Şimdi Ara

SAMSUNG-PHILIPS-LG LED TV YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür foruma bakınıyorum ama gerçekten çok karasız kaldım. Daha sonra kendim bir araştırma yaptım ve şimdi almak istediğim bir kaç tane televizyon buldum. Ama televizyonlar hakkında geniş bilgiye ihtiyacım var.

Şöyle anlatayım derdimi: Evime LED TV almaya karar verdim. 3000 liraya kadar verebiliyorum. İSTANBUL BİLİŞİMDEN almaya karar verdim. Almak istediğim TV LER aşağıda yazılı
    1) SAMSUNG UE40B8000/8090
    2) LG 42LE8900
    3)PHILIPS 42PFL9803D
    4)PHILIPS 42PFL7665H

ŞİMDİ SORULAR:!!!!!

1)40-42'' tercih ediyorum. Çünkü 3 metreden izleyeceğim. Doğru mu karar veriyorum?
    2)İstanbul bilşimle ilgili çokça tartışma var. Oradan almayı düşünüyorum. Doğru mu yapıyorum?
    3) SD yayınım var.DIGI. maç izlemek, PS3 alacağım hemde ps3 üzerinden HD film izleyeceğim. İleride de BluRAY'de kullanabilirim.Ama önemli nokta SD yayın. Bu televizyonlarda SD yayında sorun yaşarmıyım?
    4) Eğer yaşarsam 3000 liraya kadar yukarıdaki özelliklerde hangi marka ve model tv tercih etmem lazım. VARSA bu özelliklere uyan TOP5 yazarmısınız.
    5) Bu sistemlerde ses sorunu yaşarsam uygun ses sistemi ne almalıyım?

Artık biri bana yardım etsin lütfen!!!!!!!

Şİmdiden teşekkürler!!!!

• Konuyla ilgili yorum yapılırsa çok sevineceğim yakın zamanda --birkaç gün içinde-- TV yi almayı düşünüyorum. O kadar para veripte ortada kalmak çok kötü olacak. Bu sebeple yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler
  • Merhaba

3 gündür forumda bu konu ile ilgili yardım beklliyorum. Ama kimse dönmedi. Lütfen kısa bir sürem var ve yardımlarını bekliyorum

Herkese ii geceler.
  • Kimseden ses soluk yok.... Hala bekliyorum
  • böyle başlayıp giden binlerce mesaj var millet yazmakdan sıkıldı heralde en iyi sen en çok hoşuna gideni al
  • yaa gerçekten öle yapayım diyorum ve forumda bunu da görüyorum ama küçük yardımın da sakıncası olmaz hala alamadım ve karar veremedim de?
  • Philips 40pfl9704'ü incelemenizi öneririm. Bulmak zor olabilir ancak oldukça başarılı bir modeldir.

Ürünün incelemesini (ingilizce) şu adreste bulabilirsiniz:

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2010/02/17/Philips-40PFL9704-40in-LED-Backlit-LCD-TV/p1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.