Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ArdaBarisC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
18
Favori
42.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlıyorum Bayraktar Bilişim siz de bu monitörden satıyorsunuz. Çok şükür 12 bit sorununu çözmüşler mi? Malum daha önce kimse 12 bit yapamadı ve bir tane ekran görüntüsü paylaşamadı 12 bit yapabildiğine dair, siz de epeydir konuyu okuyorsunuz daha yeni yazasınız gelmiş demek ki fazla olmamış sorun çözüleli?

Bir çok model kullanmış olmanız, kaç yıldan beri bu işin içinde olduğunuz bu konuda gerçekten uzman olduğunuz anlamına gelmez. Fenerbahçe'nin sol beki Ümit Özat'ı hatırlar mısınız? Yıllarca top oynadı 35 yaşına kadar. Gel gelelim orta açtığı yerde 1 tane FB'li futbolcu olmazdı. Hatta bazen kanatları şaşırırdı bazen topu Rüştü Rençber'e doğru bizim kaleye doğru sürerdi tırnaklarımızı yerdik Allah'ım kör ümiti durdur kendi kalesine atmasın diye dua ederdik, 35 yaşına kadar hep böyleydi. Bir de Neymar'a bakın, 3 senede dünya yıldızı oldu. Yani bi işi ne kadar yaptığınız önemli değil, bu süre zarfında kendinize ne katabildiğiniz önemli. Çıkıp G-sync artısı yok eksisi var diyen birisi olursa, argüman sunması gerekir. AMD bile sunanamışken, işiniz çok zor.

G-sync konusunda da fark hissetmeyenler direkt göz doktoruna görünsünler veya şiir yazacaklarına 1 tane argüman sunsunlar. Dünyada bunu yapan ilk kişi olursunuz 👍 hehehehheheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 28 Şubat 2023; 15:41:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @Sasua Ee merhabalar efendim, 175hz'de 12 bit verebildiğini yazmışsınız ürün değerlendirmesinde. Forumda ise hdmi 2.1 kablonuzun olmadığı için henüz deneyemediğinizi yazmışsınız. Acaba elinizde hdmi 2.1 kablo olmadan bunu nasıl başardınız? Diğer insanlar da boşu boşuna kabloya para vermesinler, saygılarımı sunuyorum efenim.. :DDD Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

• Voyager3333 kullanıcısına yanıt

Sizinle münakaşaya girmeyeceğim,cevabımı verdim,başka konuya gidebilirsiniz artık,dediğiniz tüm argümanlar çürütüldü

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Evet hocam çok monitör kullandım bu en iyisi

monitör ne vadediyorsa hepsini dibine kadar kullanabiliyoruz

• Ahh be dayiminoglu dubleyi azalt kafan güzel geziyon. Tabi ki yazdım incelemesi var, Samsung böyle olduğunu söylüyor illa deneyimlemem mi gerek :) hayır adam 4.4.4 formatında 12 bit verdiğini kanıtladı da yine bir yalanın daha patladı hâlâ utanmadan yazıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 28 Şubat 2023; 15:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semoniok kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Rtx 4080 kullanıyorum o halde rahatça bu kabloyu alıp kullanabilirim. 12 bit 4.4.4 formatta 175 hz daha ne olsun :)

Bu ürün ile 32” neo g8 arasında gidip geliyorum. 4080 ile kullanacağım. Aynı odada oled tv var 48” zaten ps5’in bağlı olduğu o yüzden monitörden oyun ve çalışma konusunda yararlanacağım. Tabi hoparlörlerinin olması da bir artı. Bazı oyunlarda widescreen avantaj olsa da bazı oyunlar için neo g8 daha mı doğru acaba diye düşündürtüyor. Yalnız Oled G8 in ayağı mükemmel gözüküyor. Çok kararsızım anlayacağınız

Edit: bir de tabi neo g8 tam olarak 4k sunuyor, oled g8 4k-2k gibi olduğu için de kafam karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 28 Şubat 2023; 15:41:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Bu ürün ile 32” neo g8 arasında gidip geliyorum. 4080 ile kullanacağım. Aynı odada oled tv var 48” zaten ps5’in bağlı olduğu o yüzden monitörden oyun ve çalışma konusunda yararlanacağım. Tabi hoparlörlerinin olması da bir artı. Bazı oyunlarda widescreen avantaj olsa da bazı oyunlar için neo g8 daha mı doğru acaba diye düşündürtüyor. Yalnız Oled G8 in ayağı mükemmel gözüküyor. Çok kararsızım anlayacağınız

Edit: bir de tabi neo g8 tam olarak 4k sunuyor, oled g8 4k-2k gibi olduğu için de kafam karışık.

Neo G7 deneyimledim. OLED G8 oyunlarda çok daha güzel gözüküyor bence. İŞ için kullama amacını yoksa OLED tavsiye ederim. Çift monitör kullanıyorum ben. G8 sadece oyun ve film için kullanıyorum. Siyah arka plan koydum OLED pikselleri siyahta kendini kapatır yani burn in imkansıza yakın. Yapabiliyorsanız çift monitör kullanın. Size tavsiyem rttings incelemesini bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 28 Şubat 2023; 15:49:38 >

İşte hocam çift monitor kullanmak istemiyorum. Masa o kadar büyük değil görsel olarak da çok dağınık gözüküyor cam önünde masa duvar olsa yine bir nebze duvara monte edilebilirdi 2. monitör. Macbook bağlıyorum ben monitöre iş için o yüzden orada da kullanmam gerekecek mecburen.

