Şimdi Ara

Samsung Omnia 16gb sorunsalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telpa üzerinden almış olduğum Samsung Omnia 16gb cep telefonumda geçen gün birşey farkettim.Özellikle beyaz ekranda ekranın ortalarından aşağıda bir yerlerde kontrast oranı daha fazla olan bir bölge var.Yani ekran tamamen bembeyaz iken bir bölüm yuvarlak bir şekilde sınırları belli olmadan daha parlak olarak duruyor.Ölü piksel durumu değil daha önce karşılaşmıştım çünkü.Kontrast oranı o bölgede daha yüksek.Siyah ekranda hiçbirşey belli olmuyor bir sorun yok.O bölümde resimler yada renklerde oluşuyor.Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• kardeş serviste veya bir bayide aynı modelle karşılaştırmanı tavsiye ederim onda da gözüne çarparsa problem yok gibi ama sadece senin telefonunda varsa servise götürmeni öneririm iyi forumlar
  • senin cihazınla ilgili bir problem mevcut sanırım
  • Hocam o dediginiz bir sorun degil.Cunku bende i900 sahibiyim ve bugune kadar yakin cevremdeki kimde i900 varsa inceledim ve gordumki bu hepsinde var.Ben bir sorun olarak bile gormuorum sadece cok karanlikta belli oluyor aldirmayin ve kullanmaya devam edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.