Şimdi Ara

SAMSUNG nx2000 vs FUjifilm x-a1 yada x-m1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, aynasız olan bu iki makine de samsung ozellik olarak fujiyi geçiyor ama gerek lens, gerek sensor farklılıkları resimde ki kaliteyi canlılığı etkilediği için bu iki modelde karar vermekde zorlanıyorum, kullananlar arkadaslar varsa rica etsem yorumlarınızı alabilimiyim, saygılar

• Samsung un oyuncakları çok ama fuji fotoğraf çeker. Eşime nx300 kendime x100s aldım, nx300de güzel makine ama x100s bambaşka bişey. Ben fuji tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Samsung un oyuncakları çok ama fuji fotoğraf çeker. Eşime nx300 kendime x100s aldım, nx300de güzel makine ama x100s bambaşka bişey. Ben fuji tavsiye ederim.

aynı dusunceye sahip oldugum ıcın bu konuyu actım fakat kuzenime nx2000 siparişi verdim, x100s gerçekten cok iyi nx2000 fiyatının iki katı olmasa direk onu alırdım , yorum için teşekkür ederim saygılar
  • X100s in yanında x a1 de o kadar iyi değil ama yeni nesil fuji aynasızlar özellikle keskinlik ve yüksek iso performansında her türlü crop makineden daha iyiler.

• Xa1 in ikli kitleri var 16-50 50-230 gibi böyle birşey 20-50 lili samsung tan daha ucuza geliyorhem samsungta ayar tekeri yok herşey dokunmatik insan yavaşlıyor bu samsungun dejavantajı ancak samsung ta lensler çok ucuz mesela bir nx 1100 alıp çift lens olrak yanına bir 45mm ekleyip süper fotoğraflar çekebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdarbagtr20

Xa1 in ikli kitleri var 16-50 50-230 gibi böyle birşey 20-50 lili samsung tan daha ucuza geliyorhem samsungta ayar tekeri yok herşey dokunmatik insan yavaşlıyor bu samsungun dejavantajı ancak samsung ta lensler çok ucuz mesela bir nx 1100 alıp çift lens olrak yanına bir 45mm ekleyip süper fotoğraflar çekebilirsiniz

ürün elime ulaştı ayar tekeri hakikatten çok saçma, dokunmatik bozuldumu kaldır çöpe at makineyi, aynı zamanda dediğiniz gibi yavaşlatıyor adamı, keşke hakkımızı fujiden yana kullansaydık, ürün oyuncak gibi duruyor elimde, bu arada d7000 kullanıyorum belki ondandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.