Evet hocam. 2024 ocağa ertelendi böyle bir şey olursa amazondan başka yerden almam bende. Arkadaşın dediği çok çelişkili medimarkt'ta torpili olmadan yapamazsın ona pek sanmıyorum aldığını. Monitörü adam gibi incelemek için bir kere ekran koruyucu filmi çıkarman gerekiyor o film çıktı mı kim alacak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (9. sayfa)
-
-
HDR denemek için 1 sipariş daha geçtim ve HDR aktif oldu , aldığım 2 li aşağıda kiler. Şimdi ayarlarını yapmaya çalışıcam 1-2 kurcaladım max 10.000 nit parlaklık olarak ayarlarda gördüm .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Şubat 2023; 15:8:22 >
-
-
Öhh o neymiş hocam öyle :?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam! Titremeli 8 bit de nedir? Hdmi 2.1 kullanıyorsunuz öyle değil mi? 12 bit neden değil, henüz 8'deyken de mi titriyor. Muhteşem deneyimlerinizi lütfen bizimle paylaşın 🥰
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 16:39:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/10yhvmc/g8_oled_has_made_gaming_fun_for_me_again_thoughts/
Şu konudaki gibiyim şuan :) 2 saat oyundan sıkılan ben 4 saattir days gone oynuyorum. PlayStation 4 pro daki deneyimim çok daha farklıydı oyun değişmiş gibi resmen :)
Oynayın oynattırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sahi hocam sizin geçenlerde PG279Q diye sattığınız bir monitor vardı, hani içerisinde G-sync modülü olduğunu iddia ettiğiniz?
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/
Nvidia destek listesinde neden sizin G-sync diye sattığınız monitör yok? Naçizane yorumlarınızla lütfen bizi aydınlatın teşekkürlerimi sunarım
Monitörü 5 gündür kullanıyorum, ben gayet memnun kaldım. Diğer muadilleriyle karşılaştıramam çünkü kullanmadım ve görme şansım olmadı. Kendi adıma konuşayım bugüne kadar kullandığım en kaliteli monitör bu oldu. Oled konusuna gelince; korkularınız yersiz diyebilirim. TV olarakta yaklaşık 1.5 yıldır LG Oled48C14LB modelini kullanıyorum ve yanma sorunu vs. hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
-
Hocam bazı özellikleri kullanabilmek için en az Dp 1.4 çıkışlı karta ihtiyacınız var. Hatta Samsung G7'den hatırlıyorum ondada 10bit, 240hz 2560x1440p alabilmek için en az 2000 serisi kart istiyordu. Bu yüksek bant genişlikleri alabilmek için ekran kartınında iyi olması lazım. Yine görüntü atar ama o çözünürlük, 10bit, 175hzi aynı anda almada sorun olur.
-
Evet, ayrıca monitör için çok iyi bir ekran kartı şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 18 Şubat 2023; 16:55:22 > -
Hocam kolay kolay yanma olacağını düşünmüyorum ya eskiden çekiniyorduk ama bı taraftan hayat geçiyor. Adem helvacıyı dinleyenler bilir. LED tvlere 5 yıl ortalama ömür biçer, oledlere 3 yıl. OLED her zaman kalitedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Şubat 2023; 16:58:6 >
Ee hocam, merhaba 12 bit alamıyor kuzenim de bu monitörden almış. Bozuk mu acaba? Ona göre iade edecekmiş, siz nasıl 12 bit alabildiniz yardımcı olabilir misiniz? Veya 12 bit alabiliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 16:58:23 >
Hocam görüntüyü hangi cihazdan alıyorsunuz, laptop mu? Gpu mu?
arkadaşlar bu foruma yeni üye olan tecnopat sitesinden buraya gelen voyager3333 adlı kişiyi iftira attığı için şikayet ediyoruz foruma. daha 3 günlük üye. bizlere çeşitli imalarda bulunarak üstü kapalı satıcı,dolandırıcı damgası vuruyor. yukarda sizlerinde nicklerini içeren bir iftira mesajı yayınladı bu şahısı şikayet edin. permalansın gitsin.
diğer tüm kullanıcılardan da rica ediyorum. bu şahıs 3 gün önce teknopat sitesinden geldi. tek amacı insanlara iftira atmak konuyu kötülemek. herkesden ricam şikayet etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 18 Şubat 2023; 17:2:11 > -
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/
Bu listede sattığınız monitör neden yok? Pg279Q yani? Hani g-sync bir monitördü? Bu chipi üreten Nvidia neden kendi destek listesindeki monitörlerde sizin monitorunuzu göstermemiş? Yalana devam mı yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 17:4:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Görüntüyü huawei matebook e -intel grafik kartı olan tablet windows cihazında bu şekilde alıyorum, windows hdr calibration indirdim basit 1-2 ayar yaptım kendim son durum bu şekilde .Daha çnce bu tarz bir cihaza sahip olmadım tecrübem yok ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Şubat 2023; 17:5:21 > -
Ben 12 bit görüntü aldığımı söylemedim. Monitörün kendisi ile gelen mini dp kablo ile 10 bit alınıyor. 12 bit hdmi 2.1 ile desteklendiği söylenmişti daha önce. Trde mini hdmi 2.1 bulamadım. Haftaya yurtdışı seyahatim olacak, oradan mini hdmi kablo alıp denicem. 10 bit - 12 bit arasında ne kadar fark olur hiçbir fikrim yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hmm teşekkürler hocam 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X