Şimdi Ara

Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
3
Favori
58.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu ekranı nvidia 8600m gt ile kullanacağım eğer alırsam, laptopumun max çözünürlüğü 1440x900. bu durumda bir performans sorunu yaşar mıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihlathak

ben bu ekranı nvidia 8600m gt ile kullanacağım eğer alırsam, laptopumun max çözünürlüğü 1440x900. bu durumda bir performans sorunu yaşar mıyım acaba?

monitörün menüsünde boyut ayarlama var isterseniz ekrana yayarsınız isterseniz o anki çözünürlüğe göre kenarlara bant çekersiniz
  • dostum monitör ile ayak arasında bir bağlntı var ya onu nasıl çıkarcaz belki yanlış takmışımdır dicemde tık sesi geldi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1macc

dostum monitör ile ayak arasında bir bağlntı var ya onu nasıl çıkarcaz belki yanlış takmışımdır dicemde tık sesi geldi :S

hiç korkmadan asıl zorla korkma kırılmıyor iyice asılınca gelir ben tuttum arkadaş asıldı öyle zor çıkıyorki düşüyordu çocuk bu arada benim monitörde hiçbir dengesizlik yok 2 tarafta birbiriyle eşit
  • dostum ne kadar asılırsam asılıyım kırılmaz di mi
  • quote:

dostum ne kadar asılırsam asılıyım kırılmaz di mi

sağa sola itme o boynu yoksa kırarsın ama düz bi şekilde asıl kırılmaz zaten sert davranmazsan çıkmıyor düz bi şekilde çek tavsiyem 2 kişi yapmanız tek başınma yapayım deddim kıracaktım çıkmıyorda biri monitörü tutsun sende bütün gücünle düz bi şekilde asıl
  • dostum çıkardım geri taktım ama yine yarım cm yamuk alla alla ya
  • quote:

dostum çıkardım geri taktım ama yine yarım cm yamuk alla alla ya

acaba alttaki vidayı tam sıkmamış olabilirmisin baktın olmuyo götür vatana söyle benimki düzgün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

dostum çıkardım geri taktım ama yine yarım cm yamuk alla alla ya

acaba alttaki vidayı tam sıkmamış olabilirmisin baktın olmuyo götür vatana söyle benimki düzgün

hacı ben hepsiburada'dan aldım da sen baksan sorun etmzsin ama ben etitm niye ki:D ve alttaki vida sonuna kadar sıkıldı

• aldim monitoru cok güzel bir alet, fakat bu öne veya arkaya yatirma olayi moralimi bozdu.
    benmi yanlis yapiyorum acaba öne veya arkaya yatiriliyormu yoksa benmi beceremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undershots -- 13 Ağustos 2010; 18:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undershots

bende aldim monitoru cok güzel bir alet, fakat bu öne veya arkaya yatirma olayi bozuldu.
    benmi yanlis yapiyorum acaba öne veya arkaya yatiriliyormu yoksa benmi beceremedim?

zorla biraz korkma yaslanıyor o bende başta yaslanmıyor sanmıştım
  • korkuyorum birsey olcak diye bunu bildigin arkadan cekicekmiyiz cikana kadar yoksa nasil olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: undershots

korkuyorum birsey olcak diye bunu bildigin arkadan cekicekmiyiz cikana kadar yoksa nasil olcak?

Hocam o korkuyu bilirim ve yendim ben tamamen söktüm ilk geldiği günkü gibi ve gönül rahatlığıyla monitörün kafasından it - çek o geliyor zaten kırılmaz
  • ayagi cikarttim fakat ya cok öne gidiyor yada arkaya yatiyor benim istedigim dümdüz olmasi öyle oluyormu peki? ayagin girdigi yermi oynuyor?
  • Arkadaşlar bende monitorume kavuştum. Vatandan 312 tl ye aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Arkadaşlar bende monitorume kavuştum. Vatandan 312 tl ye aldım...

hayırlı olsun gayet uygun fiyata almışsınız vatanın sitede 312 görünmüyordu ama nasıl oldu ki o fiyat
  • Monitörü alalı 11 ay oldu benim ama hala sapasağlam hiç bir sorunu yok bu arada bende monitörü alırken vatanda o zamanlar fiyatı 365 ti aldığımda sonra 400 küsüra kadar çıktı şu anda ne kadar bilmiyorum fakat 2250 galiba panel aynı sadece biraz özelliği değişmiş gibi geldi bana birde bunların ledleri var ama onlar nasıl onu bilemiyorum bence daha iyi görüntü verir diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar samsung un 2 modeli arasında kaldım sizce hangisini alıyım oyun amaçlı kullanıcan hangisi daha iyi.
    aralarında 10 lira bi fark var
    SAMSUNG P2250
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_20102_SAMSUNG_P2250__21_5inc__1920x1080__2ms__DVI__Siyah.html
    SAMSUNG B2230H
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32389_SAMSUNG_B2230H__21_5inc__1920x1080__5ms__Full_HD__Siyah__LCD_Monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hller -- 4 Eylül 2010; 16:35:04 >

• ben hem 2250 hemde 2430 kullanıyorum.
    ikiside canavar gibi. kendi gözüne hangisi güzel gözüküyosa al.
    pişman olmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Arkadaşlar bende monitorume kavuştum. Vatandan 312 tl ye aldım...

Güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.