Wifi bağlı ise öyle dememesi lazım, ilginç. Manual yüklemenin bir yolu var mı ona bakın. |
Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (11. sayfa)
-
-
Benim ürün hepsiburada üzerinden alınma. Hocam acaba telefonlardaki gibi avrupa ürünü, orta doğu ürünü gibi bölge farkları mı var anlayamadım valla. Belki benim ürünün bölgesi farklıdır pilot bölge gibi ilk güncellemeleri alıyordur. 1421 sürümünde uykudan uyanmama yaşıyor musunuz?
-
-
Olabilir hocam, daha önce dediğim gibi bende s95b de var ona güncelleme geldiğinde forumdaki arkadaşlardan daha güncellemesi gelmeyenler olmuştu, uyanma problemi sıkıntısı devam ediyor şu an bende, manuel güncelleme yoluna bakayım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vahh... vah.. tüm oledlerin 10 saf bit olduğunu bilmeden mi... Bu kaçıncı monitörü karalamaya çalışıp eli boş dönmen.. bu kaçıncı senin yerine kaçıncı utanışım yahu... Hem rgb hem Ycbcr 4:4:4 10bit :) Ayrıca monitörün kendi ayarlarında renk formatını görebileceğin bir ekran yok. Attığın şey muhtemelen konsoldan alıntı bilgisayar bile değil belki de bu monitör değil :D Yalanlarından cidden gına geldi artık :D dediğin 3 şeyden 2 si yalan :D Arkadaşlar ball gibi de 4:4:4 formatında 10 bit renk derinliğinin dibine kadar vuruyor, eğleniyor,keyifleniyor. Dediğin olay oledin yapısına aykırı. Ha bilmemek değil bilmedği halde trollemek ayıp bana da bu bilgiyi @-SKYNET- hocam vermişti sağolsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Şubat 2023; 20:58:7 >
-
Bakın bi hocam. Bende uyku problemi yok kaç gündür. 1 kere yaşamıştım zaten ilk zamanlarda.
-
Heh çok teşekkür ederim, fotolar bana ait değil sadece temsilidir. Şimdi incelemenize şunu ekler misiniz? 12 bit şuanda güncelleme bekliyor, 10 bit ile sorunsuz kullanabilirsiniz nokta. Başka bir sorum daha olacak, hani uyanmama sorunu dp'ye özgü demiştiniz ne sıklıkta bu problem ile ugraşıyorsunuz? Dayiminoglu kumandayı kaybemiş acilen işlerini halletmesi gerek lütfen naçizane yorumlarınızı esirgemeyin 🥰🥰🥰
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki 10 biti HDR'de alabiliyor musunuz? 👀👀👀👀👀👀
Ek olarak Aw3423dw'den üstün olarak gösterdiğiniz yanları 12 bitti ve sanırım G-sync modülünün artısı yok eksisi var Dell bile bunu kabul etti demiştiniz? Monitörün uyanmama problemini de göz önünde bulundurursak, halen bu söylediklerinizi savunuyor musunuz yani? Ben mi yalan söylüyorum? XD Dell AW3423DW'den her anlamda iyi olduğunu söylediğiniz herşey çürüdü ve gitti, elde kalan tek şey G8 oled'in hanesine - yazan şeyler. Yani uyanmama problemi ve G-sync olmayışı. Naçizane yorumlarınız nedir? 🥰🥰
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 21:24:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yeter be kardeşim 2 oldu 3 oldu hep boş attın dolu yedin aa :D Neler saçmalıyorsun sen hdr da 10 bit olmuyor mu ne demek :D bi ara monitör kendi kendine parlaklık kısıyor dedin saçmaladın ama bu ondan daha büyük saçmaydı :D Hdr, Sdr hiç fark etmez 10 bit cilloğ gibi görüntü vererek çalışır.
