Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
18
Favori
41.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krtlkDr89 kullanıcısına yanıt

Tft(Thin Film Transistor) aktif matris lcd ekranlarda bulunur.Tft ekran denmesi kafanızı karıştırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 10 Mart 2023; 3:1:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voyager3333 kullanıcısına yanıt

Vatan para iadesi yapmıyor.

• xentios kullanıcısına yanıt
    Hocam çok basit, bulunduğun şehirdeki mağazadan al. Daha sonra telefon ve maille uğraşmak yerine en azından aldığın mağazadan yüz yüze muhattap olacağın birisi olsun 👍 İade'yi kimse kabul etmiyor ki zaten ona bakarsanız, Tüketici Hakem Heyeti ile tamamen alıcıyı yıldırma politikası yapıyorlar ve eninde sonunda iade alıyorlar. Sipariş dahi geçicekseniz arayın görüşün kendi şehrinizdeki tanıdık mağazalardan alın. Bu bahsedilen monitörü öyle bir entrika ile piyasaya sürmüşler ki 12 bit'i denemek isteseniz içinde Hdmi 2.1 kablo yok, başka yerden temin ettiniz deneyeceksiniz diyelim bu sefer de hdmi 2.1'in sorunlu olduğunu öğreniyorsunuz ve hatta HDR özelliği bile stabil çalışmıyor. DP kullanacağım deseniz monitörün uyku moduna geçmesi, uyanması konusunda problemleri ile uğraşıyorsunuz. Güncellemeler ile halen çözememişler ki ne zaman ben bu vaad edilen özellikleri kullanacağım, 2 ay sonra bir firmware update gelecek mi gelmeyecek mi açıklama bile yapmıyor ki Samsung! Sonuç olarak bu ürün benim elime ulaştığı anda vaadedilen özelliklerini sunamıyor ve stabil çalışmıyorsa "Ayıplı/Kusurlu" kategorisindeki üründür ve iade ederim. O zaman herkes bu sektöre girsin bozuk mal satsın iade almasın hocam? Vaad edilen özellikleri sunmayı geçin bakın normal bir şekilde açılıp kapanabilen bir cihaz dahi değil. @Optimus95 Hdmi 2.1 ile HDR açamadığını söylemiş, hani bu monitörde HDR vardı? Nasıl ikna olacak bu adam? Hdmi 2.1 kullanmazsa da 12 bit alamayacak ki zaten alamıyor sorunlu çünkü, Allah belasını versin tamam pes ettim Display port kullanacağım 12 bitten vazgeçtim dese bu sefer de uykuya geçme/uyanma problemleri ile uğraşacak parasıyla rezil olacak. Monitör piyasaya gireli satışa koyulalı ne kadar süre geçmiş, haalen sorunlu ve güncelleme ile halledemiyorlar. Madem öyle sen büyük bir şirketsin, topla kardeşim tüm ayıplı/kusurlu ürünlerini piyasadan adam akıllı düzeltmeden de tekrar satışa koyma. (MSI gibi delikanlı ol, 240r 360r sıvı soğutucularda yaptığı hatayı kabullendi çıktı özür diledi gönderin dedi elinizdekileri size V2 modellerini göndericem dedi ve yaptı!) BU ÜRÜN AYIPLI/KUSURLU üründür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 2:17:43 >

• Benim daha da sinirlendiğim nokta o kadar kişiye bu sorunlar nasıl denk gelmemiş, x şahıs y şahıs kavga ede ede öğreniyor sorunlarını inceleme yapan kişilerden. Monitörü sanki kendileri üretmiş gibi savunuyorlar, kimse argümanlarla çıkıp demese bak bu böyle böyleymiş diyip köşeye sıkıştırmasa hiç bahsetmicekler şimdi bile daha yeni yeni mırın kırın ederek konuşuyolar. Yani anlamayanı ne kadar keklersen kekle kârdır zihniyeti! Yazık günah insanlar şu ekonomik şartlarda kenara atarak biriktirdiği 3 kuruş zevki var, ona göz dikmişler.. Devam böyle bunun öbür tarafı da var..

Hepsiburada'dan aldığım ekran kartını açtım, kullandım, bir oyun oynadım bitirdim ve sonra geri teslim ettim direk para iadesi aldım.

Vatan mağazanın kapısından gir bir ürün al kapıdan çık tekrar gir iade bölümüne paranı vermiyorlar.

Mağazandan ürün almak geri zekâlılık şu devirde.

Ha en son çok yakın zamanda bu iade kanunları değiştirdiler diye biliyorum ama daha uygulamaya geçmedi sanırsam.

