Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 çekim güzel pil iyi dayanır AKINLASINN dışarıdan nereden getirdin pilleri eğer bu makineyi alacaksam en az 2 tane pilim olsunki gönlüm rahat olsun
  • Hayırlı olsun şimdiden "xl_ocean"
    Gelecek olan miniğe de hayırlarla inşallah, Allah analı, babalı büyütür.
    enstantane 1 fotoğrafta çekimin ve kadar süreceği gibi birşey. Diyelimki 1 saniye ayarlarsan, 1 saniye içindeki tüm hareketi bir fotoğrafa döker. 15 saniye dersen 15 saniyelik hareketi fotoya döker. Bunun artıları da vardır, eksileri de. Yerine göre lazım oluyor ama bazı uyman gereken kuralları var.
    Gelelim pil konusuna. Klavuzda yazana göre 200 adet resim çeker deniyor. Biraz makineyi kurcalamakla bu sayı 180 lere düşer gibi. Bir makine için sayı çok az bence. Ama işte pilleride minicik yapmış adamlar. (Fuji F30 um 550 resim çekerdi, ah ah) Eminönü, sirkeci piyasasını gezdim ve bu makineye uygun pili bulamadım. O nedenle dışarıdan kendime 2 adet sipariş verdim. 2 hafta sürüyor gelmesi. Tanesi 25 ytl. Düşünürseniz sizin içinde ayarlayabilirim.
    Yazdırma içinde Pict Bridge özelliği olan yazıcılara direk bağlanarak bilgisayarı kullanmadan yazdırma özelliğidir. Bizin NV8 için sadece samsunglar mı yoksa tüm Pict Bridge özelliği olan yazıcılar oluyormu onu tam bilmiyorum. Ara bağlantı kablosu acaba bizim Usb kablosumudur araştırmak lazım.
    Kumanda içinde klavuzda ek aksesuar olarak göstermişler. Kutudan çıkmaması bir kandırmaca değil. Zaten 275 ytl lik bir cihazda da kumanda çıkmayı versin. Ama aaraştırıyorum bu kumanda dan alacağım bende. Burada pahalı olursa dışardan bakarız.

quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

ayrıca yazdırma işlemi nasıl oluyor..DPOF ve Pict Bridge gibi terimler var tam işlevlerini anlayamadım bir tanesi hafız kartı bağlanarak sanırım diğeri makina bağlanıp yapılabiliyor.

ben yazıcı olarak illa samsung mu kullanmam gerekiyor yoksa hafıza kartını kullanarak başka ucuz markaların yazıcılarını kullanabilirmiyim???

http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=199 linkte markaların yazıcıları var ama benhttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=199&sp=brand=samsung bunlardan birini mi almam lazım çözemedim...

genel olarak bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 22 Temmuz 2008; 17:00:34 >

• Pilleri hong kong tan gelecek. Aslında sayıyı biraz fazla tutabilsek pil fiyatı biraz da aşağı düşer. Kargosu çok tutuyor meretin.
    Getiren kişi güvenilir adam. Daha önce kendisinden Fuji F30 ve Fuji F50 getirtmiştim. Parayı önce alıyor ama dediği sürede getiriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: blackcity

200 çekim güzel pil iyi dayanır AKINLASINN dışarıdan nereden getirdin pilleri eğer bu makineyi alacaksam en az 2 tane pilim olsunki gönlüm rahat olsun
  • "feath"
    exif bilgilerini karıştırmayalım.
  • Kumandanın sahtesini buldum gibi. Orjinali gibi değil tipi ama tuş sayıları ve simgeleri aynı.
    Fyatı da hoşuma gitti. Bir kaç saat daha araştırayım, bulamazsam orjinali gibi olanı bunu alacağım.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Hayırlı olsun şimdiden "xl_ocean"
    Gelecek olan miniğe de hayırlarla inşallah, Allah analı, babalı büyütür.
    enstantane 1 fotoğrafta çekimin ve kadar süreceği gibi birşey. Diyelimki 1 saniye ayarlarsan, 1 saniye içindeki tüm hareketi bir fotoğrafa döker. 15 saniye dersen 15 saniyelik hareketi fotoya döker. Bunun artıları da vardır, eksileri de. Yerine göre lazım oluyor ama bazı uyman gereken kuralları var.
    Gelelim pil konusuna. Klavuzda yazana göre 200 adet resim çeker deniyor. Biraz makineyi kurcalamakla bu sayı 180 lere düşer gibi. Bir makine için sayı çok az bence. Ama işte pilleride minicik yapmış adamlar. (Fuji F30 um 550 resim çekerdi, ah ah) Eminönü, sirkeci piyasasını gezdim ve bu makineye uygun pili bulamadım. O nedenle dışarıdan kendime 2 adet sipariş verdim. 2 hafta sürüyor gelmesi. Tanesi 25 ytl. Düşünürseniz sizin içinde ayarlayabilirim.
    Yazdırma içinde Pict Bridge özelliği olan yazıcılara direk bağlanarak bilgisayarı kullanmadan yazdırma özelliğidir. Bizin NV8 için sadece samsunglar mı yoksa tüm Pict Bridge özelliği olan yazıcılar oluyormu onu tam bilmiyorum. Ara bağlantı kablosu acaba bizim Usb kablosumudur araştırmak lazım.
    Kumanda içinde klavuzda ek aksesuar olarak göstermişler. Kutudan çıkmaması bir kandırmaca değil. Zaten 275 ytl lik bir cihazda da kumanda çıkmayı versin. Ama aaraştırıyorum bu kumanda dan alacağım bende. Burada pahalı olursa dışardan bakarız.

quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

ayrıca yazdırma işlemi nasıl oluyor..DPOF ve Pict Bridge gibi terimler var tam işlevlerini anlayamadım bir tanesi hafız kartı bağlanarak sanırım diğeri makina bağlanıp yapılabiliyor.

ben yazıcı olarak illa samsung mu kullanmam gerekiyor yoksa hafıza kartını kullanarak başka ucuz markaların yazıcılarını kullanabilirmiyim???

http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=199 linkte markaların yazıcıları var ama benhttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=199&sp=brand=samsung bunlardan birini mi almam lazım çözemedim...

genel olarak bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum.

teşekkürler bilgiler için ancak ben pilin toplam ömründen bahsettim bu tür cihazlara 5 yıl kullanım ömrü veriliyor en az beni 5 yıl idare eder mi bu pil acaba???

ayrıca ben pil ve kumanda isterim nasıl yapalım???

• "xl_ocean" ben kumanda işini bir yapayım. Kendime sipariş vereceğim bu gün. Gelsin ben bakayım uyumluluk ile ilgili bir sorunu yoksa burdan zaten mail atarım. İsteyen olursa buradan toplu olarak hallederiz. Pil için ise 25 ytl şimdilik. İstersen hesap numarama para aktarabilirsiniz. Piller 2 hafta sonra gelecek. Geldiğinde size ulaştırırım pilinizi. eğer erken para aktarırsanız getirteceğim kumandanın yanına pillerinizi ekleriz. Aynı anda gelirler.
  •  <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
  • Az önce kumanda siparişi verdim. Gitti paracıklarım yine.
    "özgüç" resim güzelmiş. İso yu keşke 100 yada 200 tutsaymışın.
  • arkadaşlar biliyorum 31413242354235356454234 kez soruldu ama herkes kendi makinesini önerdi. iki makineninde artı ve eksilerine bakıp hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz? bunlardan biri nv8 diğeri a570 IS. şimdiden teşekkürler.
  • Ben söylüyorum ama sen inatla sormaya devam ediyorsun :)
    Sensör büyüklüğü nedeni ile Samsung NV8. Sensör büyüklüğü önemli bir konudur. Sensörü 1/2,5 olan makineye ben 1 lira bile vermem mesela. Makine araştırırken bile makine ağzı ile kuş tutsa ama sensörü küçük olsa yine almam. Ama bedava olsa düşünebilirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: feath

arkadaşlar biliyorum 31413242354235356454234 kez soruldu ama herkes kendi makinesini önerdi. iki makineninde artı ve eksilerine bakıp hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz? bunlardan biri nv8 diğeri a570 IS. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Ben söylüyorum ama sen inatla sormaya devam ediyorsun :)
    Sensör büyüklüğü nedeni ile Samsung NV8. Sensör büyüklüğü önemli bir konudur. Sensörü 1/2,5 olan makineye ben 1 lira bile vermem mesela. Makine araştırırken bile makine ağzı ile kuş tutsa ama sensörü küçük olsa yine almam. Ama bedava olsa düşünebilirim.
    quote:

arkadaşlar biliyorum 31413242354235356454234 kez soruldu ama herkes kendi makinesini önerdi. iki makineninde artı ve eksilerine bakıp hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz? bunlardan biri nv8 diğeri a570 IS. şimdiden teşekkürler.

ama nv8 in is si digital diolar. fazla bi dezavantaj mı?