Evet hala da gysnc modülü olmadığı için memnunum. Fan yok ses yok miss gibi :) freesync premium pro nedir sen bi onu öğren hala freesync sanıyorsun :) Etki olarak Gysnc'den bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Herhahngi bir kekeleme,tearing sorunu yok. Yerel hdr desteğine sahip. İstersen monitörün kendinde vrr özelliği var. Gysnc ile tamamen uyumlu çalışır açılabilir :)
Ayrıca utandırmayayım diyorum hala aynı şeyleri diyorsun aa al bakalım son güncelleme uyanmama sorunu diye bir şey varmıymış :) Daha fazla utandırmıyayım vaktime yazık. Gerçi senin yerine ben utandım hep orası ayrı konu :D Engele devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Şubat 2023; 21:41:34 >
-
Ee peki saygıdeğer hocam, monitörün içerisindeki G-sync modülü ekran kartı ile iletişim kuruyor, Freesync pro yazılımının monitör ile iletişim kurduğu şey nedir tam anlamıyla? Windows logosu mu? Stutter ve tearing konusunda G-sync'ten daha iyi olduğunu savunuyorsunuz Freesync Pro'nun, şuana kadar bu konuda böylesine bir iddiada bulunan tek kişi de sizsiniz açıkçası. Bu iddianızı kanıtlayacak herhangi bir argümanınız ve incelemeniz var mı? Bana Freesync Pro'nun ne kadar kaliteli olduğunu öğretir misiniz, kaynak veya inceleme neresi? Veyahut gelin bizzat benim yanıma, sizle FreeSync Pro ile G-sync arasındaki farkı 1)tearing-stuttering 2) giriş gecikmesi testleri olarak testini yapalım? Söylediği şeyde haksız çıkan + argüman sunamayan da diğer kişiye istediği ürünü hediye etsin? Hodri meydan hocam bekliyorum bu söylediğiniz şeylerin arkasında durmanızı? Bence çok güzel bir teklif yaptım? 🥰🥰🥰
Paylaştığınız görseli de yanlış anlayan olabilir. Bu tamamen ekran kartının yazılımı olan G-sync. Monitörde g-sync modülü yoksa, Paslanmış teknoloji olan V-Sync'ten bi tık üstün çalışır, yani G-sync compatible olarak kullanılır
Attığın videoda da gene sahtekarlığını konuşturmuşsun, Kumanda ile neden açıyon ekranı! XD Dayımınoğlu kumandayı kaybetmiş demedim mi ben sana alooo? Bu uyanmama probleminin de Display Port'a özgü olduğunu söyleyen gene sendin ve kumanda ile açıp sonra güç düğmesiyle uyandırıyordun. Ne zamandan beri neler değişti, hepsini yaz incelemene bak insanlar Türkçe incelemesi olan konuları okuyarak alıyor bu monitörleri. Hadi aslanım hadi canım benim sen iyi birisisin bak ne kadar güzel kıvama geliyosun yavaş yavaş. Gerçeklerden bahset, sorunlardan da düzeltilenlerden de haberi olsun insanların. Bak ev kiraları 5k olmuş insanlar kenara zar zor para atıyo hakkına girme insanların 3 kuruş zevkini cehenneme çevirme. Adil ve Etik ol! Zor birşey değil, sana güveniyorum assslanım benim sen yaparsın! Hadi bakim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 22:18:46 >
-
Amcamınoğlu:) gsync modülünün giriş gecikmesine neden olduğu söyleniyor ya, hayat kalıplaşmış spot bilgilerden ibaret değil
https://www.youtube.com/watch?v=Db4y5DAkyTA&feature=youtu.be
Dün de dedim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye, inatla, cahilce, satın almadığın ürün hakkında, ne dediğin neye varmaya çalıştığın anlaşılmadan ileri geri konuşuyorsun, sırf konuyu baltalamak için hesap açmışsın, keşke azmini güzel öğretici kaynaklar paylaşarak harcasan sayende biz de yeni bir şeyler öğrensek, neyse ya cahille sohbeti kesiyorum, dilediğin gibi takıl dayımınoğlu;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
HAHAHAHAHAHA KARA CAHİL SENİ!
O attığın şey input lag testin yukarısını oku! Panel testi o panel nasıl bir cahilsin sen, kendi kendinizi yok ediyonuz. Yazılımın eklediği giriş gecikmesinden bahsediyoruz biz ey kara cahil seni :))))))
hahahaha teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için evet arkadaşlar gördüğünüz gibi AW3423DW en tepede, hemen arkasında da G-sync monitörler var gene, daha iyisi gene aileden birisi 👉💪 Lower is better!
Allah razı olsun hocam senden işte bu!
https://www.youtube.com/watch?v=MzHxhjcE0eQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 22:37:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dayımınoğlu sen kendi attığın videoyu bile izlememişsin,, en tepede dwf var dw değil bu arada :)))))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ahh kalbimm.. Yani freesync premium pro sahibi olan dwf modeli daha az gecikmeye sahip. Gerçi bu arkadaş hala freesync ile gysnc karşılaştırıyor. Freesync premium pro nedir bilmiyor :D freesync ilk sürüm 1.0, premium var ondan daha iyisi. Premium pro da en son hali en iyisi.
-
Hahahahaha panel hızını paylaştığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/vi3pwa/aw3423dw_an_fps_sweatlord_review/
Evet arkadaşlar yukarda gördüğünüz gibi Dell panelleri aşırı hızlı :)))) Freesync ile Gsync giriş gecikmesi farkı tamamen bu panellerden farklı kavramlar. Bana inanmıyosanız ahan da yukardaki arkadaşların attığı görsele bakın hahahahahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 18 Şubat 2023; 22:58:18 >
-
Rdr 2 de aynı sıkıntıyı yaşadım bende. Denediğim diğer oyunlarda sıkıntı olmadı.
-
dw ile dwf modelleri aynı panele sahip olması dışında sorun yok :) dwf freesync premium pro kullanıyor sanki haa :D
-
rdr2 bozuk hocam hdr konusunda.
-
Aynen sıkıntı oyundan kaynaklanıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X