O zaman bu konudaki monitörden uzak durun hocam 👍

• Kubycane kullanıcısına yanıt

Anlaşılan G9 Odyssey gibi gene Kalite kontrol problemleri var.

Hocam siz bu monitörü aldınız, kullandınız ve hiç memnun olmadınız mı? Yoksa bir yerlerden sorunlar bulup buraya onları mı yazıyor musunuz? Donanımhaberde mesajlarınız bu konu üzerinde dönüyor. İşi gücü bu monitörü kötülemeye ayırmış gibisiniz. İkinci fake hesap değilseniz tabi. Ayrıca kimine distribütörsün, kazancın var diye inceleme yaptığını söylüyorsun diyorsun, kimine çetenin diğer elemanı falan diyorsunuz. İnsanlarda size ben öyle değilim diyip delil falan gösteriyor. Milletin zamanından alıyorsunuz. Enerjiniz belli ki çok yüksek. Bu enerjinizi vatana millete hayırlı işlere ayırmanızı tavsiye ediyorum. Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

• Kubycane kullanıcısına yanıt

yanlış anlamayında ben böyle bir açıklamaya inanmıyorum. geldiniz konuya bişeyler yazdınız. neyi nasıl yaptığınızı ne problem yaşadığınızı açıklamadınız. ürünü kötüleyip gittiniz.ben ve bircok insanın ne sorunlarla karşılaştığınız sorusuna ? nasıl iade ettiğiniz sorusuna cevap dahi yazmadınız. kusura bakmayın ben inanmıyorum.

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

arkadaşlar bu monitör hakkında gerçek kullanıcı yorumlarını dikkate alınız. hele hele monitör öyle açıp 5 dk kullanıp kutuya kaldırılcak bir konu kesinlikle değil. zeten ben bu ürüne monitör bile demem. içinde tizen işletim sistemi olan bircok renk ayarı bir çok özelliği mevcut olan bir monitör öyle biraz deneme fırsatı buldum sonra kaldırdım kutusuna geri götürdüm demekle olmuyor.

konu da ne yazıkki farklı insanlar türedi ve geziniyor ve ürünü kötülüyor. sakına dikkate almayın. monitör suan tr ye gelmiş allienware oled ile birlikte en teknolojik en gelişmiş en iyi monitör. öyle asus gigabyte ın , acer in , lg nin un şunun bunun modası geçmiş ips, tn, va panelleri gibi değil.

valla yazdığınız yazıdan ben utandım ya. oyun bitirmek için ekran kartı aldınız.bitirdiniz ve geri iade ettiniz öylemi? ondan sonra da tüketici aleyhine kanunlar yasalar cıkınca , geri aide almayan firmalar cıkınca vay efendim şöylede böylede deniliyor. neyse ben ibretlik olsun diye yazdınız yazının ss ini aldım. bazen konular görüyorum firmalar neden geri iade almıyor diye soruyorlar. oralara yapıştırırım yazdığız yorumu. biraz kulağınızı cınlatırlar.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Hayır o kadar süre geçtikten sonra iade ettim ve geri aldılar.

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Valla ortalamak daha iyi olabilir. Arkadaş beyaz renk üstünde siyah metinler nasıl duruyor fikir sahibi olsun diye çektim.

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Üstümüzdeki lanet kalkarsa bir denemek isterim bende.Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

Müsait olduğunda özellikle form sayfasının ortalanmış ve yayılmış halini atabilir misin?

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Monitörü kullanmayan insanlar kötülüyor anlamadığım bir şekilde. Kullanan insanlar ise keyifle kullanıyor.

Bugün monitörde 18. günüm. Monitörün ilk sürümü 1001'idi. 1001 sürümünde iken uykudan uyanmama sorunu varmış yorumları okuyorum. 1421 sürümüne güncellendi uykudan uyanmama sorunu neredeyse kalktı diyebilirim.

1421 de ise hdmı 2.1'in hdr da sorunlu olduğunu yazan reddit kullanıcıları gördüm. 1440 güncellemesinde sorunsuz kullananlar görüyorum. Ben deneyimlemedim. Link olarak yukarı bırakmıştım yine editlerim. Şuan çoğu arkadaş dp kullanıyor eminim ki aldığı görüntüden çok memnunlardır :)

Eğer ki hareketli bir arka planınız var ise alt tab attığınız zaman ekranın altında rainbow çizgilerin çıkabiliyormuş. Onun da çözümünü yukarı bıraktım.

5 gün önce 1440 güncellemesi geldi

Monitör 2 güncelleme aldı anlayacağınız. Ha ben bu sorunlardan sadece 1 tanesini yaşadım 18 günde.1 kere monitör uyanmadı onda da kumandadan monitörü açtım bu kadar. Belki 100 kere uyku modundan uyandırmışımdır 1 tane yaşadım sorunu.

