Şimdi Ara

Samsung P2250

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Samsung P2250 aldim ve suana kadar memnunum fakat memnun olmadigim tarafi monitörü öne veya arkaya yatiramiyorsunuz.

sizin görüsleriniz nedir? 149€ ya aldim..

bir diger sorum ise beyaz kabloyumu yoksa mavi kabloyumu takayim aradaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undershots -- 13 Ağustos 2010; 18:07:39 >

• 149€ ne kadar ediyor bilmiyorum ama monitörün arkaya öne yaslandığını biliyorumayrıca beyaz olan kabloda (dvi) daha kaliteli görüntü alırsın monitörün ayağını sabit tutup biraz zorlarsan öne arkaya bayağa yattığını görürsün bende kullanıyorum bende memnunum hayırlı olsun monitörün
  • Tesekkürler, evet öne arkaya yattigini (forumdan) gördüm fakat ben hala nasil olcagini tam anlamis degilim hani bana ufak bir paint cizimi yada nebilim ufak bir ipucu verirsen sevinirim yeni aldim direk bisiyleri kirmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: undershots

Tesekkürler, evet öne arkaya yattigini (forumdan) gördüm fakat ben hala nasil olcagini tam anlamis degilim hani bana ufak bir paint cizimi yada nebilim ufak bir ipucu verirsen sevinirim yeni aldim direk bisiyleri kirmak istemiyorum

hoam ben biraz beceriksizim o konuda kusura bakmayın ama monitöyü yere koyun paneli alt ve üstten kavrayıp hareket ettirin kırılmıyor merak etmeyin zorlayın diğer konuda ayağı çıkarmayı sormuşsunuz ondada korkmaya gferek yok sağa sola oynatadan düz bi şekilde çok kuvvetli asılın zorlamazsanız olmuyor

• ayagi cikardim fakat sadece iki yöne dogru egiliyor, ya cok kalkiyor yada biraz öne eyik oluyor. icinde ayagin girdigi biryer var acaba orasi oynuyormu yani monitoru yere koyup biraz geri ceksem kirmadan düz olurmu? yani ben monitörün dümdüz olmasini istiyorumda..
  • quote:

ayagi cikardim fakat sadece iki yöne dogru egiliyor, ya cok kalkiyor yada biraz öne eyik oluyor. icinde ayagin girdigi biryer var acaba orasi oynuyormu yani monitoru yere koyup biraz geri ceksem kirmadan düz olurmu? yani ben monitörün dümdüz olmasini istiyorumda..

monitörü bi topla önce sonra koy yere ileri geri çek biraz ayarla korkma kırılcakmış gibi dursada kırılmıyor benimki düz başta çok arkaya eğikti 1 gün heralde kıpırdamıyor diye öyle kullandım
  • valla bende cok sert hicbir gidim ileri geri gitmiyor.. biraz daha zorlarsam atltaki ayaga bagli sopayi kircam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 225BW
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla bende cok sert hicbir gidim ileri geri gitmiyor.. biraz daha zorlarsam atltaki ayaga bagli sopayi kircam

garip ben biraz zorladım kendime göre ayarladım
  • Evet korkunun ecele faydasi yokmus herseyi göze alip denedim ve yaptim. Hicte zor degilmis biraz ittim zaten oldu hehe tesekkürler :)
  • birde bir sorum olacak, menüde LED Acik/Kapali diye bir secim hakkimiz var bu nedir?
  • quote:

birde bir sorum olacak, menüde LED Acik/Kapali diye bir secim hakkimiz var bu nedir?

hocam hani siz deyince sönük olan ışık yanıyor ya led açık derseniz sürekli yanar sönmez
  • Sanirim bana en cok, hatta tek yardim eden sen oldun ilginden dolayi cok tesekkür ederim sanirim sayende halledemedigim sorun kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undershots -- 16 Ağustos 2010; 12:59:14 >
  • quote:

Sanirim bana en cok, hatta tek yardim eden sen oldun ilginden dolayi cok tesekkür ederim sanirim sayende halledemedigim sorun kalmadi

önemli değil hocam
  • demek tek tırsan ben değilmişim yaf. ben bu yüzden aldığım sandalyeyi geri verip yeni sandalye bile aldım!!!

yav arkadaş ne bileyim ben halen öyle kullanıyorum iyi mi. eve gidince biraz oynayım bari.

hay samsung :)

ama monitör tek kelime ile "mükemmel" daha fazla söze gerek yok.
  • hehe bende sirf o olay yüzünden monitörü geri vercektim fakat hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.