Ee hocam hangi argüman ile G-sync ile Freesync'in kıyaslamasını yaptınız acaba tearing ve stuttering konusunda? Argümanlar çürütüldü ise neyle çürütüldü? Yani sizinle tartışmaya girmeyeceğim diyorsunuz da argüman sunmadığınız sürece zaten giremezsiniz. Ben FreeSync kullandım, G-syncten farkını anlamadım diyorsanız bu sizin probleminiz oluyor. Çünkü henüz dünyada tearing ve stuttering konusunda argüman sunup G-sync'i çürütebilen yok. Argüman sunamadığınız sürece de "Muz ile Salatalığın farkını anlamayanlar" sınıfında kalıyorsunuz. :DDD

• mhasal kullanıcısına yanıt

Hocam text tabanlı bir işiniz var ise tavsiye etmiyorum şahsen. Neo g7-8 daha memnun eder sizi bence. Eğer işiniz tasarım, grafik tabanlı ise OLED G8 harika gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 28 Şubat 2023; 15:53:52 >

hocam ne yapmışsınız ss lerle ya. malum kişiye kombo çekmişsiniz resmen. vurmayın öldü dedikçe öldürmüşsünüz. malum şahıs rezil olduğu yetmezmiş gibi banları da yemeye başladı. 1 2 bana kadar sınırsız cizilir gider burdan.

elinize kolunuza sağlık hocam. çok güzel ss ler paylaşmışsınız.

He bilader he freesync premium pro freesync'in hdr haliyse freesync premium ne Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim  yahu dediğin 10 şeyden 10 unda yalan çıktı hâlâ ne sıkıyorsun :) aynen aynen 30 bin liralık monitörde kekeme oluyor aynen Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

Diyorum ya işte hocam, Samsung muz niyetine salatalık gönderiyor bu muz diyor. Sen de kullanmadan 12 bit verebiliyor diyorsun. Allah'tan samsung şöyle bir açıklama yapmamış "Bu monitörün üzerine ayaklarınızı sabitleyin, 12. Kattan aşağı atlayın yanlardan kanatlar açılacak ve sizi yere yumuşakça indirecek!" Hahahahahahaha :DDD Gene zevkten dört köşe oldum, satıcıların gözü yaşlı.

Konuyu baştan sona okuyanlara bakmanı tavsiye ederim, herkes herşeyin farkında. Beğenilerle de belli etmişler kendilerini. Yani kendin çalıp kendin söylüyorsun, sadece beni eğlendiriyorsun :DDDD

Dayiminoglu sen OLED monitöre sahte 10 bitte hdr açıkken 175 hz veremiyor diyen insansın allasenSamsung odyysey smart OLED G8 deneyimim 

• mhasal kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle izah edeyim

yakın zamanda kullanmış olduğum cihazlar,(daha aklıma gelip yazamadığım,kullandığım pek çok üst klasman var)

Dell 27" AW2721D

AORUS 27 FI27Q-X

ROG PG27UQ

Odyssey G9

Bu monitörü kullandıktan sonra va panel ips panel yalanmış dedim

bundaki renk kalitesini hiç bir cihaz veremiyor

bu monitördeki hazzı şuana kadar hiçbir cihazdan alamamştım taki oled g8 e kadar

yani kısacası bu saatten sonra va panel ips panel vs bunlara çok para vermemek gerekli artık devirleri bitiyor bu panellerin

Tabi tercih sizin

Oled panelin görüntüsünü hiçbir panel veremez zaten hocam bunda anormal bir durum yok. IPS panellerden de panel tepki süresi her zaman daha hızlı. G-sync konusunda da argüman sunabilirseniz, forumdan 1 kişiye bu monitörü hediye edeceğim. Öyle ben hissetmedim demekle olmuyor yalnız argüman sunabilmek.

Yahu sen 4.4.4 formatında 12 bit veren monitöre 10 bit veremiyor diyen insansın argüman vermeden 10 yanlış bilgi pompaladın bide argüman mı istiyosun dayiminoglu. Monitöre sahip olanları disbritör çetesi ilan ediyon bide dubleyi azalt azaltt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 28 Şubat 2023; 16:11:13 >
    Yoo seni tongaya düşürdüm, 12 bit yapamadığını kanıtlamış oldun 10 bit ekran görüntüsü paylaşarak. Çünkü 12 bit olmuyor dediğimde kimse 12 bit olduğuna dair birşey paylaşmadı, ben de 10 biti dahi 4:4:4 veremiyor 8 bite mi ekmek banmak zorunda kaldı kullanıcılar diyince hemen 10 biti paylaşmak durumunda kaldın ve 12 bit olamadığını diğer kafadar arkadaşların gibi kanıtladın. :DDDD Şimdi güncelleme ile çözüldüyse bile "Herkeste", o zaman 12 bit alamadığınız gerçeğini hiçbirşey değiştiremedi. Mığağağa :D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.