yorumlarda olu pıxel cok cıkıyo yazmıslar alacak olanlar dıkkatlı olsun derım fıyat guzel |
Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24'inç 2299
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
güzel fiyatlı güzel monitör. FullHD için 24" ideal. 27" almayın güzel olmuyor.
ölü piksel olayı zaten amazon olduğundan sıkıntısız.
Link bulamayanlara da linki ben vereyim.
amazon
Samsung Odyssey G3 24 inç 1 ms VA 144 Hz Full HD Display Port HDMI Freesync Premium Has Pivot Çerçevesiz Gaming Monitör LF24G35TFWMXUFhttps://www.amazon.com.tr/Samsung-Odyssey-Freesync-%C3%87er%C3%A7evesiz-LF24G35TFWMXUF/dp/B09N9HKPGQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 19 Temmuz 2022; 12:34:37 > -
ghosting mevzusu çok mu rahatsız eder acaba.normal bir gamerim
-
Bende var 1800'e vereyim
-
Alma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
al kardeşim va curved kullanıyorum msi almadan önce alma oynanmaz oynamazsın vs gibi çok boş yorumlar yapıldı ama öyle bi durum yok :D
kullanmayanlar alma kullananlar al diyor işte öyle bi durum
keza aynı panel msi samsung kullanıyor hiç yaşamadım daha ölü piksel ghosting 2 yıldır. ayrıca bu fiyata böyle monitör yok galiba bence kaçırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 20 Temmuz 2022; 14:37:18 > -
hocam oddyysey g3 de kronik ghosting varmış.direk bu modele özgü.panelle ilgisi yok galiba.bende panel ayırt etmiyom
-
benim oğlana az önce sipariş verdim. ghosting mosting sallamadı valorant oynuyor. pivot olması 1ms 144 hz olması yeterli gedli bize. gosting testlerine baktım evet var ama olmayanların fiyatları da çok yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 20 Temmuz 2022; 15:16:57 > -
bende var bu monitörden. ghosting olayı can sıkıcı, bir tane ölü pixel (sıkışmış pixel de olabilir her renkte çıkmıyor) çıktı ama benim kediler kutunun içindeki köpükleri iki dakikada imha ettikleri için iade edemedim, pek tavsiye etmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rakıplere gore bu modelın fıyatının uygun olması olu pıxel cıkma ıhtımalı baya fazla yorumlarda agırlıklı pıxel hatası var bır de ghostıg sorunu var belkı de stok erıtmek ıcın fıyat daha uygun rakıplere gore
-
salı sipariş verdim pazar kargo diyordu ama kargoya vermişlerbugün. fakat kargo aras. büyük ihtimal bi anlaşma kampanya falan var distrübütörle falan direk gönderim olabilir. bakalım glince anlayacağz
-
Bende bu modelin 27 inci var . Ölü pksel ve ghosting yok bendekinde . Bu fiyata çok iyi fiyat. En onemli tarafi renkler dogal ve gözü yormuyor. O yuzden tavsiye ederim . Tek eksigi joystic yok ama gözü yormadigi için surekli renk ayari yapmiyorsunuz. Ben bundan once philipsin benzer fiyattaki monitörünu kullaniyordum gözü cok yoruyordu sürekli surekli renk ayarliyordum.
Bu monitör daha pahalı olan rakiplerinden daha üstün. Renkler dogal ve gözü yormuyor
Başka alıp kullanan deneyen varmı ?
-
Monster aryond 27 inc monitorumu düşürdüm ve kırıldı. Kendisi va paneldi ve ghosting nedir onu bile bilmem farketmedim. İlk siparişe özel 2250 tl ye geliyor. Alınır mı? Ghosting pixel falan çok takmayan birisiyim. Sadece valorant tft ve lol oynuyorum.
Demek istediğim fps oynarken rahatsız edicek derecede (oyun performansını etkileyecek düzeyde) dediğiniz ghosting olayı olur mu?
Benim ürün geldi, çok klas duruyor, zarif geldi. Ben iş için kullandığım mac'e ikinci ekran olarak kullanırım dedim ama o açıdan biraz can sıkıcı kontrastı ve parlaklığı 100 yaptım yazılar netleşsin diye, yoksa çok sönük kalıyor mac'in 4k ekranının yanında. Alacaklara tavsiyem bu fiyatlara düşen 2k ekranlardan edinmeleri olur benle aynı amaç için kullanacaklarsa. İlerde 2k ekranlı bu fiyata inerse bunu oyun bilgisayarıma ikinci ekran yapacağım sanırım
-
bizimki de geldi herşey çok güzel ama ekranın tam ortasında bir ölü piksel var sorun etmeyelim dedik ama oğlan oyun oynarken crossbarın tam orda ve problem yaratıyor. iade edip başka monitör mü baksak aynısından bi daa mı alsak bilemedim
-
Hocam bence direk iade edin sansiniza olu pixel tam ortada cikmis koselerde falan olsa fark edilmeyecek bi noktada kullanin derdim basliktada yazdigim gibi bu seri baya sorunlu anlasilan urunu degistirin olmadi bi tane daha yollasinlar baktiniz o da bu sekilde cikti komple para iadesi alirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X