Hatta biri bu sorundan bahsediyordu şuan da da bu forumda monitörü kötülüyor. Video kaydedip attım böyle bir sorun olmadığına dair hâlâ aynı şeyleri söylüyor sanıyorum bende engelli işi gücü monitörü kötülemek :)

https://files.fm/f/j5zesqfgc?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Buyrun uyanmama sorunu diye bir şey var mı kendiniz görün.

Samsung'un smart g9 uyla beraber amiral gemisi olacak monitörler bunlar.

+0.1 Ms 175 hz, neo quantum, qd-oled,1000 nit parlaklığa peak atıyor, hdr400 true black, muazzam bir görüntü kalitesi. Yerel hdr ve daha nice artılarıyla Kusursuza yakın bir monitör.

Yazılar, metinler beni rahatsız etmiyor ama yazıyla bir işin de yok açıkçası. Resim olarak da paylaştım konuda. Dell alienware aw3423dw modelin şikayetleri vardı bu konuda. Rttings incelemesinde göreceğiz.

Monitörün bunlardan konuşulan kötü bir şeyi yok ki bunlar da düzeltiliyor. Evet bu saydıklarım kalite kontrol yapılmamış diyebiliriz ama hiç biri kronik kusurlu, donanım sorunları değildir. Düzeltiliyor.

Monitörün benim gözümde en büyük ve tek eksisi fiyatının 1500 dolar olması. Yukarıda yazdığım şeyler monitörün artılarının yanında diş oyuğunu doldurmayacak sebepler kalır. bilgisayar monitörü olarak Türkiye'de bundan daha iyi görüntü verebilen monitör satıldığını düşünmüyorum. Yakında MSI qd-oled OLED çıkacak. Onun panel garantisi var ise ve uygun fiyata çıkarsa karşılaştırılabilir ama Samsung'a göre daha ucuza olacağı kesin.

Samsung'un fiyat arttıran şeyleri var;

-Banding gibi sorunları çözmeye yardımcı, konsrat arttırıcı, Hud ekranları algılayıcı bir neo quantum akıllı grafik işlemcisi

-Dolby Atmos Hoparlör

-TizenOs akıllı işletim sistemi, akıllı TV.

Yakında rttings incelemesi çıkıyor zaten neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Şubat 2023; 16:37:31 >

• krtlkDr89 kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Tüketici hakem heyetine işi düşen biri olarak yazayım.

6502 sayılı yasa der ki ürün kusurlu/ayıplı ise

1-para iadesi

2-ürün değişimi

3-ürün yok ise ayıplı misli ile değişimi

4-ürünün onarılması

Tüketiciye verilen haklar bunlar fakat ürün ayıplı,kusurlu,bozuk ise verilen haklar bunlardır. Tabi ki ürünün ayıplı olmasını tespit edecek servis yetkili servistir.

Yani yukarıdaki arkadaşın MediaMarkt'tan ürünü alıp kullanıp sonra da iade etmesi bir garip. Ya medimarkt'ta iade aldirabilecek bir tanıdığı var ya da yanlış konuşuyor yani tanıdık olmadan imkansız.

Ürünü mağazadan aldığınız zaman iade hakkınız yoktur çünkü sen ürünü görerek alıyorsun. Mağazadan alırken kutudan açtırıp incelettirebilirsin.

İade hakkının olduğu satış yönetimi ise mesafeli satıştır. Mesafeli satış yönetmeliği resmi gazeteden okunabilir. Tüketici hakem heyetindeki avukat arkadaşıma sorduğum vakit ürünü kullansan bile hasar vermediğin sürece iade hakkım var demişti. İlk 14 gün. Tabi bu hakta 2024 ocakta kalkıyor bilgisini vereyim.

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Donanım haber forumdan mı bahsediyorsun hocam :) ben pdf açmıştım orada.

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Bende bunu sorguladım zaten bütün konu boyunca ama cevap gelmedi.

Markete 32 inç monitörü açıp test edemeyeceğinize göre marketten almanın da hiçbir mantığı kalmamış oluyor.

İnternetten alan adamın ürün evine geliyor, sorun olursa kayıtsız şartsız iade edebiliyor ama "yüz yüze" görüştüğünüz adamlar yeri geldiğinde ölü pixel için bile sizi aylarca uğraşıyor veya para iadesi yapmak yerine elinize bir hediye çeki vari bir belge veriyorlar.

Yalnız o kanun kesinleşirse 2024'ten sonra interne üzerinden bir şey alınmaz umarım o hakkı geri koyarlar yerine.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.