Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
18
Favori
41.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam basın engeli geçin. Şahıs önce monitör güzel diye beni disbritör ilan etti sonra tüm monitör sahiplerini çete ilan etti yakında önüne gelene de öcü diyecekSamsung odyysey smart OLED G8 deneyimim  

Her sabah monitöre laf atmak için uyanıyor 😂 monitöre sahip olanlardan daha çok yazıyor hayır yazdığı da saçma sapan olmayan şeyler :)

Dediğim gibi engelleyin monitörü kullananlar konuşuyor zaten eğriyi doğruyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texaslı kullanıcısına yanıt

Arda hocam yukarıya bir hdmi2.1 bırakmıştı ona da bakabilirsiniz hocam.

• Sasua S kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm ama kendim Almanya’ya gideceğim için daha ucuza temin ederim. O linkteki kablo da Almanya’dan gönderiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Sasua ee merhaba efendim, kuzenim sizin 12 biti övmenize hayran kaldı ve 12 bit için bu monitörü sipariş verdi. Hdmi 2.1 ile 12 bit alabildiniz mi siz? Biz alamadık. Siz aldıysanız hangi formatta nasıl başardınız, deneyimlerinizi esirgemeyin lütfen. Teşekkürlerimi sunarım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam önce kişi hakkında şikayetinizi forum yoneticilerine yazalım sonra engeli bastım zaten. ben kendimi geçtim herkese hakaret ve iftira atmaya başladı. ben arkadaşlar icin üzüldüm. ayrıca konunuzu da mahfediyor.

• Voyager3333 kullanıcısına yanıt

Sebepsiz yere değil ama sebepsiz yere bile olsa her vatandaşın yasal hakkıdır.

Kanunlarla verilmiş hakkı kullanan insana suç bulmaya çalışmak komik.

Hele nazla niyazla sözle iş yaptırıyorum demeniz daha da komik.

Bunlara takılacağınıza markalar niye ürününü tanıtırken yalan söylüyor, eksik yanlarını belirmiyor, ürünün tespit edilmiş kronik sorunlarını kullanıcıya haberdar etmiyorlar? gibi soruları sorgulasanız yeni parası verip 2.el ürün kullanmazdınız hiçbir zaman.

Bugün hangi monitörün satış sayfasına baksanız öyle süper, böyle süper yazar. Hiçbiri gidip benim monitorde hayvan gibi ghosting var demiyor, back light sorunu var demiyor. Kullanıcıya satarken yalan söylemek iyi, ürünü geri alırken tü kaka.

Ekran kartı alıyorsun ama kronik olarak sorunlu hayvan gibi ses yapar boşta iken bile demiyor. Öyle koşar ,böyle watt/performansı var diyip, iki üç tane harfi yan yana koyup yok dsll var yok RT var yok RTX var diyip duruyorlar. Hangi firma benim ekran kartımda hata var diyor? Koskoca NVDIA ve AMD sattıkları kartlardaki sorunlardan bir haber mi sanıyorsunuz? Kakalayabildiklerine, dert etmeyenlere geçirdiler işte hatalı dizaynı olan kartları. 10 tane 4090 sattılarsa 1 tanesi ancak geri dönmüştür, 10 tane referans 7900XTX sattılarsa gene 2 tane ancak geri dönmüştür. Oh kebap yani hiç piyasa sürmese alacak enayi bulamayacaklar.

Logitech sana g502 satarken 3 seneye çift tıklama yapabilir diyor mu? neredeyse 10 sene olacak ilk modelinin çıktığı zaman ama hala bazen 8 ay bile sonra çift tıklamadan şikayet edenler oluyor. Kaç kişi faresinin çift tıkladığının bile farkında dırki?

https://codepen.io/blink172/pen/vERyxK

Bunların peşinden koşarsanız bir daha kimsenin iade ettiğini ürünün üstüne 2 jelatin atıp geri satmaya kalkmazlar o geri giden ürünler sadece 10 yıl boyunca size sağlanması gereken yedek parça olarak kullanılır.

Elektronik artık eskisi gibi fişe taktık çalıştı değil sana bir telefon satarım 1 hafta kullandıktan sonra bile kusurunu bulamazsın. Eskiden di o sobayı alırken fişe takardın, ampülü test eder alırdın çalışıyor mu diye. Bu aletleri günlerce kullansanız bir sorunu varsa anlayamazsınız ta ki 5 günde 1 reset atan bilgisayar günde 5 reset atar hale düşünceye kadar.

• xentios kullanıcısına yanıt

hocam blokla. kendisine cevap verilince kendini bşey sanıyor. yıllardır bu forumdayım bukadar sorunlusunu hiç görmemiştim.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Yalana devam mı?

• Kubycane kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar medimarkt satın almış iade etmiş filan hikaye. Monitörün konusunu ve kullanan insanları trollemeye çalışan iki kişiden biri bu. Bu yorumu yapmasan anlamayacaktık eyvallah :)

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Şubat 2023; 19:17:12 >

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, yıllardır bu forumda 2.el ürün aldım sattım. Superdestek hocama bile ürün göndermişliğim var. Burdaki asıl problem bir ürünün kusurlu olması değil. Bir takım grup tarafından kusurlarının görmezden gelinerek pazarlamaya çalışılması. Birileri fena rant elde etmeye çalışıyor, yetkili kişilere zaten mesaj gönderdim. Konu baştan sona incelenecek.. Gerekli şikayetleri ilgili makamlara da yapacağım. Bu konudaki diğer kullanıcıların da "Nitelikli Dolandırıcılık" kapsamında dava açma haklarının saklı olduğunu bildirmek isterim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubycane -- 18 Şubat 2023; 17:42:46 >
  • Yavaş yavaş incelemeler geliyor. Rttings incelemesini çok merak ediyorum

https://www.petematheson.com/performance-power-samsung-odyssey-oled-g8-review/

https://www.youtube.com/watch?v=uos0zdv8d4A&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Şubat 2023; 19:15:28 >

