Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
18
Favori
42.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hala utanmadan devam ediyor ;) inanılır gibi değil :(

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

Sen git Alienware DW modelini al kardeşim ya sanki o alınmaz mı deniliyor, onun da kendine göre eksisi artısı var. İnsanları yanlış bilgilendirme sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtlkDr89 -- 18 Şubat 2023; 22:57:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Onun bozuk olduğunu duymuştum hocam da bahsettiğim diğer oyunlarda da sorun yaşayınca sizlerde de böyle sıkıntı olup olmadığını merak ettim

• krtlkDr89 kullanıcısına yanıt

Benim ilk monitörü açtığımda wi-fi üzerinden bağlantı kurduğumda direkt olarak 1440 güncellemesini yükledi. İlk olarak bu sürüm yüklü olarak kullandığım için monitörde açılmama, uyku modundan uyanmaması gibi bir problemle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 18 Şubat 2023; 22:58:35 >
  • krtlkDr89 kullanıcısına yanıt

Hocam ben days gone,bf2042,cyberpunk 2077 akıyorum sorunsuz hdr. Bakın yukarıdaki arkadaşda 1440 sürümde uykudan uyanmama diye bişey yok. Sanırım sizinki de güncellenince çözülecek.

• Bu mobitörün parasına 55 inç oled TV almak varken hiç mantıklı gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bana 42 inc ile bilgisayar kullanmak zor geliyor 55 aman aman :) Tabi ki kişiden kişiye değişir bu. Şuan piyasada 2 adet qdoled tv var birisi samsung s95b-30 bin tl, diğeri sony a95k-50 bin tl. Bir de g8oled aslında bir akıllı tv barındırıyor içinde. Tizenos işletim sistemi var. Bilgisayar olmadan sadece monitör ile internet,disney,netfix,exxen,bein,youtbe vs... kullanabiliyorsunuz.

Konsol için tabi ki 55 inc daha mantıklı ama bilgisayara büyük kalır benim için.

• Haaalen panelin Input lagını paylaşıyorsunuz beni zevkten dört köşe ediyorsunuz XDDDD G2G (Grey to grey) tanımı monitorun kaç MS olduğu ile alakalı yani panelin!!!!! Allah'ım aklıma mukayet ol :D Griden griye geçiş sürelerini anlatıyor yani (Ghosting) kavramını TAMAMEN PANELİ! Eğer panelin griden griye geçiş süresi azsa ghosting denen illeti görmezsiniz demek bu!

Freesync ile G-sync'e nasıl bağladınız siz bunu? AMA İYİ DE ETTİNİZ hahahahahha ..

Freesync Premium Pro dediğin şey de tamamen HDR özelliğini tanımlıyor yani orda da bi cehalet kokusu var. XD

Sizin test etmeniz gereken şey monitör paneli değil, bu:

Linus Tech Tipsyoutube
    FreeSync vs G-Sync Input Lag Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=MzHxhjcE0eQ&feature=youtu.be

Bu da yazılımların giriş gecikmesi, peki ya tearing ve stutteringi hangisi daha iyi yapıyor? Şimdi bunu açıklığa kavuşturma vakti. Teklifim halen yukarda fakat siz böyle giderse kendi kendinizi çürütmeye devam edeceksiniz hahahahahha Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 19 Şubat 2023; 1:54:43 >

Ps5 ve Xbox Series X'i de deneyeceğim monitörde. Benim bu monitörü almamın en büyük sebebi simracing sistemine 3'lü ekran kurmak istemedim, 21:9 olduğu için tercih ettim. Yarış esnasında o istediğim görüş açısınıda elde ettim, yoksa elimdeki Oled TV'yi de kullanabilirdim.

• Texaslı kullanıcısına yanıt

Valla güzel bir sistem hocam. Kokpit rahat mı Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

O daha hazırlık aşamasında, öncelikle Simucube 2 pro Direct drive sistemi getireyim yurtdışından, Sigma profil kokpit yaptırıp kokpite sabitleyeceğim monitörü. Şu anda idareten masaüstünde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 18 Şubat 2023; 23:19:57 >

uff :)

• Şimdilik böyle idare ediyoruz.
    Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 18 Şubat 2023; 23:25:21 >

Yardımcı pilot şahaneymiş hocam Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim  Valla güzel sistem kuruyorsunuz.

Maskotumuz o bizim :)

o kuş monitör e konarsa ,tırnaklarını panele gecirirseee Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Onun canı sağ olsun :)

Hocam cicikuşun hatrına bari siz söyleyin bu monitörü 12 bit nasıl yapıcaz? Son olarak uykuya geçip uyanmadığında ilk önce kumanda ile ekranı açıyorduk sonra PC güç tuşuna basıyorduk, dayımınoğlu kumandayı kaybetmiş acilen yardım lazım nasıl uyanacak bu illet? Yanına çalar saat bile kurduk denedik tık yok

• Voyager3333 kullanıcısına yanıt
    Mini hdmi 2.1 kablo ile denemeden bir şey diyemem. Dediğim gibi kendisi ile gelen kablo 10 bit çalıştırıyor, bende şu anda öyle kullanıyorum.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

En fazla ekrana kirletiyorlar, bizde de var tv başından alamıyoruz. Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

En komik tarafı, pc kullanırken geliyor omuzuma konuyor, ekrana doğru bakıyor; ne var bunda ne bakıyorsun öyle, der gibi.Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 19 Şubat 2023; 0:4:31 >
  • Harika incelemeler gelmiş G8 Oled hakkında!

Not: Yorumları çocuklarınızın yanında okumayınız XD
    https://www.youtube.com/watch?v=axjw00X1B6U&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.