Şimdi Ara

Samsung Omnia Route 66 Artık Navigasyon yapmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni omnia aldım. 4-5 kere route 66 ile çok güzel navigasyon yaptım araba seçeneği ile. ama şimdi navigasyon yapmıyor. Uydulara bağlanmıyor sanırsam.

ne oldu anlamadım gitti. Acil yardım lütfen ne yapacağım :S

teşekkürler,

• yardımcı olabilcek kimse yokmu :S ?
  • Sabit durumdayken yaya seçeneğini seç ve bağlanmasını bekle. Daha sonra araç seçeneğini kullan... Tahminimce arabayı seçince belirli bir mesafede hareket ettiğin kabulü yaparak geniş bir alanı tarar uydudan gelen dalgalar...

Eğer yaya seçeneğinde de bağlanmıyorsa sorun farklı birşeyden kaynaklanabilir. Uzun süre GPS e bağlanmamak bağlanma süresini arttırıyor...

Sorun devam ederse omnia yapılandırma başlığında yorumcu Erdem Dengel var. Omnia konusunda en deneyimli o var
  • dostum valla bi türlü bağlanmıyor çok enteresan cidden kıl oldum ya.
  • valla bu samsung bölümüne kimsenin baktığı yok :S yardım lütfen...
  • tümleşik gps in açık olduğundan emin ol
  • tümleşik GPS nasıl açılıyor......

bendede aynı sorum var, gps uydularını bir türlü bulamıyor cihaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser76 -- 15 Aralık 2008; 11:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser76

tümleşik GPS nasıl açılıyor......

bendede aynı sorum var, gps uydularını bir türlü bulamıyor cihaz....

konumlama yöntemlerinden bulacaksın.ayarlar-genel-konumlama yöntemleri.yalnız bu innow içindir.omnia için de benzer olması gerekir.
  • yanlışlıkla hafıza kartındaki route 66 dosyasını silmiş olmayasınız.
  • hafıza kartındaki route 66 silmesi bir etki yapmazki hafıza kartındaki program sadece kurulum dosyası onu silmesi programın bağlanmasını etkilemezki.

Samsung omnnia ve Samsung innov8 telefonlarının hafıza kartı ile birlikte gelen route66 yazılımı dosyası sadece kurulum dosyası o dosyayı silmesi sadece ilerde normal hafızaya kurduğu yazılımı silerse tekrar onu kurmak istediğinde elinde yazılım olmayacağı için kuramamasına neden olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

hafıza kartındaki route 66 silmesi bir etki yapmazki hafıza kartındaki program sadece kurulum dosyası onu silmesi programın bağlanmasını etkilemezki.

Samsung omnnia ve Samsung innov8 telefonlarının hafıza kartı ile birlikte gelen route66 yazılımı dosyası sadece kurulum dosyası o dosyayı silmesi sadece ilerde normal hafızaya kurduğu yazılımı silerse tekrar onu kurmak istediğinde elinde yazılım olmayacağı için kuramamasına neden olur.

Ürün le gelen Route 66 cd sinden kurulabiliyor.
  • Noctivagant Tarih 16 Aralık 2008; 12:56:20
    hafıza kartındaki route 66 silmesi bir etki yapmazki hafıza kartındaki program sadece kurulum dosyası onu silmesi programın bağlanmasını etkilemezki.

türkiye haritasıda karrta değil mi kardeşim.benim mi yanlışım var
  • Türkiye haritası hafıza kartlarında değil. Hafıza kartlarında sadece route66 yazılımı bulunmakta. Forumda bir çok arkadaş hafıza kartlarını başka işler için kullanmak amacı ile route66 yazılımını hafıza kartından siliyor.

Ama omnia için farklı bir yol tercih etmişse başarı bilemiyecem ama şunu şöleğim İnnov8 hafıza kartında sadece yazılımın kendisi var harita filan yok
  • route 66 nın içinde çanakkalenin haritası varmı?
  • var kardeşim route66 teleatlası haritasını kullanıo zaten
  • arkadaşlar telefonu alalı 2 hafta oldu cihazda şimdiye kadar bulundugum yeri tespit demedim. ben nerdeyim buranın gps kodları neymiş gibi bir seceneği yokmu bu aletin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.