• Kubycane kullanıcısına yanıt

Kubilay hocam sen de ,benim kadar olmasa da, eski üyelerden gözüküyorsun. Bir önceki mesajıma gerekli açıklamayı yapmadın, diğer arkadaşların sorularına da yanıt vermedin. Sadece karşılaştığın sorunları merak ediyoruz. Nedir sizi bu kadar hızlı bir iade süreci içerisine sokan?

Ben ürünü amazondan satın aldım ve bir ay iade süresi içerisinde rahatsız edici bir problemle karşılaşırsam tabii ki ürünü iade edeceğim çünkü ürün çok pahalı ve hiçbir firmanın deneme tahtası olamam.

Faturası;

İlk mesajımda ben kendi açımdan ürünün ilk dikkat çeken problemlerinden bahsetmiştim. Özellikle uyanma problemi yaşadığımdan bahsetmiştim ki düzeltilemezse bence büyük bir sıkıntı.

Konunun adı oled G8 deneyimim o yüzden sadece deneyimler ile ilgili konuşursak yazdıklarımız bu konuya giren herkese yardımcı olur.

Aldığım günden beri fırsat buldukça ürünü kurcalamaya devam ediyorum. Filmlerde deniyorum, tek tek oyunlar yükleyip HDR performansına bakmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar üç oyunda HDR ile ilgili problem yaşadım, RDR 2, spiderman remastered ve resident evil 7. Üçünde de SDR modları inanılmaz güzel gözükmekte iken HDR açınca washed out (ekran-renkler beyazlaşıyor) oluyor. Kendimce çözümler denedim olmadı. Redditte de bir kişi HDR da washed out gerçekleşiyor diye bir konu açmış ama çözüm yazılmamış. Böyle bir sıkıntı başına gelen var mı? ya da çözüm önerileriniz nelerdir?

Win 11 kullanıyorum. Windows HDR calibration tool ile kalibre edip HDR ayarladım. Kutudan çıkan DP kablosu ile 10bit, 175hz de, oyun modunda, ince ayarları samsung arayüzü üzerinden kendime göre ayarladım ve bu şekilde günlük ve oyunlarda kullanıyorum.

Hocam hardwareunboxed ya da rtings incelemeden ürün almam diyordum ama yine gaza geldik bakalım 😅

• krtlkDr89 kullanıcısına yanıt

Hocam rdr2 hdr performansı oyun olarak kötü diye biliyorum çok yorumlar vardı redditte.

https://www.reddit.com/r/RedDeadOnline/comments/f28ceg/yh_hdr_in_rdr2_just_sucks/

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimimgamefaqs.gamespot.com
    HDR on or off? - Red Dead Redemption 2
    https://gamefaqs.gamespot.com/boards/200179-red-dead-redemption-2/77143221

1440 güncellemesine geçtiniz mi hocam hala uykudan uyanmama sorunu yaşıyor musunuz? Ayırca istediğiniz faturayı atın hocam ben yukarıya 31 bin liraya satın aldığımın ss'îni attım hala arkadaşa göre disbritörüm monitör satmaya çalışıyoruım :D

Bende hocam bende ama baktım ki linus aw3423dw ile aynı panel dedi.Zaten Dell'de beni etkileyen şey paneldi. Dell bekleyen ben dayanamadım aldım çok ta memnun kaldım :) Muhtemelen rttingste zirveyi aw3423dw ile sasmung g8 oled paylaşacak bence :)

Geçmedim hocam Wi-Fi ile update gelmedi. Siz USB bellek ile mi update ettiniz ?

Ee hocam selamlar, dayımınoğlu burdaki incelemeyi ve yorumları okumuş ve 12 bit özelliğini çok beğenmiş kendisi grafik tasarımcısı malum. Fakat monitoru değil 12 bit 10 bit dahi yapamamış nedeni nedir? Amazondan hdmi 2.1 kablo da getirtmiş bozuk sanırım. DP 1.4 kablonun da bant genişliği "2560 × 1440" çözünürlükte sadece 144 hz'ye kadar 10 bit sinyal taşıyabiliyormuş. 4k'da ise 120hz'de.. Yani G8 Oled ile 175 Hz de değil 12 bit 10 bit dahi alamayacak mıyız? He son olarak DP 1.4 kullandığı için monitörün display port'a özgü olan uyanmama sorununu kumanda ile hallediyorduk, kumandayı da kaybetmiş acil işlerini yetiştirmesi lazım, lütfen naçizane yorumlarınızı bizden esirgemeyin o kadar kişi sizin incelemeleriniz ile harika bir monitor satın aldı, lütfen cevap verin yardımcı olun saygılarımı sunuyorum 🥰

Hocam otomatik güncelleme açık değil mi? Benimki otomatik güncelleme ile geçmiş wifi bağlantısı ile. 1421 di 1440 oldu. Sizin durumunuz nedir?

Ayrıca Kablo olarak kutudan çıkan dp kullanıyorum hocam. 3440x1440p çözünürlükte, 10 bit, 175 hz.

Açık hocam güncellemeyi denetle dediğimde de uygun güncelleme yok diyor şu an hala 1421 deyim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.