Şimdi Ara

Samsung pl120 sevenler platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada fikirlerimizi bu makineyle ilgili deneyimlerimizi ve resimlerimizi paylaşalım istiyorum

• öncelikle bildiklerimi paylaşayım

ön kamerası vardır: kendini çekmek isteyen kişiler için büyük kolaylık

makro çekimi harika diyebilirim blur seviyelerini istediğiniz gibi 3 seviyeye kadar ayarlayabilirsiniz

kendini çekme özelliğide güzel..

güzellik çekimi var:yüzünüzü kadraja tam olarak almadan net bir foto çekemezsiniz yeşil olarak yandığında kare tam yüzü ortalar ve harika bir görüntü çıkar.

gece çekimi çok güzel örnekler vereceğim inanamıyacaksınız aynı gündz gbi fark yok resmen

ben bu makineyi inanın bilmedenaraştırmadan aldım ama çok memnunum ilerde aklıma geldikçe yazacağım ..varsa eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler.
  • artık bir kareyle mümkün.
    Kendi özel efektlerinizi düzenleyin
    Benzersiz Sihirli Çerçeve özelliği, ruh halinizi ve sizi yansıtan üstün resimler ve poster kalitesinde görüntüler yaratmanıza imkan verir. Dahili Sihirli Çerçeve şablonlarından birini seçmeniz yeterli; Duvar Sanatı, Eski Film, Dalgalanma, Dolunay, Eski Kayıt, Dergi, Tatil, Klasik TV ve çok daha fazlası. Kamera açınıza istediğiniz nesneyi alın, ekran şablonuyla eşleştirin ve yakalayın. İşte bu kadar. Nesneniz artık özel bir atmosferle ve arka planla çevrelendi – tıpkı bir sihir gibi.

HD kalitesinde video. Artık kompakt fotoğraf makinesinde
    PL120, profesyonel ölçekte bir fotoğraf kamerası ile kompakt bir HD video kamerayı incelikle bir araya getirir. Saniyede 30 kareyle 720p HD kalitesinde video çekebilirsiniz. Yakın ve canlı şekilde özel olması için 5x zumu kullanın.

Profesyonel olmanın en basit yolu
    Her anı mükemmel bir anıya dönüştürün. Profesyonel kalitede bir fotoğrafla ölümsüzleştirin. İster dünkü partiden arkadaşlarınızın ister göle yansıyan ayın fotoğrafı olsun, Akıllı otomatik çekim 2.0 (Fotoğraf & Video ) kompozisyonunuzun temel öğelerini hemen analiz eder, sonra mükemmel kareyi çekebilmeniz için otomatik olarak farklı fotoğraf ve film modlarından en uygununu ayarlar. Hayat yerinde durmadığından fotoğraf makinesinin nesne izleme özelliği de yerinde durmayan, duramayan özneleri yakalar.
    Sizi tanır ve yalnızca en iyi yönünüzü yakalar.

PL120 sadece tasarım açısından akıllı değildir. PL120, Akıllı Yüz Tanıma teknolojisiyle her karede ışıltı yaratır. Ve bunu aynı şekilde korur. Arkadaşlarınız ve aile üyelerinizden 20’ye kadar kişiyi tanır, otomatik olarak önce onlara odaklanır, en önemli kişilerin her zaman kristal berraklığında olduklarından emin olur. Ayrıca, PL120 bir yüzü asla unutmaz, daha etkili biçimde kaydettiğiniz kişilere de göz atabilirsiniz.

•  Samsung pl120 sevenler platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahİnciM -- 27 Ekim 2011; 21:13:27 >

yeni yaptım afiyet olsun :)

pl120 ile çekilmiştir makro çekim
  • bu makıneyi alalı 1 ay oldu yakkın cekımı ve gunduz cekımlerı cok guzel ama hareketlı cekımleri cok kotu, yanı en ufak harekette kotu-bulanık cıkıyor fotolar.
    odaklanma suresı cok uzun ve resmı cekttıkten sonra beni sinir edecek kadar bekletıyor kı bu cok kotu(class 10 ile)
    bunun yanıda onde ekranı bulunması cok guzel bır ozellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 30 Mart 2012; 22:14:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu paraya alınabilecek en iyi makinalardan biri.Küçük, kullanışlı ve tatminkar düzeyde çekim kalitesi sunuyor.Öndeki ekran çok iyi düşünülmüş.Profesyonel çekim yapmayıp sadece o anı ölümsüzleştirmeyi düşünenler için birebir.
  • Up layalım.
  • image stabilizer var mıydı bu makinada?
  • bu cihazın menüsünde ve özelliklerinde bulunan hd video çekimi aktif olmuyor bende.
    normal vga çekimde de 30 fps aktif olmuyor.

baştan bunun microsd kartın class4 olmasından olabileceğini düşündüm,
    daha sonrasında ise 16gb class10 microsd kart aldım.
    ama durumun değişmediğini gördüm.
    acep hd video çekmek için ekstra bir şey daha mı yapmam gerek fw atmak gibi.
    satarken hd video çekimi şeklinde satılıyor sonuçta.

bu durum dışında beğenerek aldım cihazı, keyifle de kullanıyorum.
    ilk samsung makinem değil zaten.
    bir eleştiri daha yapmak gerekirse menü yapısı daha basit tasarlanabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 18 Haziran 2012; 10:58:10 >
  • dartyde 2oo tlye geliyor A2200 ile bunun arasında kaldım.Çift ekran olması güzel maa karar vermedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.