< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (14. sayfa)
-
-
Hocam ddu ile AMD driverini silip tekrar driver kurar mısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denicem hocam onuda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben buna çok sinir oluyorum. 1500 dolarlık monitörde 2 tane kablo yok.
-
Sormayın gercekten hadi onuda geçtim . standart dp ve hdmi neden koymazlar hiç anlamam
arkadaşlar bu monitöre sahip olanlar için söylüyorum ekran panel temizliğinde kesinlikle ama kesinlikle ıslak veya nemli bez kullanmayın diyorlar. seçtiğiniz bezde çok kaliteli olsun ve yumusacık paneli cizmiycek bir bez olucakmış. tavsiye cok kaliteli gözlük cam bezleri var onlardan kullanılcakmış.panelde leke varsa en fazla insan nefesi ile gözlük bezi ile aynı yone doğru yumuşak hareketler yapılarak temizlenmeliymiş.
bizim bu panelle işimiz var söyliyim size
-
Mikrofiber bez kullanmanız lazım. Aslında ıslak mendil lcd lerde bile kullanmamak lazım ama haşırt huşurt giriyoruz :)
microfiber bile değil. gözlük bezleri yazıyorlar.gözlük bezleri cok kücük mikronlu ve yumusak oluyor.
-
Her gözlük bezi uygun değil onlarında kalitesi var haberiniz olsun. Özellikle son senelerde gözlükçüler bile çer çöp veriyor. Eskiden gözlük kutusu mücevher kutusu gibi olurdu.
-
Dp olması lazımda hdmı koymamışlar, pintiler işte.
-
Konu Samsung ise şöyle temizleyin geçin, iyi forumlar.
https://www.youtube.com/shorts/bdPnEQux12E?feature=share
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İz bırakmayan mikrofiber iş görüyor hocam pahalılar ama 50 lira vardır
ekürün banlandı sıra sende. raporunu tutalım bakalım.
-
oo bizim MediaMarkt sahibi gelmiş o kurallara uymayan bir asi :) imkansız iadeleriyle yanlışların adamı doğruların insanı (!) :))
-
Hocam çözdüm sorunu nvdia ekran kartını takınca deriverları da güncelledim şuan sorunsuz. Teşekkür ederim yardımız için .
Rica ederim hocam çözdüyseniz ne mutlu
Eksikler kisminda metin ve kod yazacaksaniz onermiyorum demissiniz. Bunun sebebi ne acaba? Text Clarity OLED ekranlarda daha iyi degil mi? Yazilimciyim o yuzden sorma geregi duydum @Sasua
-
Cevabı daha önce verildi aslında , burn olur diye. Birde textlerde pixel formasyonunun farklı olmasından dolayı sorunlar oluyor. Aslında oda yazılımla halledilebilecek bir sorun sadece şu an ki yazılımlar normal LCD için yazılmış.
-
Metinler statik görüntülerdir OLED ekranlarda kümülatif olarak burn-in sorunu yaratabilirler ve quantum dot OLED paneli sanıyorum metin saçaklanmasından muzdarip rttings incelemesinde aynı paneli kullanan dell aw3423dw çok iyi puanlara sahip değil ve eleştiriler mevcut Samsung'tada aynı sorunlar olabilir incelemesine bakmak lazım ama ben sarı daire testinde saçaklanma göremedim. Bende Python üzerinde çalışıyorum lakin macbooktaki metin kalitesi daha bir hoş. Woled bakabilirsiniz belki onlarrda metin saçaklanması yoktur ama statik görüntü hep bir risktir. Kodlama için pivot ekranlarda daha işinize gelebilir hocam. Bu monitör tamamen oyun,film,grafik, tasarım, hdr için mükemmel ama kodlama için mükemmel diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 24 Şubat 2023; 15:53:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X