üstünüzde bilesiniz.

• Bugün servise gönderdim onlarda kont bilişim e gönderecekler,bakalım ne olucak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

Gerçekten çok başarılı fotolar
    ben gece çekimlerine alışamadım daha
    bu fotoları çeken arkadaş hangi ayarlarda çektiğini söyleyebilir mi acaba?

Hocam fazla bir uğraşa gerek yok.Scene modundan gece modunu seçiyoruz.Ayarlardan pozlama süresine 10sn yi seçiyoruz.Ayrıca makinayı sabit tutmak gerekiyor.Bunun içinde ya tripot gerek yada biryerlere yerleştireceksin.

Bunlar benim ilk gece çekimlerim.Daha amatör çekimler yani.Makinama aşığım

• arkadaşlar merhaba yaklaşık ben de 2 aydır makina arıyorum oğlum doğmadan makina almak istedim hepsiburadanın rezilliği yüzünden olmadı.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd96874 alamadım ve şu an yeni sipariş verdim ama aklım hala onda. ne dersiniz.

neyse nv8 siparişi verdikten sonra bu topic gözüme çarptı.makro çalışmalar gayet başarılı.kafama 2 konu takıldı.bunların pillerini sağda solda bulamadım pil ömrü ne kadar gider pil ömrü bitince ne yapılır.bu sebepten batarya yerine pil kullanılan makinalar daha iyi olmaz mı?bunun dışında sarı biterse deniliyor o önemli değil artık nereye gitseniz mutlaka şarj yapabilme imkanı var kaldıki laptoptan bile sarj yapılıyor.

diğer konu kullanım kitapçığında gösterilen kumanda neden gelmiyor ya da neden o kumandayı parayla bile olsa temin edemiyoruz.bu çok kızdığım bir konu eğer bir ürün satılıyorsa herşeyi ile almak isterim ve de kullanmak.ama ne yazık ki parayla almak istesek bile sanırım temin edemiyoruz.

neyse herkese güle güle kullanmak dileklerimle...

son bir soru bu makinada enstantane deklanşör hızı ayarı ile oynamak mümkün mü???enstantane/ deklanşör aynı şey değil mi?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xl_ocean -- 22 Temmuz 2008; 10:47:32 >

• ayrıca yazdırma işlemi nasıl oluyor..DPOF ve Pict Bridge gibi terimler var tam işlevlerini anlayamadım bir tanesi hafız kartı bağlanarak sanırım diğeri makina bağlanıp yapılabiliyor.

ben yazıcı olarak illa samsung mu kullanmam gerekiyor yoksa hafıza kartını kullanarak başka ucuz markaların yazıcılarını kullanabilirmiyim???

http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=199 linkte markaların yazıcıları var ama benhttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=199&sp=brand=samsung bunlardan birini mi almam lazım çözemedim...

genel olarak bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.