• quote:

"feath"

anlayamadım?
  • Zaten ben hiç NV8 in IS ini övmüyorum. Büyük sensörün yanında Optik IS bence çok daha az önemli. IS olunca gerçekten titreşim önlenilip güzel fotolar çekildiğini düşünmeyin. Titreşimi önlemek kullanıcıda biter. IS olsun yada olmasın. Yeni makinelerin satış stratejileri bunlar işte. Benim her zaman bahsettiğim bu. İyi özelliği çıkarıp yer,ne göz dolduran başka özellikler koyup satıyorlar makineleri.
    Mesela efsane olarak bahsedilen Fuji F30 ve F31fd nin IS i yoktu. Ama büyük sensörleri vardı.
    Seçim sizin.
  • şu exif le ne anlatmak istediğini de bi sölesen tam süper olacak
  • Bu konuya bir mesajın eklendi ve silindi.
    Benim bir önceki sayfada sarı suratlı topun croplu halini mesajına ek yapıp exif bilgilerini atmışsın. Photoshop ta oynanmış gibi bir exif göstermişsin.
    Halbuki o resimde oynama hiç yok. Photoshopunda yok zaten.
    Tabi sonra mesaj buradan silinmiş ben cevap yazarken.
    Neyse önemli değil zaten, silinmiş gitmiş.
    quote:

quote:

"feath"

anlayamadım?
  • quote:

Bu konuya bir mesajın eklendi ve silindi.
    Benim bir önceki sayfada sarı suratlı topun croplu halini mesajına ek yapıp exif bilgilerini atmışsın. Photoshop ta oynanmış gibi bir exif göstermişsin.
    Halbuki o resimde oynama hiç yok. Photoshopunda yok zaten.
    Tabi sonra mesaj buradan silinmiş ben cevap yazarken.
    Neyse önemli değil zaten, silinmiş gitmiş.
    quote:

quote:

"feath"

anlayamadım?

kusra bakma yanlış yere yazdım. başka bi siteye yazıodum. kusra bakmayasın. sonra hemen sildim zaten

saygılar...

• Estağfurullah.
    Bende o nedenle kısa bilgi geçtim ilk mesajda.
  • Arkadaşlar selam,
    Ben de bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum. Daha önce hiç dijital fot. makinem olmadı ve bu ilk olcak. Size göre belki önemsiz gelebilir ama bir sorum olacaktı. Bu modelin şarjının az gittiğini okudum, acaba doğru mudur? Ve bir de pilleri AA olmadığı için yanımızda yedek pili taşıyamayacak mıyız? BAtaryası makineye entegre mi oluyor acaba? yoksa yedek pilleri var da farklı bir pil mi? yardımcı olabilir misiniz?
    Tşkler..
  • Aleykümselam.
    Benim daha önce bir sürü makinem oldu ve arada alım satım işleri de yaptım. Öncelikle diyeceğim şu an piyasa da lınabilecek en iyi makinedir.
    Pili konusuna gelince klavuzda yazan 200 adet çekim kadar bataryanın yeteceği. Günlük çekimler için yeterli olur bu sayı. Ama ben kendim için düşününce Bazen gittiğim tatillerde şarj cihazı yanımda olmayabilir her zaman. O gibi durumlarda yedek batarya ihtiyacı duyacağımı düşündüm. Araştırdım ve burada 55 ytl ye orjinal batarya bulunabiliyor. Ama ben şansımı dışardan yan sanayi pillerde kullandım ve 25 ytl ye daha yeni satın aldım. Daha önce başka makinem için dışardan pil getirtip kullanmıştım. Orjinalini aratmamıştı bana. O nedenle yine şansımı dışardan yan sanay, bataryadan yana kullandım.
    Batarya şeklide aynı cep telefonlarındaki gibi. Makineyi tak fişe içindeki batarya dolsun şeklinde. İstediğim zamanda söküp değiştirebileceğin şekilde. Ayrıca kutu içerisinden bilgisayardan şarj alabilmesi için USB kablosuda çıkıyor. Bilgisayara da bağlarsan fotoğraf makinesini şarj edebiliyorsun. Kutu içeriğinde bir de güzel çantası var.
    quote:

Orjinalden alıntı: neo00

Arkadaşlar selam,
    Ben de bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum. Daha önce hiç dijital fot. makinem olmadı ve bu ilk olcak. Size göre belki önemsiz gelebilir ama bir sorum olacaktı. Bu modelin şarjının az gittiğini okudum, acaba doğru mudur? Ve bir de pilleri AA olmadığı için yanımızda yedek pili taşıyamayacak mıyız? BAtaryası makineye entegre mi oluyor acaba? yoksa yedek pilleri var da farklı bir pil mi? yardımcı olabilir misiniz?
    Tşkler..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.